Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
LA MULTI ANI Iulikaaaaaaaaaaa.....sa fii sanatoasa si iubita!!!

Diamar, tinem pumnii sa fie totul ok, poate a fost doar o greseala de interpretare!
Ufffff, nu ma duc acusi la control ca e omor, tre' sa o sun din nou pe la 10.30.
----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
adimercedes spune:
Niste articole interesante despre gripa porcina si nutritie in afectiuni virale (implicit gripa):
Detailed Swine Flu Analysis Puts Things Into Perspective
Fear of Flu? Nutrition Your Body Requires When Sick
Desi i-am facut Lisei vaccinurile recomandate pe schema de vaccin aici, nu i-am dat si nu o sa ii dau niciodata vaccin antigripal (asta si pt ca sotul meu a facut un "frumos" soc anafilactic dupa ce a luat un vaccin acum cativa ani!)...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
x_ggg spune:
Neata!!!!
Sunt super fresh, pt ca plec la Iasi sa fac eco 4D, sa vad gazutza...nu l-am mai vazut de 5 saptamani si tare dor ne e...
plus ca ar fi prima eco 3d-4d, sa ii vedem si noi fatuca cum trebuie...va pup...revin cu poze

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
29+ cu
- Rares Stefan
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
monica_dicut spune:

LA MULTI ANI IULIKA 
SA fi sanatoasa, fericita si sa-ti dea Doamne Doamne ce-i mai bun pe lumea asta
Nastere cat mai usoara si bebel sanatos.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
aidaciolac spune:
... nah , bancul ala nu a fost bun , atunci incerc altul ![]()
Sotul catre sotie: “Ai vazut-o, draga, pe tanara aceea care zambea ostentativ catre mine?”
Sotia: “Nu-i nimic iubitule…si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara…”.
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
azi se pare ca avem multe controale , so , pana revizuim care merge pe unde sa scoatem 

din dotare si sa facem galerie pt vesti bune 

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monica_dicut spune:
diamar, ai avut tu o presimtire de la inceput ca o sa fie baietel. CU rinichiul dilatat nu iti face inca probleme. VEzi ce spune si data viitoare sau vezi daca poti merge la alt doctor pt o parere. Am avut o colega de odisee anul trecut cu asa ceva (la bebe) si a fost monitorizata foarte bine, bebe a fost scos putin mai devreme dar este foarte bine si sanatos acum. Se pare ca a ramas cu o mica problemuta care se va rezolva dupa ce implineste un anisor.
Daca ai nelamuriri sau ceva, o pot ruga sa intre la noi sa-ti dea mai multe lamuriri 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Clodute spune:
Buna dimineata,
Asa cum stiti eu doar citesc... mai rar scriu. Alerg in fiecare zi dupa voi dar imi place ![]()
Sa va spun si eu de botez. Eu pe Patrick l-am nascut in februarie si botezul a fost in mai. Iar acum fetita intentionez sa o botez in octombrie eu urmand sa nasc la sfirsitul lui august.
Dar pot sa va spun ca am fost la botezul baietelului unor prieteni si baietelul avea 9 luni la botez. Deci se poate face si dupa cele 40 zile dar e bine de intrebat preotul unde intentionati sa faceti ca fiecare are ideile lui...
O zi buna si copii cuminti ![]()
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Neata!!!! Sunt super fresh, pt ca plec la Iasi sa fac eco 4D, sa vad gazutza...nu l-am mai vazut de 5 saptamani si tare dor ne e... ![]() plus ca ar fi prima eco 3d-4d, sa ii vedem si noi fatuca cum trebuie...va pup...revin cu poze ![]() ![]() ![]() Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 29+ cu - Rares Stefanhttp://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk |
Bafta si tie, tinem pumnii si asteptam vestile bune!

----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase