Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 20
diamar78 spune:
Monica, dr meu cu care nasc nu mi-a spus ca ar fi un rinichi mai dilatat, eu acum am fost la o dr tanara, o cunostinta a sotului. Pt ca vrea sa ma vada si peste 2 saptamni nu mi-a spus nimic acum ce probleme ar putea sa fie din cauza acestei dilatatii dar daca ea tot asa o sa vada la urmataoarea eco, ti-as fi recunoscatoare daca ai vb cu mamica de care-mi spunei ca sa-mi dea mai multe lamuriri.
30+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
ionika spune:
LA MULTI ANI IULIKA!
Tin pumnii fetelor care merg azi la control, sa veniti cu vesti bune despre bb grasunei si sanatosi!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+
mary_07 spune:
Buna dimineata
La Multi Ani Iulika!!!Sa fii sanatoasa,implinita si sa ai parte numai de lucruri bune

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
34+, cu
-Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!

mary_07 spune:
Si niste agitate

pt fetele care merg azi la eco
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
34+, cu
-Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!

vias spune:
Buna dimineata fetelor ![]()
incep prin ai ura 

lui Iuliko sanatate multa, fericire, o nastere usoara si un copil sanatos! 
Vorbeati despre botezmmmhh...imi e teama sa ma gandesc pana acolo...anul trecut pusesem botezul pe 7 sept....si am bocit atunci de am zis ca mor...caci darius nu mai era...
Asa ca anul asta am zis ca ma ocup de botez dupa ce-mi vad copilul acasa, sanatos.
Daca totul va fi bine...va spun ca mi-as dori din inima sa-l facem pe 17 ianuarie..cand este si ziua lui tati
..si cum pe Flavius il va chema si Cristian...(ca pe tati)...sper sa fie bine...si sa fie asa...Doamne Ajuta!
Cumparaturi pt bebe comandasem carutul lui Flavius...bineanteles ca eu il asteptam...si m-au sunat sa-mi zica ca "cineva" ci-a luat carutul...ca a disparut..probabil a fost dat altcuiva...si cum era ultimul...nu mai am carut...am plans luni de numa'....cu tot visez urat...ma gandesc ca-s semne...cred ca mi-a ramas bine tiparit in minte "Alchimistul"...el si semnele lui..

...dar cartea aia e super adevarata...va spun eu...la mine se potriveste perfect..

Maine merg la[b] dr Pop[/b..sper sa-mi spuna ca Flavius a luat in greutate (aici nu statea tocmai bine)...si ca se oxigeneaza cum trebuie.
imi e frica...Doamne Ajuta sa ma intorc cu vesti bune! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
alex25 spune:
Camy, gandeste pozitiv, nu te lasa doborata de ganduri, multa bafta la eco si te asteptam cu vesti bune!
Bai nene, unde ati disparut cu toatele, voi chiar numai noaptea bantuiti pe aici??? Nu va e groaza ca si bbeii vostri o sa stea treji numai noaptea..

----------------------------------------------
Alexandra
30+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
techila spune:
neata,
LA MULTI ANI, IULIKA!!!!

si bafta, az, la doctor, in caz ca te primeste
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si 
MangaGirl spune:
buna dimineatza tuturor dumanelor di domnisoarelor. bai, mai puneti mana si dormiti frate noaptea, ca de aia e facuta.

Iulika. sa ai o zi frumoasa, plina de soare si sa ne trimiti si noua prajituri.
ai vazut cum te-ai mai facut tu cu un eco? ce smecheroasa esti ![]()
Aida ambele bancuri super tari. pe cel cu eva si adam i l-am spus acum lui sergiu si bineinteles ca nu e de acord. ![]()
![]()
bouncerul ala cica e painea lui d-zeu. am o prietena care insista sa mi-l imprumute pe al ei. spune ea ca a fost salvarea familiei cu fata. isi putea face si ea treaba in liniste. 

felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la eco si controale. am si eu o intrebare, imi mai explica si mie cineva cum e cu folosirea stelutelor acumulate de la atata scris? ca nu stiu exact unde sa ma duc sa le folosesc pe ale mele.
ma duc sa manac ceva si o tai...o placere sa te duci prin ploaie la munca. si ce ploaie. parca e noiembrie!
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com