Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

corect, eu cu camesuzta noua sunt pe cana dar tot nush unde-s pozele

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

acum sa imi spuneti si mie de iulika ca nu mai am rabdare pana recuperez

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

vai aida sa mai cauti si pe alte site-uri ca leganus dinacela e pe aici 30-50 de lire...nu 125 de euro.
Daca gasesti si nu livreaza in Ro, il iau eu si ti-l trimit cu o firma de curierat numai sa nu dai atatia bani, te rog

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

hai mai monicutz zi povestea , macar sa avem ce citi ... nu ca nu as avea
hm , asta imi da o idee sa imi duc laptopu in dormitor ca sigur o sa adorm la recuperari

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

...si eu o astept dar cred ca s-a oprit la ceva papica buna pe drum...nu stii cum face ea ?

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

vai aida sa mai cauti si pe alte site-uri ca leganus dinacela e pe aici 30-50 de lire...nu 125 de euro.
Daca gasesti si nu livreaza in Ro, il iau eu si ti-l trimit cu o firma de curierat numai sa nu dai atatia bani, te rog

Cea mai fericita 33 + cu

de acord , merci mult
zice nebuna asta de prietena ca pt ea a insemnat sanatate mintala , ca a urlat bebe f mult si nu reusea nicicum sa il calmeze ... si cand a primit balansoarul ala a inceput sa aibe liniste in casa si bebe a invatat ca poate si sa nu planga

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

lol, matza mea e pe pad acum
deci puteti vizualiza albumul pe cani sau pad-uri pt ca nush cine / ce a modificat; eu nu am mai intrat de cand le-am pus

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Maiculitoooo,nu va mai opreste nimeni din bombanit
"Fug" dupa voi de aproape juma de ora.
Despre botez : pe Alex l-am botezat la 2 luni si un pic ( 12 ianuarie) ca atunci am sarbatorit si nunta noastra ( cu toate ca , cununia civila si religioasa erau facute din iunie) .Asa a fost sa fie,dar a iesit fff frumos.
Din cate stiu eu,copiii se pot boteza si mai devreme si mai tarziu de 40 de sapt...nu e o data limita batuta in cuie. Mai devreme e mai dificil pt ca mama (daca inca e in perioada aceea),nu poate participa.
Daca a trecut ,atunci i se va face o rugaciune inainte de botez si va putea participa si ea.

Aida,ma bucur ca ai venit cu vesti bune. O asteptam si pe Iulika

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

...si eu o astept dar cred ca s-a oprit la ceva papica buna pe drum...nu stii cum face ea ?
mda , oare ce mananca ca imi e asa foameeee , se pare ca nu am mancat suficient azi , dar incerc sa ma abtin pana maine dimineata

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Am lipsit deoarece am fost plecata in concediu la verisoara mea, si nu am avut cum sa dau de voi. Am mai fost la doctor si mi-a spus ca Edi este sanatos si creste cum trebuie. I-am vazut fata, ochii, urechile, tot. La urechi seamana cu sotul, are urechile mai mari. Am poze cu el cind casca, este asa de dragut.
Fetelor am o intrebare, mi-a de o saptamana mi s-a umflat picioarele foarte tare, si ma dor. Ore ce pot sa fac sa nu imi mai fie asa de umflate?

28+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput