Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
VAi de viatza mea... am limba de-un cot...
EU am avut ieri si azi 2 zile pline si n-am reusit sa mai intru.
AM ceva de povestit da o fac maine ca azi nu mai sunt in stare. MAcar am reusit sa va citesc. DA parca vad ca maine gasesc capitol nou ca avem niste cucuvele pe aici 

Aida, ma bucur ca sunteti bine
in rest ce mai conteaza. O sa-i vezi mocutza cand il nasti 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Aha, de'aia esti tu asa fata faina si mi-esti draga ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 33 + cu ![]() |

28+
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie mi-ati sters pozele .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daci 32+ Darius Alexandru |
eu nici macar nu am apucat sa le vad

Cea mai fericita
33 + cu
monica_dicut spune:
raluko 
fiti-ar horoscopu de ras sa-ti fie. Da ala prevesteste numa belele si nenorociri???? Mama mea de viatza, am citit primele aliniate si am zis ca lesin acolo.
Ptui drace...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
Of, Monica si ne tii in suspans pana maine? ![]()
Dar totusi albumul apare ca ar avea 11 poze, asa scrie pe thumbnailul ala de album... foarte bizar 
28+ 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut raluko ![]() fiti-ar horoscopu de ras sa-ti fie. Da ala prevesteste numa belele si nenorociri???? Mama mea de viatza, am citit primele aliniate si am zis ca lesin acolo.Ptui drace... ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Eu am mers direct la eclipsa de care citisem in ceva ziar... deci sa nu citesc mai sus, asa-i?

28+
daciana.ilie spune:
lutoniana, nush ce s-a modificat ca tot vad scris langa poza capitolului 11 poze ...
... poate fetele mai dibace pot spune ...
daci
32+ Darius Alexandru
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Of, Monica si ne tii in suspans pana maine? Dar totusi albumul apare ca ar avea 11 poze, asa scrie pe thumbnailul ala de album... foarte bizar ![]() 28+ ![]() |
si apare ceva si acolo in dreapta pe cana si pe mousepad .....daca vrei sa-ti faci....adica cred ca e Daci

Foarte amuzant....
Moni dar asa pe scurt nu poti sa ne spui nimic ?
Eu o mai astept si pe Iulika sa apara si sa vedem ce i-a spus moasa ...cu toate ca dupa control iar s-a lipit de ceva mancare si distractie ...cum face ea zi de zi

Cea mai fericita
33 + cu
raluk16 spune:
Sa stii ca ea e pe cana si mousepad
.
Am incercat sa dau si pe slideshow, dar scrie 0/0 la poze, si nu se vede nimic...
. Poate totusi au fost sterse si mai dureaza pana sa actualizeze...
28+ 
aidaciolac spune:
deci in primul rand va multumesc pt sustinere si incurajare si
agitate pt mine 

ma enerveaza bebe ca nu isi arata moaca , hm
... si de la dr am ajuns in mall ca imi era foame si m-am intalnit cu o prietena f buna forumista tzacanita ... si taca-taca taca-taca ca nu ne-am vazut de mult si am schimbat 3 terase in mall
... asa ca la 9 abia ne-am despartit cu chiu cu vai
... am cumparat la bebe o scoica de ma miniblue cu 119 roni si o paturita de pus pe pat ...
... sa va arat cu ce ma utileaza , cu imprumut , www.bnboutlet.com/BABY%20MONITOR%20OUT%20OF%20BOX%20%207995.jpg" target="_blank">baby monitor si un www.babygadget.net/pics/bebremfevmon_pic.jpg" target="_blank">termometru monitor
abia astept sa le vad si a zis iar ceva ce trebuie neaparat sa imi cumpar ca imi va fi de mare ajutor daca bebe va fi urlacios www.newbabymilk.ro/produs183/Fisher-Price-Itsy-Bitsy-Bouncer.htm" target="_blank">asta
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()