Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Aida , felicitari pentru vestile bune de la echo!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ANDRE da in urma la pagina 2 si iti apare restul povesti
Manga multumesc de cuvintele frumoase
AIDA pt vestile bune
MONICA te asteptam sa ne spui ce-ai trebaluit tu toata ziulica

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor , dragelor , am plecat de la 1 jum de acasa si s-a panicat poporu si acum sunt in telefoane si messengeruri sa explic pe unde am fost si ce am cumparat la bebe

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna searaaaaa!!!

Ce mai faceti, frumoaselor si fericitelor? Plec si eu cateva zile si cand ma intorc am de citit 10-15 capitole?? Doamne..Am ceva treaba cu voi. Abia astept sa vad ce, cum, cine, ce mai face...Sper sa fie bine toata lumea.

Noi astazi am venit de la mare. A fost super. Numai in apa, ca de obicei. Totul excelent....

Implinim 33 sapt maine. Trecem in 34.. Oau!!!

Andrutza 32 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

aida super vesti...manca-l-ar mama de poznas...ma bucur ca v-a arat cucul...nu ati fost mandri? noi am fost...ca ala ni l-a arata primul :))

daciana 38??? tu ne minti. frumaose poze...si pisicile... ce ochi verzi avea cea gri. wow

iulia c zici tu ca nu ti se vede burta...mie mi-ai parut foarte gravida in poza cu rochita. sunt de parerea fetelor, iti trebuie niste pantofi sexosi si niste accesorri care s-o inveseleasca un pik. e cam sobra asa pentru vara. si bineinteles coafura si machiajul vor conta f mult.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Andraiulia bine ai revenit! Asteptam poze cu marea de care mi-e tare dor si cu cea mai micuta burtica de la noi din odisee

Aida si ce i-ai cumparat puiului?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

seara buna,
eu am avut mosafiri, d-aia m disparut ca magarul in ceata.
in primul rand, felicitari aida pentru cele 2 kg, la mai mare!!

recapitulare: pe lista de prezente confirmate avem pe mimika, pe anamaria, pe cristina, pe raluca u si pe miha impreuna cu anexela fiecareia.
mai avem lista de rezerve cu monica, alex si claucia.

precizari: adevarat ca stam in camp, dar avem chiosc cu lucruri multe la 5 min distanta, deci nu e problema daca uitam ceva.

in principiu ramane pe dupa amiaza, in jur de 17.00, dar daca cineva are placerea sa vina mai devreme este binevenit, ca noi suntem acasa...deci daca va plictisiti, veniti sa ne plictisim impreuna.

rugaminte: va rog sa studiati cu atentie harta si sa imi spuneti daca aveti nevoie de lamuriri suplmentare. nu m-am prins sa trec pe langa harta si nr de tel al soatzei mele, ca e e priceput tare la indicatii...o sa fac si acest lucru, cand o sa am si eu viteza la net.

cred ca atat..

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Nu stiu ce s-a intamplat dar era trimitere spre capitolulnou.La pagina 22 de la capitolul 120. Semnasem si ca eu am dat trimiterre spre cap nou. Data viitoare am sa scriu asa mai mare.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana a doua trimitere era spre un alt capitol. Am inteles ca mai incercase cineva capitol. Dar a sters tentativa de nou capitol si a ramas mesajul de trimitere. Trimiterea ta se vede tare bine

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu sunt logata pe webshots dar nu pot sa vad pozele cu Daci

Aida pupam baiatu' mare si pe mami
Raluka cand sa stau in casa ? in 5 si 6 august ?
Doamne ajuta .....poate gasesc un sac cu bani, nu te mai gandi si tu la prostii ca si asa creierul meu naste monstri ......
Cine mai e meserias de varsatoare ? ca sa stiu cu cine ma inchid in casa.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput