Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Irolf si Ioana a facut 2 vaccinuri, priorix si pentaxim.

Diarux distractie placuta si vreme frumoasa sa aveti!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anna pentaximul l-ati facut la cerere, cu plata sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI JULIA!
LA MULTI ANI VICKTOR!

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

eu m am bucurat degeaba,codrin a continuat sa faca febra,azi e deja a patra zi si simt c o iau razna...maine mergem la control..

am vazut poze,JULIA dulcica gustand din tort,BOGDAN VICKTOR cu winnie,SEBI cu multe cadouri frumoase...sunt toti niste frumosi...

sunt varza,codrin maraie intruna si vrea numai in brate pe caldura asta.
revin cand oi fi intr o dispozitie mai buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

JULIA SARA
BOGDAN VICTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Mona , rezista alaturi de Codrin, trebuie sa isi faca efectul antibioticul.

Ruxi distractie placuta la mare!!

Cami ne rugam pentru voi sa fie totul bine cu bebe.

Fetele cu puiuti nemancaciosi si noi ne chinuim cu mancatul asta...copilul meu se plictiseste mancand si incepe sa se foiasca in scunul de masa si nu mai vrea sa deschida gurita. Daca il las pe jos nu mai vreau sa insist cu mancarea pt ca nu vreau sa isi faca un obicei din a manca alergand prin casa.

Mai avem o problema, ne musca si nu am reusit sa il dezobisnuim de obiceiul asta. Ceva sugestii?

Pupici la pepenasi! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

picooo, sa-ti traiasca baietul si sa se faca mare ca stejaru si destept ca mama,
PS: ca de cuminte nu pot sa urez (ca e bestial), de mancat nu pot savurez( ca baloteaza de nu apuci sa ii indesi)

Ziceai ca nu mai ai loc de jucarii??? TU nu mai ai loc?? Bai io stau la 4 camere si sa-ti descriu sufrageria (cu bilbiloteca, canapea): topogan maaare, balansoar, premergator, cort (noroc ca asta se pliaza), un morman de carti disney, pe care fii-mea le scoate cu inversunare si zac juma de zi pe jos plus o lada cu jucarii imprastiata ... deci, tu zici ca nu ai loc??

Fusei in seara asta sa-mi vad finuta. Voi mai stiti cat de mic e un copil mic?? Vai cat era de mica si totusi a avut 3400 si 52 cm, dar tot mi s-a parut f mica. Seamana cu tati leit, iar tati e topit dupa ea, o sorbea din priviri. Si grijuliu, a sters-o la gurita ca a regurgitat, i-a pus manusea in mana cu e delicatete uimitoare pt mine.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La multi ani, Bogdan Victor si Julia Sara!!!
Kimmy, ma bucur pentru voi ca va prieste marea!!!
Ruxule, distractie placuta la mare!!!
Eliza, si Nicholas e un mic muscacios, cand ti-e lumea mai draga te musca, pe mine mai ales cand ma vede ca stau la calculator vine si ma musca de picioare daca nu-l iau in brate.
Nicholas papa binisor insa numai cu reclamele de la TV, altfel se intoarce si se foieste in scaun, se scarpina in cap, da sa se ridice, intoarce boticul etc etc, dar cum incep reclamele e gura casca acolo si pot sa-i dau linistita. Foarte rar se mai uita si la Bebe Tv sau la emisiunile cu caini de pe Animal Planet, uneori si la muzica, dar de astea se satura repede, asa ca eu pe langa mainile in care tin farfuria si lingura as mai avea nevoie de o mana in care sa tin telecomanda sa-i caut reclamele de pe toate posturile.
Irolf, si noi am facut Pentaximul (a costat 160 lei) si Priorixul (gratuit), primul in picior, al doilea in brat. Dar alte vaccinuri pana la 2 ani nu mai avem de facut. (numai daca nu vrem noi sa-i facem optional).

Adriana 6+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.20009 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

intru repede sa imi exprim referitor la ATB si semnatura dumisale... Felicitari, sarcina usoara

La multi ani tuturor pepenasilor care sarbatoresc si au sarbatorit zilele astea
rusine sa-mi fie ca nu am avut timp sa intru sa felicit pe fiecare in parte...
mai e o zi pana cand Sofia face 1 anisor si am niste emotiiiiiiiiiiii

initial am zis ca nu fac mare tam tam dar pana la urma iese ca sarbatorim toata saptamana. miercuri in familie, joi cu prietenii si duminica cu nasii si alti colegi.
va pup cu drag de la mic la mare!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Cam pe la ce varsta se termina faza cu bagatul in gura? Deja nu mai am rabdare deloc, Ioana duce in gura absolut orice, si asta de multe luni, de cand era f mica de fapt, dara cum e tot mai rau, in continuu trebuie sa fiu cu ochii pe ea sa nu se inece cu ceva, acum de exemplu roade un cub din carton si nu se lasa pana nu rupe cartonul ca sa-l manance, si daca incerc sa il iau e nasol...nu mai vorbesc afara, toate pietrele, frunzele, pufuletii de pe jos, etc

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Eu am procedat in felul umator:
"ada la mami!" si ii intind mana sa-mi de-a mie. In special cu pietrele pe care le studiaza putin si apoi mi le intinde.Asa culegem noi pietricele de am vesnic macar una in buzunar. Cu pufuletii este si la noi nasol in parc, ca nu vrea sa-i dea la nimeni, insa daca am pufuleti la indemana ii distrag atentia si gata.
Mai dureaza cu bagatul in gurita.... oricum, depinde de copil. Unii renunta mai devreme, altii mult mai tarziu. Undeva in jurul varstei de 2 ani zic eu.Este bine sa-i lasam sa puna mana pe ce vor apoi sa de-a din manuta, asta daca nu este chiar o mizerie. Eu de exemplu in curte il las sa puna mana pe ce vrea el.Rar se intampla sa fie ceva ce ii interzic. In gurita deja baga tot mai putin, se uita la mine si daca ii spun sa-mi de-a mie, imi da cu placere Sau mai punem in galetuta, adunam tot in galetuta, cand mergem in parc....

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Julia si Sebi, La multi ani!!! si din partea noastra!Sa cresteti mari si sanatosi!Vazut pozele de la party!

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput