Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nesuferitelor cat am eu acum de recuperat si toata dimineata m-am rugat de voi sa intrati si voi ati asteptat sa plec de acasa , dar am avut o iesire din casa super in compania unei tzacanite , va imaginati ce bine m/ne-am simtit

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am vazut pe cana poze de la mare, asa ca am intrat rapid la Andraiulia si am vazut ca a pus pozici noi frumoase tare de la mareeee

Dar tot n-am gasit catelul...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

neata
m-am trezit acu vreo ora ca sughita chiriasul de la parter.
am reusit sa recuperez cele 16 pagini scrise in cateva ore si deja imi pica ochii-n gura..
Aida pe la noi un bouncer din ala e cam ~60$,poate reusesti sa-l gasesti mai ieftin prin alte parti.Felicitari pt putza

Diana_n buna seara ! Ce ma distreaza diferentele astea de fus orar.

Am vrut sa mai zic ceva dar am uitat

Mihaela 34+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

catelul nu-i al meu ... ale mele sunt cele 3 matze (cea alba si negrutza sunt cu mine, cea gri e la doamne-doamne), bunicii, eu si sotul in 2 poze, burta la vedere in vre-o doua si una cu ea ascunsa in camesutza noua

si atat :)

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu am vazut un pisic gri cu ochii verzi si unul alb ...dar as fi vrut sa o vad pe Daci
poate pana maine dimineata isi revine

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Io pozele Dacianei le-am putut vedea acum o ora,acum nu se mai vad iar pe mousepad apar intr-adevar cele mai noi,dar vad ca de vreo cateva minute au aparut cele ale Andreiiulia..by the way Andraiulia,sa va fie de bine vacanta la mare,welcome back !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor , am pus doar linkul ca model

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

offf ... le mai bag odata ... putintica rabdare va rog

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Lutoniana mi-am adus aminte de zicala "calm englezesc" cand ai pove de incidentul de azi...foarte adevarata.Sper ca nu te-a zdruncinat prea tare(a avut ceva viteza cel din spate?),bine ca n-ati patit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

daci, dupa ce ca te-ai pregatit atat pt aceasta lansare ...sa patesti una ca asta

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput