Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana miany, eu am luat patutul tot din real, de la magazinul ala de copii cu asa ceva, a fost 800 lei, salteaua de cocos inclusa in pret...... ffffff scump la voi toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 21+ Davidstrumfulet + poza strumfulet |
super pret fata de Cluj ,poate nu am vazut eu bine ..cu toate incluse (saltea ,aparatori pt margini,masa de infasat si nu stiu mai ce) era 1900...asta stiu sigur..
Oricum eu ma gandesc ca mi-l poate face cel care imi va faca mobila ..pt ca mi se pare si mie tare util..
miany
25+
DAVID ANDREI
A_driana spune:
miany, are in jur de 10-11 kg, ii cam greut un pic, dar nici prea usoare nu gasesti....la magazin aici ii 550 lei....dar eu l-am luat de la cineva apropiat cu 200 lei, in stare fff buna (si bonus ne-a dat scoica pt masina
).......asa ca n-am mai facut mofturi....are toate accesoriile, ii super comod la mers, manerul reglabil, nu trebuie sa te apleci la el, si are rotile niste suspensii, asa face ca in filmele alea cu negrii in care se ,,misca'' masina de numa
....dar suspensiile se pot bloca....
oricum noi suntem ffff multumiti de el, pt gropile din romania ii super bun
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+
David
strumfulet + poza strumfulet
A_driana spune:
miany, caruciorul ii de la Slaro baby top.....asa scrie pe el....se face si sport....4 pozitii....de la perfect orizontal, la 90 grade in fund.....
1900 leiiii??????????????????
doamne fereste......aici ii 800 lei patut+saltea, 60 lei salteluta aia pt infasat, asternuturi(4 aparatoare,cearceaf,pernita si plapuma) 100 lei.......deci iese la 960 lei tot.......
21+
David
miany75 spune:
Adriana atata e ..e enorm de mult .
Super pret la carucior ! Asta care l-am vazut eu ,are tot asa cam 11kg si costa 1100..cu toate cele incluse(husa iarna ,husa ploaie,geanta,landoul detasabil ) e de la DHS..
miany
25+
DAVID ANDREI
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona9999 simina_kin bine ai venit din vacanta, acuma, mai treb putina vacanta sa te odihn de pe drum; cel putin asa a fost la mine ce super ca ai gasit asa preturi bune...si de obicei lucrurile de la turci sunt bune..... ti-ai luat patut din acela cu plasa care se strange??? 21+ ![]() |
Am pus poze cu patutul si caruciorul la semnatura sau pe picasa

24+ cu
AndreeaPoze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
dana n. spune:
Salutare burtoaselor!
Ne-am intors si noi acasa. In tara a fost frumos dar obositor. Prea cald ptr mine...mi s-a facut rau de cateva ori. Am avut de umblat si cu niste acte, pasaport de schimbat... asta pe langa vizitat de rude, prieteni. Nici nu stiu cand a trecut timpul.
Toata lumea m-a rasfatat...de mami nu mai zic. Tatal meu stie exact cate saptamani am, m-a uimit.
Suntem bine, burtica creste iar Samburel i-a uimit pe toti cu tumbele lui.
------------------------
23+
David
Albume foto
simona9999 spune:
fetelor pls sa-mi treceti si mie caruciorul albastru in listutza.... ca sa iasa la numar
Mercic mult
21+ 
A_driana spune:
simina, tare dragute ,,cumparaturile'', sa le folositi sanatosi si bebe sa se simta bine in ele 
ce-mi place cum ne laudam fiecare cu ,,achizitiile'' noastre 
21+
David
dana n. spune:
Am actualizat si semnatura, pana maine cand facem 26 de saptamani.![]()
------------------------
25+
David
Albume foto
miany75 spune:
simona9999 felicitari pt caruciorul albastru!
Dana n.bine ai revenit pe la noi..
Simina frumoase achizitii ,sa va bucurati de ele!
miany
25+
DAVID ANDREI