Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI Iulikaaaaaaaaaaa.....sa fii sanatoasa si iubita!!!

Diamar, tinem pumnii sa fie totul ok, poate a fost doar o greseala de interpretare!

Ufffff, nu ma duc acusi la control ca e omor, tre' sa o sun din nou pe la 10.30.

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Niste articole interesante despre gripa porcina si nutritie in afectiuni virale (implicit gripa):

Detailed Swine Flu Analysis Puts Things Into Perspective

Fear of Flu? Nutrition Your Body Requires When Sick

Desi i-am facut Lisei vaccinurile recomandate pe schema de vaccin aici, nu i-am dat si nu o sa ii dau niciodata vaccin antigripal (asta si pt ca sotul meu a facut un "frumos" soc anafilactic dupa ce a luat un vaccin acum cativa ani!)...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!!
Sunt super fresh, pt ca plec la Iasi sa fac eco 4D, sa vad gazutza...nu l-am mai vazut de 5 saptamani si tare dor ne e...
plus ca ar fi prima eco 3d-4d, sa ii vedem si noi fatuca cum trebuie...va pup...revin cu poze

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
29+ cu - Rares Stefan
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

LA MULTI ANI IULIKA

SA fi sanatoasa, fericita si sa-ti dea Doamne Doamne ce-i mai bun pe lumea asta Nastere cat mai usoara si bebel sanatos.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... nah , bancul ala nu a fost bun , atunci incerc altul

Sotul catre sotie: “Ai vazut-o, draga, pe tanara aceea care zambea ostentativ catre mine?”
Sotia: “Nu-i nimic iubitule…si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara…”.

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

azi se pare ca avem multe controale , so , pana revizuim care merge pe unde sa scoatem din dotare si sa facem galerie pt vesti bune

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

diamar, ai avut tu o presimtire de la inceput ca o sa fie baietel. CU rinichiul dilatat nu iti face inca probleme. VEzi ce spune si data viitoare sau vezi daca poti merge la alt doctor pt o parere. Am avut o colega de odisee anul trecut cu asa ceva (la bebe) si a fost monitorizata foarte bine, bebe a fost scos putin mai devreme dar este foarte bine si sanatos acum. Se pare ca a ramas cu o mica problemuta care se va rezolva dupa ce implineste un anisor.
Daca ai nelamuriri sau ceva, o pot ruga sa intre la noi sa-ti dea mai multe lamuriri

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Asa cum stiti eu doar citesc... mai rar scriu. Alerg in fiecare zi dupa voi dar imi place
Sa va spun si eu de botez. Eu pe Patrick l-am nascut in februarie si botezul a fost in mai. Iar acum fetita intentionez sa o botez in octombrie eu urmand sa nasc la sfirsitul lui august.
Dar pot sa va spun ca am fost la botezul baietelului unor prieteni si baietelul avea 9 luni la botez. Deci se poate face si dupa cele 40 zile dar e bine de intrebat preotul unde intentionati sa faceti ca fiecare are ideile lui...

O zi buna si copii cuminti

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Neata!!!!
Sunt super fresh, pt ca plec la Iasi sa fac eco 4D, sa vad gazutza...nu l-am mai vazut de 5 saptamani si tare dor ne e...
plus ca ar fi prima eco 3d-4d, sa ii vedem si noi fatuca cum trebuie...va pup...revin cu poze

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
29+ cu - Rares Stefan
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk

Bafta si tie, tinem pumnii si asteptam vestile bune!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

P.S. revin La Multi Ani Iulika !!!

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput