Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumim de aprecierea pozelor si de comentarii

noi am mai fost plecati, iar bolnavioare, numai asa o tinem de la inceputul verii.

poate ajungem si noi la intalnire la Cta, daca se organizeaza.

intreb si eu again poate cunoaste cineva [b]un hematolog pediatru bun in bucuresti?

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

LA MULTI ANI!
Mihaita de Cristina
Sara de Ankuta
Sara de Carissma

LA MULTI ANI mami Irda!

Si acum pt azi
LA MULTI ANI!
Sebastian de pica1
Ilinca Maria de Clabur

LA MULTI ANI mami Alina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

LA MULTI ANI!

Sebastian de pica1
Ilinca Maria de Clabur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Am pus pe picasa poze cu Filip la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Am facut vaccinul ieri, a plans un pic si i-a trecut. Am inteles ca reactii pot aparea din ziua 5 pana intr-a 10, asteptam sa vedem, sper sa nu fie nimic.
Are 9050g si 74cm, aici am ceva dubii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

urez si eu

Alexander
Elena Teodora
Laura Ioana
Alexander David
Maya Elena
Sebastian
Tudor Milan
Darius Gabriel
Mihai Daniel
Sara Alecsia
Sara Maria

si mamicilor

Anaxena
Morcoveata
Cristina p
Irda

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Estrella eu dupa 2 varsaturi am mers cu Filip la urgenta ca vomase si apa. Insista cu lichidele, chiar si doar o lingurita la 5 min, important e sa nu se dezhidrateze. Filip in 2 ore deja era partial dezhidratat pentru ca nu reusisem sa-i dau lichide. Daca insisti si reuseste sa bea cate ceva nu e cazul de urgenta, dar altfel nu mai sta ca astia micii se pot dezhidrata foarte usor. Multa sanatate.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

si sarbatoritilor de astazi

Sebastian

Ilinca Maria

Alina25

ne-am intors si noi aseara din Ardeal...Daria s-a comportat foarte bine in masina(asa de bine ca ne bate gandul ca anul viitor sa plecam pana in Germania cu masina)...acolo a fost mamodependenta nici cu tati nu vroia...am dat o fuga si pana la Bihor la sora nasului unde i-am aratat Dariei porci,gainile,vacile si melci

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am tras o sperietura zdravana de nici acum nu-mi revin - la masa de pranz, pe la 2, Ioana s-a innecat cu mancare. da nasol rau, deja scotea niste sunete tare ciudate, nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Am batut-o pe spate, am tinut-o aplecata, a si vomat pana la urma tot ce abia mancase, dar slava domnului a trecut! Si ea era speriata mititica, nici apa nu-i mai trebuia, ca am incercat sa-i dau ca sa-si dreaga gatul, refuza biberonul nici nu vroia sa-l vada.... A trecut...am facut o plimbarica sa ne aerisim si sa ne revenim amandoua, acum am pus-o in patut la culcare si abia cand o sa se trezeasca o sa mai incerc sa-i dau ceva de mancare...si totul numai din vina mea ca am insistat sa pape, ca ea ma refuza dupa vreo 10 lingurite, eu i-am mai bagat una, si ea a inceput sa planga cu mancarea in gura, si s-a produs inevitabilul...of,of...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, Sebi de Pica si Ilinca de Clabur!!!
Uoff Anna, bine ca a trecut totul cu bine. Am patit si eu ceva de genul dar nu chiar asa grav si de-atunci nu mai insisit cu mancarea daca nu mai vrea. Eu am incercat sa-i bag pe gat ultima lingurita de iaurtel iar el plangea, si a inspirat-o pe caile respiratorii, bietul de el a urlat ca din gura de sarpe, cred ca l-o fi usturat rau gatul, apoi a tot tusit pana a vomat. Ce sa-i faci, na, mai invatam si noi din greseli, uneori nu ne dam seama pana n-o patim.
Irolf, si noi am facut vaccinul marti dar nu avem inca nici o reactie, sa vedem de maine incolo. La ce ai dubii in privinta kg si cm? Nicholas are 8,600 kg (nu prea pune pe el in ultimul timp) si 74 cm. (dar eu cred ca are numai 73 fiindca il masor tot timpul masurandu-l pe langa masa din bucatarie care are fix 74 cm, dar el e putin sub nivelul ei.)
Gabriela, sanatate multa printesei bolnavioare!

Adriana 6+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.20009 (povestea nasterii)

Mergi la inceput