Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 13
daciana.ilie spune:
corect, eu cu camesuzta noua sunt pe cana 

dar tot nush unde-s pozele ![]()
daci
32+ Darius Alexandru
aidaciolac spune:
acum sa imi spuneti si mie de iulika ca nu mai am rabdare pana recuperez 
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
vai aida sa mai cauti si pe alte site-uri ca leganus dinacela e pe aici 30-50 de lire...nu 125 de euro.
Daca gasesti si nu livreaza in Ro, il iau eu si ti-l trimit cu o firma de curierat numai sa nu dai atatia bani, te rog 
Cea mai fericita
33 + cu 
aidaciolac spune:
hai mai monicutz zi povestea , macar sa avem ce citi ... nu ca nu as avea
hm , asta imi da o idee sa imi duc laptopu in dormitor ca sigur o sa adorm la recuperari ![]()
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac acum sa imi spuneti si mie de iulika ca nu mai am rabdare pana recuperez ![]() |
...si eu o astept dar cred ca s-a oprit la ceva papica buna pe drum...nu stii cum face ea ?
Cea mai fericita
33 + cu
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana vai aida sa mai cauti si pe alte site-uri ca leganus dinacela e pe aici 30-50 de lire...nu 125 de euro. Daca gasesti si nu livreaza in Ro, il iau eu si ti-l trimit cu o firma de curierat numai sa nu dai atatia bani, te rog ![]() Cea mai fericita 33 + cu ![]() |
de acord , merci mult

zice nebuna asta de prietena ca pt ea a insemnat sanatate mintala , ca a urlat bebe f mult si nu reusea nicicum sa il calmeze ... si cand a primit balansoarul ala a inceput sa aibe liniste in casa si bebe a invatat ca poate si sa nu planga
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
lol, matza mea e pe pad acum 

deci puteti vizualiza albumul pe cani sau pad-uri pt ca nush cine / ce a modificat; eu nu am mai intrat de cand le-am pus ![]()
daci
32+ Darius Alexandru
mary_07 spune:
Maiculitoooo
,nu va mai opreste nimeni din bombanit![]()

"Fug" dupa voi de aproape juma de ora.
Despre botez : pe Alex l-am botezat la 2 luni si un pic ( 12 ianuarie) ca atunci am sarbatorit si nunta noastra ( cu toate ca , cununia civila si religioasa erau facute din iunie) .Asa a fost sa fie,dar a iesit fff frumos
.
Din cate stiu eu,copiii se pot boteza si mai devreme si mai tarziu de 40 de sapt...nu e o data limita batuta in cuie. Mai devreme e mai dificil pt ca mama (daca inca e in perioada aceea),nu poate participa.
Daca a trecut ,atunci i se va face o rugaciune inainte de botez si va putea participa si ea.
Aida,ma bucur ca ai venit cu vesti bune
. O asteptam si pe Iulika
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
34+, cu
-Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!

aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...si eu o astept dar cred ca s-a oprit la ceva papica buna pe drum...nu stii cum face ea ? |
ca imi e asa foameeee , se pare ca nu am mancat suficient azi Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
titi143 spune:
Am lipsit deoarece am fost plecata in concediu la verisoara mea, si nu am avut cum sa dau de voi. Am mai fost la doctor si mi-a spus ca Edi este sanatos si creste cum trebuie. I-am vazut fata, ochii, urechile, tot. La urechi seamana cu sotul, are urechile mai mari
. Am poze cu el cind casca, este asa de dragut.
Fetelor am o intrebare, mi-a de o saptamana mi s-a umflat picioarele foarte tare, si ma dor. Ore ce pot sa fac sa nu imi mai fie asa de umflate?
28+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra