Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:

coolnicole 

sa fii sanatoasa si fericita...sa nasti usor si sa-ti dea Bunul Dumnezeu un copil sanatos la termen! 
Ps: poate intri mai des pe aici..![]()
Laurairina fii increzatoare te rog... ai sa reusesti..dar asa fac astia de la banca...
Iti spun pentru ca si noi am patit-o...acum aproape 2 ani..crezi ca atunci era mai usor?????...nuuuuuuuu...tot asa...
Noi am dat avans si am semnat precontarct duminica 21 octombrie 2007 si ultimele acte la norat facute prin care casa a trecut pe numele nostru a fost la 19 decemrie....deci.... nervi de otel..ok???????
Ionelamaria ceea ce spui tu acolo e foarte interesant...stiu foarte multe si eu despre ce spui tu acolo...pt ac fratele meu are epilepsie...si din pacate atatea a mai incercat sa faca sa scape de boala asa atat de urata...![]()
Stiu ca a trecut peste un sarpe...pe care l-au omorat si l-au dus nu stiu unde ...unde sa nu calcwe picior de om...chir l-a dus la nu stiu ce biserica in noaptea de Pasti...si a fost botezat...cu un alt nume pe care boala sa nu-l recunoasca...degeaba...tot bolnav este...din pacate..![]()
si acum inapoi la treaba...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Dienutze din pacate eu nu cunosc Bucurestiul...
..asa ca nu pot sa merg la repr Chicco....abia daca o sa ma duca prietena mea la cabinet...offffff

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
many_bani spune:
Broscuta si Camy, bafta la echo si va asteptam cu vesti bune.
Camy te inteleg perfect, si eu am trecut prin stresul asta, dar s-a dus. Acum trebuie sa gandesti ca toate sunt ok .
Laurairina, noi am mai fost la cumparaturi la Ruse(BG), am fost foarte multumiti, cu o suta de euro am umplut portbagajul masinii(si nu este mic), insa erau cumparaturi de casa, ptr. bebe nu stiu de unde am putea lua. Voi ce oras bulgarec aveti mai aproape?
Fetelor va urez o zi linistita
25 + 
miany75 spune:
fetele de prin vest ,voi nu stiti nimic de preturile din ungaria?! parca ma tenteaza un drum pana acolo..
miany
25+
DAVID ANDREI
many_bani spune:
anuzzaice, multumesc de raspuns, inca strang informatii si poate pe la sfarsitul lui august dam o fuga, este un drum de o ora si ceva, deci nu este greu.
25 + 
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Rgagapie ..intr-adevar asa era pana la 6 saptamani nu ai voie sa iesi din casa,dar acu nu se face botezul neaparat la 6 saptamani,cel putin eu am botezat de 6 ori si doar de doua ori a fost cand copiii aveau 6 saptamani..deci sa tii copilul in casa pana la botez mi se pare deplasat.. Apropo noi nastem putin inainte de post sau in plin post ..sigur vor fi mai mult de 6 saptamani ..deci noi nu iesim din casa pana la anul?! miany 25+ DAVID ANDREI |
Eu nu prea cred in superstitii, dar mai am soacra si bunici care cred cu inversunare asa k .....
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+22
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
A_driana spune:
nici eu nu sunt superstitioasa, dar totusi cateodata ma mai gandesc la ele...
.....la fel si faza ca sa nu cumperi nimic la copil pana nu se naste, noi am cumparat cate ceva si vom cumpara aproape tot pana se naste.....
si eu voi iesi din casa inainte de 6 sapt (cand va fi botezul), si bineinteles voi scoate afara si copilul......dupa superstitii, nu-i voie sa scoti copilul afara pana la botez.....eu il voi duce la aer ![]()
fetelor nu mai am rabdare pana sa-mi tin in brate puiul, mai ales acum cand am inceput sa cumparam una alta, sa fie ,,ocupate'' toate de pitic......si ieri prin casa tot invarteam caruciorul si ma uitam in oglinda cum imi sta, si abia asteptam sa am puiul in el...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+
David
strumfulet + poza strumfulet
simona9999 spune:
Eh, se pare ca si barbatii mai au probleme hormonale...
, nu numai noi, gravidele... din ce am vazut si eu, mai ales sau in unele cazuri la primul copil tatii nu stiu cum sa se poarte cu viitoarele mame...... dar speram ca invata repede, ca sotul tau, Ionelamaria
felicitari
Despre vaccinul antitetanos, mie doc de fam mi-a zis ca se face o doza in luna 7 si alta in luna 8
am mai intrebat si alte fete si vad ca doc buni de aici il recomanda, asa ca, desi la inceput aveam indoieli, ma gand si eu ca treb sa il fac
nici noi nu am cumparat nimic pt bb. Cumnata mea de ex, care naste in sept a zis ca o sa cumpere dupa ce naste, le vede pe toate care le vrea si at doar se duce sotul si le cumpara![]()
Roxyaly ma bucur ca a trecut cu bine.
si eu am avut o per dupa conced
si acum iau si eu Gynipral, 1/2 dim si 1/2 seara, si dupa o sapt imi sun doc sa vedem cum e
eu iau pt ca am colul cam tensionat..... apar contractii...chestii din astea........., oricum sanatate multa!
simina_kin bine ai venit din vacanta, acuma, mai treb putina vacanta sa te odihn de pe drum; cel putin asa a fost la mine
ce super ca ai gasit asa preturi bune...si de obicei lucrurile de la turci sunt bune..... ti-ai luat patut din acela cu plasa care se strange???
Broscuta80 succes la morfo, ai sa vezi ca toate au sa fie bune

Coolnicol
Curaj Cammy ai sa vezi ca dr o sa-ti dea vesti bune si tu si bb o sa fiti bine
totul e sa nu te stresezi....sa incerci sa gandesti pozitiv, te vei simti mult mai bine, am vazut asta si pe mine
Pirelia spor la organizat nunta, si iti doresc multa fericire....de pe acum ![]()

21+ 
A_driana spune:
eu sunt ,,lipita'' de unguri dar nu stiu ce sa zic....poate poate se gaseste ceva mai ieftin, dar trebuie sa stii exact unde sa mergi, nu te duci ca orbu-n gara....si daca mai pui si cheltuiala de drum pana acolo, care nu-i de ignorat, cred ca tot la preturi de aici ajungi...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+
David
strumfulet + poza strumfulet
ralia spune:
buna ziua tuturor!
revin dupa o perioada de munca nebuna si o saptamana de concediu minunata, un pelerinaj duhovnicesc de 6 zile la mai multe bisrici prin Grecia.. povestesc dupa ce ies din mormanul de dosare de pe birou..
am o intrebare urgenta, poate Cami ma poate ajuta:
am depus la firma un dosar pt concediu de risc maternal, astept acum programarea la medic de medicina muncii..
cat se plateste concediul de risc maternal?
pe mine nu ma interesa neaparat concediu de risc maternal, ci prescurtarea prigramului de lucru de la 8 ore la 6 ore, cu plata integrala a salariului. citisem undeva ca se poate, pt maxim 120 zile calendaristice.. dar nu mai gasesc textul de lege, iar tampitii de la mine de la serviciu nu stiu si ma trimit in risc maternal, care oricm nu cred ca il obtin de la medic de medicina muncii, caci am lucru de birou..
multumesc anticipat pt raspunsuri..
ps:
azi sotul meu lucreaza la jurnalul de calatorie facut la moastele din Grecia, il voi atasa..
si am uitat sa schimb semnatura.. avem 18 s si 3 zile
oli
16 saptamani+