Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 17
kawaichan spune:
Diana,ciudata faza cu recunoscutul...daca esti 100% in culpa nu vad sensul de a nu recunoaste...pe aici nu merge doar cu schimbat info de la asigurari,tr neaparat sa suni la politie ca sa-ti faca proces verbal.
Sa inteleg ca v-ati mutat deja? Felicitari de casa noua !
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
Iulika29 spune:
Bunå seara fetelor pe racoare!! Eu acum am ajuns acaså..va scriu si apoi plec så vå recuperez ..sper så nu adorm..
Så va spun ce am facut la moasa(inlocuitoarea balenei)...Am ajuns acolo am facut cunostintå , am mai vb si apoi am ascultat inimioara
Totul oki.....I-am zis unde så ma unga cu gel så nu mai caute ca cealalta in toate pårtile..
Apoi i-am zis ca ultima data nu se intorsese bebe..Ea de colo:'' ne uitam acum noi ce face bebelu''..Incepe fimeia så framante si da-i si då-i ..Incepe: ''aici sunt piciorusele asta nu avem cum så gresim (nici nu avea cum ca i-a dat la suturi)..
, dar unde-i capul??''Eu ii zic påi nu stiu..Tu så imi spui ..Ea tot cauta in partea dreaptå ca eu tot ii spusesem ca asa era ultima datå cu picioarele in partea stanga si capu in dreapta..Oki..Imi masoara burtica ,totul perfect..MI-a zis ca ii place forma burtii mele la nebunie...Apoi imi spune ca tb så ma programeze la eco
ca ea nu gaseste capul..Eu atunci m-a busit rasu si am zis: ''påi poate a dispårut''![]()
Apoi ea imi spune daca o mai las o datå så må mai framante..Am zis oki cu toate chiar ma durea..Bineinteles cå nu l-a gasit..![]()
..Asa ca luni må duc så imi vad bebelu så vedem cu sedem noi acolo in burticå..

Asta a fost experienta mea la moaså inlocuitoare de balenå..![]()
![]()
Apoi am fost in vizita la soacrå unde sunt si rudele venite din Romania si am avut o seara foarte fainå...
Merg så incerc så recuperez daca nu adorm

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
kawaichan spune:
Noapte buna fetelor,ma bag si eu din nou la somnic.Nu inainte insa de a-i ura Iulikai 
Multa multa fericire si tot ce iti doresti! Bebe Bruce la termen si nastere usoara !!

Mihaela
34+ cu
baby Joshua
madalina84 spune:

LA MULTI ANI IULIKA
multa fericire,sanatate si impliniri,sa ai un bebe sanatos 
felicitari pt vestile de la bebe si taman bine mai prinzi un moment sa-l vezi daca te duci la eco 

30+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
kawaichan spune:
Ah ce ma bucur ca te-au programat la eco...astia nu-s sanatosi la cap,cum sa te framante asa si sa-si dea cu presupusul?
Bine ca s-au hotarat in sfarsit...mare noroc cu inlocuitoarea de balena![]()
Hai somn usor si La Multi Ani !! 
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
andraiulia spune:
Iulika, la muuuuuulti aaaaniiii!!! Sa ramai mereu la fel de frumoasa si speciala!! Sa ai cel mai chipes baietel din Suedia! 

Andrutza 33 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
Iulika29 spune:
Fetelor multumesc muulllltttt.

.Sunteti dragutze..Maine så va tineti ca fac pråjiturele..Pe bune! Si voi fi cu voi så va dau la fiecare..Pt ca maine sunt acaså..petrecerea e joi..va fi o petrecere dublå eu si nepotica de 8 ani![]()
![]()
Si de mancat ati ghicit ca m-am lipit si m-am lipit bine am mancat din aia ..nu zic decat ca tb så ai ochelari så ii vezi![]()
..Din ROmania

Acu ma duc la un dus si apoi la masaj..Vb Luciei inca nu stiu cum sta bebelu dar så nu imi ies din mana pana la proba contrarie..![]()
![]()
Luto bine ca nu ai patit si ca nu te-ai speriat mai tare asa cum sunt sigura ca am fi facut-o poate multe dintre noi in aceeasi situatie..
Aida må bucur mult ca totul e bine si ca te-ai simtit bine aztåzi cu fata aia tzåcå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Buna dimineata!
Iulika sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si sa fii mereu inconjurata de oameni dragi! La Multi Ani!

Bebelusa mea a dat trezirea la ora 5..s-a tot invartit, a dat din manute si picioruse; acum cand stau pe scaun, s-a linistit! smecheroaica!
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
adimercedes spune:
Iulika, inca o data La Multi Ani! Vezi ca mi-am expediat acum 3 zile sacosa la usa ta, cred ca de-acuma o sa dai de ea
. Te rog s anu o lasi sa zaca dezolata, ci sa pui bunataturi in ea si sa mi-o trimiti inapoi, sa ma infrupt si eu ![]()
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie MIHA noi am explicat si jucat si tinut TV aprins ca ne gandeam noi ca ii este frica..., si tinut numai in patutul lui...nimik nu a functionat....el se trezeste si asta e. Nu mai stim ce si cum sa facem..... |
Danangie, scuze daca ai precizat situatia voastra mai in detaliu, cred ca am ratat mesajul ala, in atatea capitole gonite
. Poate te induri de mine si imi dai PM 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009