Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
A_driana spune:
fetelor am pus pe picasa poze cu patutul lui bebe, culoare maro cu crem.....in prima poza arata asa cum va fi cat ii mic david, in poza a doua se vede cum il poti transforma (faci din el pat cu lungime de 1,75, birou si noptiera)....mie mi se pare super practic si te poti folosi de el si dupa ce creste copilu....
deci in acest patut va dormi si creste kicsi cubis 

am pus o poza si cu caruciorul, ii aproximativ asa, doar ca ii din 2 culori, albastru inchis cu verde-galben deschis.....dar asa ca idee...
daca sunteti curioase sa va uitati bineinteles 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+
David
strumfulet + poza strumfulet
miany75 spune:
ralia si eu sunt in concediu de risc maternal si se plateste 75%..medicul de medicina muncii iti poate face sau nu recomandare de concediu medical si tot el cred ca poate sugera alte "facilitati" ,prevazute in ord.96/2003 in functie de raportul pe care il face vizavi de mediul de munca..
miany
25+
DAVID ANDREI
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 buna dimineata ,burtici! ![]() Felicitari celor care schimbati saptamana! Mult succes fetelor care merg la echo zilele astea (Camy,Pirelia,Broscuta,Byabeatrice)va asteptam cu vesti bune! ![]() miany 25+ DAVID ANDREI |
Buna dimineata!!!!
Si eu am morfologia poimaine

....abia astept sa-mi vad sportiva

24+ cu
AndreeaPoze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
miany75 spune:
Adriana ,cred ca merita totusi sa mergi daca vrei sa iei mai multe chestii ...si numai pt calitate,care cred ca e alta..parerea mea..
Apropo de patut ,de unde l-ai luat si cat a fost ? Si pe mine ma tenteaza ..am vazut la Real (Mobilia -Baby design) si era 1350 ..mi s-a parut destul de mult...Eu ma gandeam sa imi faca cineva ..
miany
25+
DAVID ANDREI
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana eu sunt ,,lipita'' de unguri dar nu stiu ce sa zic....poate poate se gaseste ceva mai ieftin, dar trebuie sa stii exact unde sa mergi, nu te duci ca orbu-n gara....si daca mai pui si cheltuiala de drum pana acolo, care nu-i de ignorat, cred ca tot la preturi de aici ajungi... toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 21+ Davidstrumfulet + poza strumfulet |
Nu chiar eu as vrea sa pot merge, dar pana la sf lu august nu am cum k nu am masina, adik am nr. rosii si nu pot iesii din tara cu ea

. Eu mergeam la Beket in piata sau la Seghet (habar nu am sa scriu numele oraselor Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+22
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
miany75 spune:
Simina bine ai revenit printre noi "full time"
si succes si tie la echo!
miany
25+
DAVID ANDREI
A_driana spune:
miany, eu am luat patutul tot din real, de la magazinul ala de copii cu asa ceva, a fost 800 lei, salteaua de cocos inclusa in pret......
ffffff scump la voi
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+
David
strumfulet + poza strumfulet
floricik spune:
Salut. Am reusit sa citesc din urma
Raluci,Simina,Camy,Pirelia,Broscuta,Byabeatrice multa bafta la eco.
Si noi mergem peste o saptamana. Avem emotiii ...
Many_bani cumparaturile pt casa (de la Ruse) le-ati facut la Metro? Ca eu nu stiu sa aibe un alt magazin mai mare ...mai ales pt bebei. E un oras cam mort
Eu cred ca in Varna sunt lucruri faine pt ca au multe magazine, mall-uri.
21
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
miany75 spune:
Adriana tare dragut si caruciorul ...si eu am vazut ceva asemanator ..dar cica e cam greu ..ai idee cate kg are ?!
Oricum mie imi place tare mult..
De la ce firma e ? A fost scump ? Banuiesc ca e si sport..
Scz ca te bombardez cu atatea intrebari..
miany
25+
DAVID ANDREI