Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)
Raspunsuri - Pagina 13
violeta29 spune:
Aveam o restanta pe ziua de ieri

LA MULTI ANI ILINCA DE CLABUR SI SEBI DE PICA,SA FITI SANATOSI ,SA CRESTETI MARI!!!
Si pentru astazi:LA MULTI ANI ANDREAS DE SISIALBERG!
povestea nasterii nazdravanei
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Anilansa spune:
buna dimineata
un ceai ferbinte cine doreste![]()
violeta felicitari ... pt primii pasi ai Mirunei, sa vezi cum e cand scapa la picioare, alergatura mare... si fff mare grija la tot ce e in jur
ANABABY, of ce sperietura ai tras, bine ca nu s-a intamplat nimic si e totul bine
eu azi sunt ceva mai bine... ieri am stat cam departe de Darius.. sa ocupat mai mult tati si bunicii de el. sa speram ca va fi bine![]()
sa doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
moni_or spune:
MONA, cu supozitor de novocalmin ai incercat? Ala e cel mai puternic. La Luca numai cu ala ii trecea, stiu ca nu e bine sa ii pui multe, dar daca ai inceput si antibioticul trebuie sa se faca in curand mai bine si sa nu mai fie nevoie. Sau impachetari in apa rece... Sau noua ne-a zis d-rita ca la febra peste 39 sa combinam doua, nurofen+paracetamol, nurofen+novocalmin (asta mie mi se pare cam mult, sincer, ca novocalminul e oricum f. puternic). Daca nu, eu zic sa fugi la urgente... Multa, multa sanatate!!!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Haideti la
! Cine e amator? Ioana a fost azi mai matinala decat de obicei, s-a trezit la 7 jumate si s-a apucat de miorlait, nu s-a mai intamplat de mult chestia asta, de obicei se trezeste si sta cumintica acolo, nu zice nimic![]()
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
mcoca spune:
Mona, imi pare rau pentru Codrin
. POate nu ar fi rau sa-l duci la spital daca tot nu ii scade. Nepotul meu exact asa a patit, rosu in gat, febra care nu ii scadea, l-au dus la spital (noroc ca l-au dus ca acolo i s-a degrat starea inntr-un sfert de ora, era ca o leguma) si in final a stat cu el 5 zile, ca facuse puroi in gat. NU vreau sa te sperii, dar poate e mai bine sa nu stai cu el acasa. Sanatate multa puiului!
Vicky si Printzesone
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Ajutati-ma sa gasesc si eu ceva. Acum ceva vreme am vazut aici pe forum un link de la un produs. Era ceva ca o mapa care se prindea pe scaunul din fata in masina si se desfacea astefel incat copilul avea in brate o tavita pe care putea desena, juca. |
Apai tu cauti www.dmail.ro/prodotto.php?cod=173625-422&np=1" target="_blank">ASTA
iriss27 spune:
Salutare gagix!
Sa ma destainui de ieri Dav e la mama, deci il intarc!! Asa ca vreau aplauze, o medalie, etc.
Io ma chinui cu niste [balcone] pline cu lapte ... de m-am sculat si peste noapte sa ma mulg. Am luat minunatul Dostinex (sper ca asa se cheama) si sper sa scada productia.
In alta ordine de idei, sapt asta am vazut-o pe dra Alexandra Lapusneanu by may3, o minune zambareasta si jucausa. 
Tot saptamana asta, minunata boti, mi-a creata o ghirlanda cu la multi ani bondaros pt fii-miu. Abia astept sa ajunga! Boti, saru'mana din suflet, m-ai ajutat enorm 

Azi vreau sa ies la plimbare cu Yvo, s avedem pe unde mergem
Pupici si we placut
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ankalaura spune:
Deci cam asa au stat lucrurile la Constanta, pe foarte scurt:
- ultra cald
- mega jeg
- super galagie
- extra scump
Intr-un cuvant... NASHPA
Nu am plecat vineri, ci abia sambata dupa-amiaza. Aglomerat, balamuc. Am plecat pe la Urziceni, am fost ultrainspirati. Am ajuns super ok, drum fain, Erika a stat destul de ok in scaunel.
INTREBARE - ne imprumuta si noua cineva un carut cu scoica ce se monteaza pe el, de preferat CHICCO (sau numa' scheletul daca e Chicco, pen' ca pun scoica noastra) in perioada 20 decembrie - 3 ianuarie? Dau carutul nostru la schimb pt alea 2 saptamani, multam anticipat de ajutor Daca e alt model, nu mi-e clar daca ar intra Erika in scoica. La noi intra super bine.
Buuunn..
Prima zi, am ratat plaja. Ne-am trezit cam tarziu si batea vantul tare.
Am zis sa mergem in parc.
De la mama pana in parc, 10 minute max, in pas de plimbare.
Au taiat idiotii copacii, te arde soarele in cap, balarii de 50 de cm, buruieni arse de soare si miros de rahat incins, nu e clar de ce origine. Trotuatul lipsea. Il scosesera ca sa puna altul. NU au pus inca. A trebuit sa ridic caruciorul pe anumite portiuni, ca erau pietroaie de asfalt spart... 
In fine, ajungem in parc. Rezonabil. Umbra. Na. Ne-am putut juca pe iarba
si am cunoscut cativa copilasi dragalasi.
Dupa inca o zi, hai la plaja. Ne-am oprit la National, in functie de parcare. Pe nisip, aschii de lemn. Erau niste colibe acolo, de-alea tip bar cubanez, asa scria. Ori au taiat stuful ala si ramurile pe plaja, ori se taiasera ceva copaci, nu stiu. Cert e ca toata plaja plina de aschii una langa alta, te intepai ca naiba.
Juma' de plaja plina de sezlonguri goale. Nu lua nici naiba la 15 lei sezlongul!
Dar stateau goale si unul langa altul, ca sa faci balet sa ajungi la mare.
Apa murdara ca naiba. Tulbure si plina de alge marunte, de-alea de iti intra in chiloti si peste tot.
Asa ca in urmatoarea zi m-am dus la cumparaturi. Sa casc gura. Uitasem sa ii pun tricouri Elizei, asa ca i-am luat 2 tricouri de la Zara, cica reduse. Am dezlipit eticheta, si pretul initial era acelasi
Ce mai reducem noi la reduceri
E drept, erau si reduceri de adevaratelea.
Am mai ratat zile de plaja. Era vant tare.
Am schimbat plaja. Am dat de alta, plina de scoici. Preturile, te lua capul...
Avand in vedere ca un euroi e 4.2 lei, cam asa....
- intrare o saptamana in Mamaia, 25 de lei
- porumbul fiert - 3 lei
- gogoasa - 2.5 lei
- intrare la circ, de persoana - 40, 50 sau 70 de lei, 30 de lei de copil. Ca sa vezi animalele in pauza, 10 lei de persoana, inclusiv pentru Erika. Oricum, asta a fost cel mai fain lucru din intreaga saptamana. A meritat cu varf si indesat, si cui merge la mare, va recomand sa faceti tot posibilul sa mergeti in Mamaia la circul Medrano. Sunt spectacole in fiecare zi de la 9. Zau ca merita sa decalati programul piciului. Erika a fost in extaz!! E chiar super super!!
- la delfinariu - 9 lei adult, 4 lei copil, pt un spectacol fara delfini, ci doar 15 minute cu 2 lei de mare din care unul gras si lenes, deci practic doar leul John facea demonsratie. Oricum, dragut, copiilor le-a placut. In rest, rugina multa, bazinul, cercurile, totul este de pe cand eram eu copil. Va dau cuvantul meu ca ma strangea inima vazand atata rugina
La intrare insa, porti automate, pt bilete cu banda magnetica, cu afisaj si cu intrare one by one
A naibii investitie! O pereche de delfini n-au luat de banii aia!
La planetariu, 20 de minute, prezentare cu prune in gura. Na, Elizei i-a placut. nu mai stiu cat costa, parca tot vreo 10 lei de persoana
- 5 lei 5 minute cu poneiul. S-a dat 2 ture. I-a placut enorm, desigur.
Ceea ce merita cu varf si indesat in Mamaia, sa mergeti la cherhana. Super de super. Am mancat un somn pe gratar cu mamaliguta si usturoi, extraordinar, cre' ca a costat vreo 35 de lei portia sau asa ceva... Asta a fost urmatorul lucru super, pe langa circ. E la malul lacului, liniste, izolat, daca vreti info, intrebati, ca nu e usor de nimerit. L-au mascat niste cladiri noi 
In rest, JE-NI-BIL! La Aqua Magic, o mizerie. Nu functioneaza toboganele. Scump rau, vreo 68 de lei de adult parca, nu mai retin exact. Nu ne-am dus. Mi s-a parut excesiv de scump. Oricum e naspa AquaMagic. De fapt, de-aia mi-a venit piticul cu Aquapolis, unde abia astept sa mergem.
Am mai fost intr-o seara la Integra. Frumos. Scumput, dar na. O pizza, vreo 25 de lei, mai ieftin de 20 parca n-am vazut. Un tiramisu, 9 lei, Cam nasol. Cu frisca de la tub, in 2 minute a inceput sa curga. Dar na. E de fite. Cui nu convine, poa' sa mearga la impinge tava unde se mananca ieftin si bine. Zic asta ca idee, din ce stiu in general si de la altii, ca noi am mancat la maica-mea desigur.
Intr-un cuvant, stres nene. Parca e aiurea sa stii ca arunci milionul asa... Milionul si ceva la circ, aproape 2 milioane la delfinariu plus anexele (pasari exotice, rechini) - atentie, la rechini e cea mai mare teapa EVER!!!!! N-am vazut teapa mai mare in viata mea!!!! Milionul ca sa bei o bere si sa mananci un porumb.... Adica na, copilul mai cere si o gogoasa, il mai apuca kk pe plaja, e 1 sau 2 lei ca sa intri la veceu....
Una peste alta, am spart vreo 12 milioane fara benzina, si in afara de 1 milion juma' la cherhana, 1 milion juma' cu circul care au meritat cu varf si indesat, nu prea stiu pe ce am cheltuit. Mda, un milion la Integra. In rest, numai porumb, gogosi - asa intr-o sg zi! Sa nu credeti ca mancam porumb si gogosi every day.... Delfinariu, muzeul de arheologie, mozaicul roman, moscheia,... Cam asa. Aaa, si am mai luat lu' barbatu-miu niste pantaloni cu 70 de lei de la Debenhams, ca n-avea, nu de alta! Deci hai sa zic ca si asta a fost necesar. In rest, rahaturi. Taxa intrare, doua-trei beri....
Si mici fite Elizei. O minge cu tepi, 15 lei. Un delfin de plus care canta ca un prost, 35 de lei.
Deci nene, ziua si milionul si mananci popcorn! Zau!
O mizerie de litoral.
Parcarea cu taxa, desi platesti taxa la intrare - 1.3 sau 3 lei ora, sau 20 de lei pe zi. Noi am gasit fara taxa cu greu, dar cam stiam unde sa caut. Ma gandesc ca cine nu cunoaste statiunea, nu prea gaseste (mai sunt locurile de la bordura, dar dupa 9 sunt ocupate toate).
Un fapt inedit: era un invartitor de suc, de-ala colorat de se face gheata. Intr-o zi, il vad pe baiatul care vindea sucul ala cu 5 lei sau cat naiba costa un pahar, il vad turnand simultan din doua sticle, apa. Sticle diferite. Apa de la robinet de la veceul cu plata.
Gata, fug.
Daca doriti detalii despre alte chestii, cazino, suveniruri, acvariu, dracii, intrebati.
Pup
Nu ma uitati cu caruciorul PLS!