Burtici fericite de septembrie-octombrie (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

S-a aflat pana la urma de ce s-au fisurat membranele prietenei mele. Ceva streptococ, dar nu mai tinea minte cum se numeste (poate imi dati voi niste nume, ca a zis ceva succesiuni de litere, cum credea ea ca suna). Nu e vorba de beta hemolitic, ca de asta stia si s-a testat toata sarcina. A zis doctorul ca streptococul asta il are toata lumea, dar ca se activeaza doar cand sistemul imunitar este scazut. Ea descoperise de vreo 2 saptamani un diabet gestational si manca doar in functie de glicemie (daca inca ii era mare la 4-5 ore de la ultima masa nu avea voie sa manance; lactatele ii cresteau mult glicemia asa ca a renuntat la ele; normal ca a renuntat si la orice pe baza de cereale si fructe; deci manca doar legume gatite si carne). Si banuiesc doctorii ca i-a slabit sistemul imunitar.

Ideea e ca si ea e baimareanca si nu stie acum cum sa multumeasca Celui de Sus ca s-au hotarat sa mearga din timp la Tg-Mures unde stia ca va naste in august cu cumnatul ei, care e un ginecolog foarte bun. Altfel streptococul asta provoca fisurarea membranelor aici, unde nu avea bebe nici o sansa, dupa cum v-am povestit deja de atatea ori...

M-am gandit sa va povestesc, poate ajuta pe cineva povestea, ne cautam de streptococi, avem grija la sistemul imunitar, etc.

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

precizari in legatura cu albumul ... sunt intotdeauna nepieptanata ; soatza mea e mai mica decat mine cu 5 ani ... suntem impreuna de aproape 13 si eu voi face anul acesta in septembrie 38 ani

daci

32+ Darius Alexandru

Uau Nu v-as fi dat mai mult de 27-28

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

ufff Aida, am stat cu sufletul la gura ....

scot si eu pampoanele pt vestile bune !

pe toate

cya pe maine

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

deci , in sfarsit a realizat si el ca am doar 32 sapt si 2 zile asa cum l-am batut la cap toata sarcina.
Bebe ok , nu isi arata fata deloc , am vazut iar putza si cum juca fotbal cu mine , este deja cu capul in jos , inimioara e ok si in parametrii , are 2080g , dar asta nu e sigur din cauza ca nu putea sa ii masoare corect capul ca era prea jos si asa cum masura ii dadea 37sapt asa ca a masurat el cumva si a ajuns ca are 2080g.
So , pana in 4 septembrie nu ne vedem , e in concediu toata gasca , si in 4 o sa facem programare la ceariana.
gata
beeeey , dar cat ati scris

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Super vesti!!! Ar fi fost fain sa stea si cu fata. Maine ma duc si eu la control, de nu sta cu fata la singurul 3d/4d din sarcina asta, nu stiu ce-i fac

Pai daca ati vazut si voi dovada sexului, nu va mai bate Laci pe tine si pe doctor, ca nu mai are cum sa se schimbe

Super pustiul de 2 kile! Si imi place de doctori cat sunt de optimisti ca va vedeti direct pe 4 septembrie

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

arati tare bine Daciana! 38 de ani?! n-as zice!

mi-a placut tare mult al doilea blanos al familiei, cel negru cu alb! dragutul! cati pisi aveti acum?

Edit: si mi-a mai placut bunica, ce tinea tigarea in jos, parca s-o ascunda de fotograf!

Aida ma bucur ca a fost bine la eco! te-ai mai linistit putin, asa-i?
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Lasa, raluk, ca eu am tot facut 4D, ca Tutu dupa ce masoara in 2D comuta pe 4D sa vedem mocute. Si am numai franturi, o ureche foarte draguta, manaute, profile, dar nici o fata intreaga. Poate tu oi avea noroc, ca eu ii astept live sa vad cu cine seamana.

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Bravo, Aida, sa-ti traiasca bebelu!Daci, chiar ai 38 de ani? Wow! Eu nu m-am uitat bine la varstele voastre, eu am 34. Si inmultesc randul fecioarelor. Mamaaaaaa, ce de fecioare o sa aveti pe aici! Nu va faceti griji, oameni de caracter suntem. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

danangie si eu sunt de acord cu tine...doar nu tin copilul in casa pana cand il botez. si eu tot asa cu ata rosie ma gandeam...nu neaparat de deochi, ci ca imi place obiceiul asta. cat despre botez...ma gandesc ca astia aici nici nu si-i boteaza ... multi dintre ei...eu tin totusi sa fie botezat cat mai curand cu putinta, pentru ca e si aia o taina. ca se face copilul mai cuminte sau nu, ca doarme mai bine sau nu, cum spun babele...nu stiu ce sa zic, dar vreau sa fie botezat rpd. tin minte ca mama nu a putut intra in biserica la botezul lui frate-miu ca nu trecusera cele 40 de zile si nu ii facuse molifta. acum, mai nou, am auzit de popi care o fac si in lipsa...de la distanta. oare s-o fi punand? am o prietena aici careia i-a facut popa molifta in romania, iar in locul ei a stat mama ei. asta nu stiu cat se practica sau daca se pune.

mada nu am cuvinte la povestea ta. esti de admirat pentru cum ai ales sa traiesti dupa acel nefericit eveniment care nu te-a inrait si nu te-a daramat. sa dea D-zeu sa gasesti un barbat care sa te merite si sa ai parte de un copil bun si cuminte si sanatos. si sa ai o viata frumoasa si fericita.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Lasa, raluk, ca eu am tot facut 4D, ca Tutu dupa ce masoara in 2D comuta pe 4D sa vedem mocute. Si am numai franturi, o ureche foarte draguta, manaute, profile, dar nici o fata intreaga. Poate tu oi avea noroc, ca eu ii astept live sa vad cu cine seamana.

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze

Si eu care credeam ca daca nu-i vad toata fata e pentru ca e cam tarziu si e prea marisor puiul... Si ma tot gandeam de ce nu mi-a facut pana acuma 3d/4d, sa il vedem.

Doamne ajuta sa ne vedem toate bebeii sanatosi la termen, indiferent cu cine seamana . Eu de multe ori sunt curioasa cum arata si abia astept sa-l vad

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mada, eu nu reusesc sa citesc continuare, de la linkul ala ma duce la o pagina unde fetele deja comenteaza poveste ta. Cum sa fac? 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput