Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI Bogdan Victor sa cresti frumos si sanatos!!!

LA MULTI ANI Julia Sara ,sa fii fericita puiule si sa ai parte numai de lucruri minunate in viatza!!!!
CAMY
Noi ne confruntam cu "nervisorii" de 1 an, cand vrea ceva se incordeaza si spune "nununu" si apoi dai tipete..eu sunt toata o apa de vreo cateva zile si imi plang de mila, parca acum cateva capitole ma laudam ca eu nu ma confrunt cu asa ceva...na acum imi iese pe ochi!!!
Ati inceput sa le dati Nestle Junior?Cum il tolereaza...sa il dau combinat cu Nan 3 la inceput?Sau nu?
BOTI super tare site-ul ala cu gatitul, ce am balit monitorul.Si Clara e innebunita dupa peste si dupa porumb, numai ca il scoate nedigerat.Iar la peste i-am dat numai salau fiert si il mananca cu 2 maini.

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

La multi, multi anisori Julia Sara! Sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos pe lume!

La multi ani Oana, multa, multa sanatate si numai bucurii iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

BOGDAN VICTOR
JULIA SARA

Va pup si va doresc multa sanatate,fericire si noroc in viata!!!

De asemenea, le doresc acelasi lucru si tuturor pepenasilor carora nu le-am putu spune de ziua lor, ii , le dau un buchet mare de .Nu am putut intra, din varii motive, unul dintre ele fiin imbolnavirea Mayei!!!

Acum suntem bine, va multumesc mult de tot pt sfaturile date, mi-au folosit, din fericire Maya a vomitat doar de 2 ori, si dupa aceea nu a mai fost cazul.... de hidratat a acceptat sa se hidrateze, nu a fost nevoie de saruri, iar burtica si-a revenit singurica, cu pic de regim alimentar, fara sa fie nevoie sa ii dau Metoclopramid.

Ii da dintisorul nr.8!!!!

Cu mancatul, spre surprinderea mea, noi stam bine, chiar imbucurator de bine, am ajuns la 8.900... deci a luat intr-o luna in jur de 400-500gr!!!! A inceput sa manance pasat la furculita absolut tot, mai putin carnea, pe care i-o blenduiesc in continuare!Frcutele le mananca singura, musca din ele fara probleme, la noi am sesizat ca, cheia marilor succese, sunt mesel dese. Eiii, si cu rima, na? Ce ziceti de asta!!

Eu peste, nu i-am dat inca, dar trebuie sa incep!!!Nici porumb, ca mi-a fost teama ca se va ineca... ce-i drept nu am incercat!

Imi pare rau sa aud ca sunt si alti pepenasi bolnaviori, !!!

Camy, ce-i cu tine, moralul sus, fii optimista, ca bebelusul sa te simta asa!!! Vei vedea ca totul va fi bine!

Intalneala, si eu sunt amatoare, dar nu pot la mare in perioada aia!!!! Asa ca, doar daca mai se face vreuna prin Bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Estrella la noi cheia marilor succese sunt mesele rare, trebuie sa i se faca foame ca sa manance. Asa ca am renuntat la masa de la 10, si ramane numai cu laptele cu cereale pana ;a 2 cand ii dau pranzul, asta este, si apoi la 7-8 cina. Cam rar, dar nu am ce face.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

La multi anisori tuturor pepenasilor care si-au serbat ziua de nastere in ultima perioada!

Cami, TREBUIE sa fii optimista, o sa vezi, totul va fi OK!

Mergi la inceput

In rest noi suntem OK, doar ca lui Bogdanel nu e deloc tentat sa merga singurel, asa ca pana seara ma rupe efectiv. Cred ca ramane ultimul la capitolul asta Maine merg cu el la medic sa ii faca analizele de un an, si o sa ii comand si Prevenarul.
El e la fel de mancacios si vesel ca inainte, dar in ultima perioada cand e sotul in preajma vrea numai si numai la el, iar cand vreau sa-l i-au urla de numai.

Intrebare: mie mi s-a patat fff urat fata in timpul sarcinii si nu mi-a mai trecut.Am incercat tot felul de creme de astea de depigmentare pe baza de plante medicinale, bineinteles fara nici un rezultat. Am gasit pe alte forumuri 2 creme: Pigmanorm (nemtesc)si Mederma (din USA). Mai are cineva problema asta? Oare care dintre astea doua sa incerc? Cica Pigmanormul reactioneaza destul de violent, adica arde suprafata, iar cand se regenereaza pielea e curata. Dar in ambele cazuri se foloseste permanent o crema de protectie solara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

LA MULTI ANI!

JULIA SARA
BOGDAN VICTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Dia ce simti tu acolo cred ca e un mic hematom, Alex a avut unul destul de mare dupa un vaccin, depinde de cum i se face si nu de felul vaccinului. Si la Andreea am observat la vaccinul de la 6 luni galmuta, dar a trecut intr-o saptamana.

Andreea a facut Priorix si a intepat-o in mana. L-am facut pe cel din schema gratuita. Am inteles ca unele ati facut cate 2, luminati-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic. La noi urmatorul este la 15 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am comandat si am primit cartile www.buybooks.ro/sexul-povestit-celor-mici-volum.html" target="_blank">SEXUL POVESTIT CELOR MICI
Sunt in extaz frate, sunt super volumele!
Pentru cine doreste sa o aiba, se poate comanda online (intre 80 si 100 de lei, cu taxe de curier cu tot) sau o gasiti la libraria MLADINSKA din Shoppping centre militari, un galeria Auchan, ultima intrare. In raft e 90 de lei la ei, dar e reducere 15%, deci vreo 76 de lei - asta e varianta cea mai ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

maine dimineata plecam la mare, asa ca pentru vreo saptamana...nu vom fi pe aici si nici net nu avem.

urez pepenasilor sarbatoriti la multi ani si promit ca revin cu poezici cand ajung acasa.

sper sa ne vedem cu fetele care sunt la mare.pupici

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput