Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
nesuferitelor cat am eu acum de recuperat si toata dimineata m-am rugat de voi sa intrati
si voi ati asteptat sa plec de acasa
, dar am avut o iesire din casa
super in compania unei tzacanite , va imaginati ce bine m/ne-am simtit 
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Am vazut pe cana poze de la mare, asa ca am intrat rapid la Andraiulia si am vazut ca a pus pozici noi frumoase tare de la mareeee 

Dar tot n-am gasit catelul... ![]()
28+ 
kawaichan spune:
neata![]()
m-am trezit acu vreo ora ca sughita chiriasul de la parter.
am reusit sa recuperez cele 16 pagini scrise in cateva ore
si deja imi pica ochii-n gura..
Aida pe la noi un bouncer din ala e cam ~60$,poate reusesti sa-l gasesti mai ieftin prin alte parti.Felicitari pt putza![]()

Diana_n buna seara !
Ce ma distreaza diferentele astea de fus orar.
Am vrut sa mai zic ceva dar am uitat 
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
daciana.ilie spune:
catelul nu-i al meu ... ale mele sunt cele 3 matze (cea alba si negrutza sunt cu mine, cea gri e la doamne-doamne), bunicii, eu si sotul in 2 poze, burta la vedere in vre-o doua si una cu ea ascunsa in camesutza noua
si atat :)
daci
32+ Darius Alexandru
lutoniana spune:
eu am vazut un pisic gri cu ochii verzi si unul alb ...dar as fi vrut sa o vad pe Daci 

poate pana maine dimineata isi revine
Cea mai fericita
33 + cu 
kawaichan spune:
Io pozele Dacianei le-am putut vedea acum o ora,acum nu se mai vad
iar pe mousepad apar intr-adevar cele mai noi,dar vad ca de vreo cateva minute au aparut cele ale Andreiiulia..by the way Andraiulia,sa va fie de bine vacanta la mare,welcome back !![]()
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
aidaciolac spune:
dragelor , am pus doar linkul ca model ![]()
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
daciana.ilie spune:
offf ... le mai bag odata ... putintica rabdare va rog ![]()
daci
32+ Darius Alexandru
kawaichan spune:
Lutoniana mi-am adus aminte de zicala "calm englezesc" cand ai pove de incidentul de azi...foarte adevarata.Sper ca nu te-a zdruncinat prea tare(a avut ceva viteza cel din spate?),bine ca n-ati patit nimic
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
lutoniana spune:
daci, dupa ce ca te-ai pregatit atat pt aceasta lansare ...sa patesti una ca asta ![]()
![]()
![]()

Cea mai fericita
33 + cu