Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna si de la noi

eu ieri am stat jumatate de zi in pat... recuperare dupa ziua lui Darius... cealallta jumatate curatenie in casa, spalat vasele... si bineinteles sportul cu Darius(plimbarea fara carut).

Azi am fost la doctor sa ii facem vaccinul...Darius e bine, are 10.300 Kg ( cu dubii aici) si 75 cm ... dar nu iam facut vaccinul deoarece eu sunt bolnava... am racit ... si doctorita il tine in probe pe Darius sa nu ia si de la mine viroza si sa credem ca e de la vaccin... asta e il facem luni, pina luni eu sunt sub tratament... sper sa nu ia Darius viroza de la mine.

poze inca nu avem.. dar o sa facem rost. va doresc o zi frumoasa si un weend placut

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anna imi pare rau de sperietura, eu am avut si am o singura teama sa nu se inece cu mancare. Am dus munca de lamurire si la Alex, duc si acum sa nu i se dea Andreei bucati mari pe care ea nu poate sa le mestece. Saptamana trecuta cand am fost la Tulcea ea era cu soacra-mea in casa si i-am zis sa nu-i dea nimic sa manance si cand ma duc era sotul cu ea cu capul in jos ca se inecase, ii daduse asa... un colt de paine
sa treca sperietura si sa nu refuze papa

Atb am dubii numai la cm ca de vreo 2 luni incoace are 74, mie mi se pare ca s-a mai lungit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor are careva de vanzare o fusta de blugi pt gravida marimea 42-44?

am si eu nevoie de una
astept pm
va pup dulce si scuzati lipsa dar trebuie sa stau in pat

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI SEBI!
LA MULTI ANI ILINCA!

clabur,ce mai fac fetele?

VICKY,ma bucur ca maya s a adaptat la bunici.credeam ca sotul e
francez.

GABRIELA,CE ATI PATIT?i ai facut analizele si n au iesit in regula?

si codrin azi are febra,am fost la dr,bineinteles,are celebrul rosu in gat...doar acum 2 saptamani a fost bolnav,atunci am scapat fara antibiotic,dar acum face febra mare,39...inca nu i am dat antibiotic,sa vad ce se intampla la noapte.oricum,de mancat mananca f bine,se joaca...am luat si trimitere pt analize pt amandoi,dr a zis ca n are nimic daca il intep,ideea e ca dupa vaccin tb sa treaca minimum 28 de zile pana sa i faci o alta injectie,dar INTRAMUSCULARA,dar in vena nu e nicio problema.

VOUA CE V AU ZIS DR DESPRE ASTA,E VB DE ORICE INTEPATURA,SAU DOAR DE INJECTII INTRAMUSCULARE?

sper sa rezistam fara antibiotic pana luni,ca sa ii pot face analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Adriana (atb) ai PM.

Monica (dma) si tu ai PM.

La multi ani! Sebi de Pica, sa traiesti, sa infloresti pui neinfricat! (Daca ati vedea ce viteaz e blondutu'... )

La multi Ani Ilinca!, sa fii vesela si zambitoare si sa-ti bucuri parintii mereu![/b]

Noi am lipsit din motiv de mama (je) obosita si copil duracell caruia nu-i pasa ca io ma culc la 1, ea e dispusa sa-si inceapa ziua si de la 5.30 de ajung la munca deja scursa de energie...

Ah, si alt motiv de lipsa a fost ca am dat de un site de gatit de-ti vine sa te scurgi pe monitor, inca nu l-am dat gata pe tot dar e genial. Care vreti sa va faceti rau cu mana proprie dar sa va si bucurati okeanele cu ceva super-mega-extra check this out. Pana si la munca am intrat, pe furis O sa vi se deschida pagina iegzact la reteta de crispy strips pe care ii haleam la KFC pana cadeam sub masa

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Am ajuns acum acasa, eu uda toata, Alex un pic ca el a avut umbrela si Andreea deloc ca i-am pus aparatoarea la carut, am chemat-o pe mama in parc ca eu nu luasem ca nu mi s-a parut ca ar fi nori

Mona asta iarna cand mi se recomandase sa-i fac Andreeei urografie stiu ca dr urolog m-a intrebat cand a facut vaccinul, cum nu erau 30 zile a zis sa asteptam. Trebuia sa-i introduca intravenos o substanta de contrast.

Mergi la inceput

Ajutati-ma sa gasesc si eu ceva. Acum ceva vreme am vazut aici pe forum un link de la un produs. Era ceva ca o mapa care se prindea pe scaunul din fata in masina si se desfacea astefel incat copilul avea in brate o tavita pe care putea desena, juca. Am cautat de-am ametit, bine ideea e ca nici nu prea stiu cum se numeste, daca aveti idee dati si la mine linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

IROLF,multumesc.am inceput sa i dau antibioticul,pt ca face febra f mare,39 si nu i scade deloc...asa ca o sa amana analizele,i le fac luna viitoare,cand va trece si o luna de la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Diarux mersi pentru poezie esti o draguta
Am reusit sa recuperez din urma si m-am ingrozit cand am vazut filmuletul cu bona, nu inteleg cum se pot purta unele persoane asa.
Sambata i-am tinut si noi ziua lui Miruna, i-am taiat motul si a ales de pe tava banii, bautura si bricheta, am filmat evenimentul dar din pacate nu am facut multe poze.
Citesc cate probleme aveti cu mancarea, Miruna mananca foarte bine, aproape orice, adora ciorbele, supele, ii plac fructele amestecate cu biscuite, (azi a mancat 2 nectarine cu 5 biscuti, si daca mai era mai manca), iaurt, cereale..., sper sa o tina tot asa. Problema care o avem noi este cu laptele, eu inca o alaptez, si adora sa suga, dar as vrea sa o obisnuiesc sa bea lapte UHT si incet incet sa o intarc , dar nu vrea, bea 20 ml si nu-i mai trebuie.
Azi Miruna a facut primi pasi singurica, era asa de mandra de ea, abea astept sa mearga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!Haideti la o cafeluta!
Eu n-am somn,desi Alexandra doarme cu sforaituri asa ca bantui pe-aici.
In sfarsit a intrat la programul normal,a trecut diareea, a inceput sa manance,de cand a inceput sa mearga nu mai face nazuri nici la somn, cade franta,probabil acum e mai obosita,deh face mai mult efort.De ieri arata cu degetul,nu stiu cum s-a intamplat, n-am invatat-o eu,dar e asa dulce,ca ea arata absolut toate chestiile care i se par interesante: caini,pisici,copaci,copii etc.
Si am mai descoperit o chestie interesanta:fiica-mea e manelistatot butonand telecomanda incepuse sa cante pe taraf o melodie, ceva cu huta huta nu stiu cum,si Alexandra a inceput sa tipe de fericire si sa danseze.Am ramas uimita, desi asculta zilnic muzica,nici o melodie n-a incantat-o asa multCum o aude se duce in fata televizorului si incepe sa se bataie.Uite ca avem si o manelista in familie.
Am vazut ca vorbeati de bucati de mancare si riscul de a se ineca cu ele.Eu Alexandrei i-am dat si covrigi si crochete si bucati de paine(destul de mari),slava domnului pana acum nu a patit nimic.Daca totusi baga mai mult decat incape in gura baga degetele si scoate.La fel face si cu servetele,pungi,cartoane,frunze si alte chestii care mai ajung la ea in gura.
VIOLETA, felicitari pentru primii pasi ai Mirunei
MONALAC,insanatosire grabnica puiutului.De ce ii dai antibiotic pentru febra?Alexandra a ajuns si la 40 si nu i-am dat antibiotic.Eu am si norocul sa am un medic care nu da antibiotic decat doar daca e absolut necesar.
KAMELYA,sa va fie de bine plimbarea,super ca Daria s-a comportat asa bine in masina.
ANABABY, of ce sperietura ai tras, bine ca nu s-a intamplat nimic.Votat si astazi printesa mica
IROLF, votat si la voi
DANA, sa va fie de bine concediul.Spor la pregatirile pentru mot

povestea nasterii nazdravanei

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput