Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 16
diana_n spune:
Raluca e o liniste si o curatienie ... parca n-ar fi real.
E liniste de te dor urechile, noroc ca avem in fata casei o peluza mare si frumoasa pe care mai vin baietei sa joace catch sau fotbal american sau cricket (copiii indieni).
Peter sare cand aude copiii alergand si deschide usa sa-i vada. 2 baietei (5-6 ani) au observat si au venit sa-si ceara scuze ca fac galagie. De surpriza nu-mi gaseam cuvinte sa le spun mai clar si mai repede ca nu ne deranjeaza, ci ne face placere sa ne uitam la ei.
Parca ar fi Calimanesti-Caciulata, n-auzi nici un vecin, o muzica (ei, ocazional mai trece cate o masina cu geamul lasat).
Asta pentru ca locuim in suburbia, dar Madalina28 sta in Brooklyn si cand ne-a invitat la un gratar in spatele blocului ma uitam cum se uitau vecinii in farfuria mea. Vecini atat de apropiati nu gasesti in toata Romania, e specific metropolelor.
Cand vine Madalina in vizita ne intreaba unde facem noi cumparaturile ca nu vede nici un magazin
, ale ei sunt la 10m in dreapta si 11m in stanga.
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
andraiulia spune:
da..am pus cateva pozici de la mare...ce am avut pe tel la Cristi...de amintire,asa
Andrutza 32 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
daciana.ilie spune:
"This file was skipped because of an internal error" nu ma lasa sa pun nici o poza

daci
32+ Darius Alexandru
diana_n spune:
Kawaichan buna dimineata! ![]()
Lutoniana bine ca n-ai patit nimic, sa traiasca centura! Asa-i si aici la accidente, calm, omeneste. Un sofer neatent ne-a lovit masina in parcare, a coborat tipul si cu sotul, s-au uitat ce pagube au fiecare,au schimbat nr. de telefon. Sotul il intreaba direct (asa, romaneste):"recunosti ca tu m-ai lovit?", tipul zambeste larg si ridica mainile si umerii in semn de "asta e", dar nu scoate un cuvant. Ajungem acasa, citim contractul nostru de asigurare si gasim fraza"indiferent de situatie, nu recunoasteti verbal ca sunteti vinovat"
He-he, sunt multe care ne scapa noua astia straini de tara...
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie "This file was skipped because of an internal error" nu ma lasa sa pun nici o poza ![]() ![]() ![]() ![]() daci 32+ Darius Alexandru |
Daciana lasa-le asa pana dimineata,e clar o eroare pt ca altfel nu-ti mai aparea poza mica in dreptul albumului sau pe mousepad-uri.Webshotsul are trafic ff mare si cum si pe userul nostru nr de poze a ajuns aproape de limita nu e exclusa acea eroare...parerea mea

Mihaela
34+ cu
baby Joshua
raluk16 spune:
fetelor, va las sa ma tolanesc la tv 
Noapte buna!
Abia astept sa ne "vedem" maine ![]()
28+ 
lutoniana spune:
si eu ma retrag dar macar sunt satisfacuta ca am vazut-o pe Daci si e foarte draguta 
Noapte buna, frumoasa si racoroasa !
Cea mai fericita
33 + cu 
daciana.ilie spune:
gata fetele ... reloaded :)
am refacut albumul si daca s-au dublat sterg unul din ele maine dimineatza
nb tuturor!
daci
32+ Darius Alexandru