Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 14
ionika spune:
Daciana, multumesc ca ai sters tu cap nou pentru ca mie mi-a picat netul si abia acu am putut intra.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+
diana_n spune:
Aida felicitari pentru vestile bune!
E pacat de la D-zeu sa dai o caruta de bani pe bouncer-ul ala. Ia-l de pe Amazon sau E-bay sau orice site vrei, platesti transportul si iesi MULT mai ieftin.
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
ionika spune:
Acum am vazut ca Danangie deschisese cap nou la pg 22
Sorry, de alta data voi fi mai atenta
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+
diana_n spune:
Am uitat : asa e, e salvator de vieti
Eu am dat bani mai multi pe unul care vibra si nu i-a placut deloc lui Peter, il vroia cuminte si sa se balangane el sus-jos.
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
raluk16 spune:
Aida veti fi cei mai hi-tech!!! 

De termometru din ala la distanta nici nu auzisem ![]()
titi doar teoria o stiu: baut multe lichide, plimbari, cand stai intinsa sa stai cu picioarele mai sus, sa dormi pe stanga, sa nu stai mult pe scaun, sa nu stai cu picioarele unul peste celalalt, sa nu blochezi nicicum sangele (ciorapi stramti pe glezna sau genunchi), cat mai putina sare, ceaiuri diuretice pentru gravide, ...
Sa ai totusi grija mare si sa te urmaresti si de alte simptome (tensiune mare, proteine in urina la analize, tulburari de vedere, umflarea mainilor si a fetei), daca Doamne fereste se pune problema de pre-eclamsie, sa o depistezi din timp. 
28+ 
aidaciolac spune:
da diana ala care vibreaza si se aprind luminitele ...
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
raluk16 sa stii ca de bouncer sau baby monitor imi mai povestise , dar nici eu nu stiam de termometru ala
chiar ca e interesant
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Moni te pierdem in fata domnului House? ![]()
Apropo, Diana sa stii ca de cand ne-ai zis, cand incepe serialul ma gandesc la voi cand apare poza cu barcile si podul. Si ma gandesc ce frumoasa viata aveti acolo, macar pentru ca e curat si lumea respecta natura ca sa poata face poza aia... In Ro nu aveai unde sa faci nici o secunda de filmare cu peisaj curat ![]()
28+ 
daciana.ilie spune:

Lutoniana - m-am dumirit ... pozele nu mai sunt ( cred ) dar le vezi pe toate pe mouse pad sau cani daca dai un F5 ( refresh) ![]()
![]()
![]()
hahahahhaha
daciana
32+ Darius Alexandru
raluk16 spune:
Am vazut pe cana un catel superb, al cui e catelul??? Umblu prin toate albumele?
Ca acolo cred ca apar de obicei pozele mai noi...
28+