sarcina nr.3 cand?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

In Bucuresti am nascut eu natural dupa cezariana cu dr Stefan Marian de la Spitalul Militar ( sigur ca nu risca daca sunt probleme,dar este de acord cu ideea de a incerca daca nu sunt probleme ).

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am 2 cezariene la distanta de 2 ani si 2 baieti...medicul meu s-ar fi bagat si la a 3 a cezariana (are o pacienta careia i-a facut 5 cezariene), dar suntem multumiti cu 2 copii (asa am vrut de la inceput) daca sunt 2 baieti inseamna ca asa a vrut Dzeu si nu fortez mana destinului de a mai vrea si o fetita, ca nu-mi garanteaza nimeni
vorba dr decat 3 baieti, mai bine 2

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Sanziana ,eu am doua fete,Sophia are varsta lui Dragos, Sarah doar 4 luni, poate ne incuscrim.

Eu mai vreau inca un bebe ,desigur mi-as dori un baiat ,dar e bine venita inca o fata, intrebarea mea era ;

A3 a sarcina dupa o cezariana ,cand?oricum voi face tot cezariana ,nu cred ca voi lua riscul de a naste natural, la mine oricum nu s-a putut de la prima nastere, avand placenta inserata foarte jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Regula pe care o stiu eu este ca 6 luni dupa cezariana nu ai voie sa ramai insarcinata. Dupa cele 6 luni - e liber.
Poate ar fi bine sa vorbesti cu dr. dupa cele 6 luni, sa verificati cum s-a refacut uterul. Oricum, daca alaptezi este mai putin probabil ca vei ramane imediat.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui LindaZ

...
Oana Rusu si medicii din Targu Mures felicitari! Esti primul caz de care aud in Romania ca a nascut natural dupa cezariana!

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Multumesc
La cursul de unde am umblat eu, erau doua gravidutze ale caror mame nascusera natural dupa cezariana.

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput