Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc, crlp. Stii care e dilema mea? Daca ceea ce am eu se numeste "secretie"?. Pentru ca eu gasesc niste pete de apa, care nu au cum sa fie transpiratie. 21 + Chiara Ada |
Eu zic sa stai linistita..nu esti singura......si eu patesc la fel, mai ales la cateva min dupa ce ma duc la baie , de am impresia ca nu am facut tot sau nu m-am sters bine
24+ cu Andreea
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Lumi_Richard spune:
RamonaCopot,nu cred ca ai de ce sa te scuzi, toate suntem insarcinate si trecem prin situatii mai mult sau mai putin jenante...Si faptul ca putem vorbi,impartasi experientele, ne ajuta sa trecem mai usor peste aceste accidente neplacute.Am citit si citesc in continuare despre sarcina si fac fata destul de bine acestor situatii. Bineinteles ca nu scap mult,dar....simt cand "iese".La fel s-a intamplat sa mai scap cate o mica...ragaitura...cu gazele ma controlez foarte bine....deocamdata.
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Merg si eu la culcare. Va pupic pe toate, noapte buna!
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
Biara spune:
Da Andre e lichida si inodora, e normal am vb cu Dana - dr. mea si mi-a zis ca e normal in sarcina, asa ca stai linistita
19+ Maya Teodora
laurairina13 spune:
Andre, eu am o nemernica de candida care nu imi da pace de ani de zile si care acum zici ca a innebunit Sunt mereu cu protej slipul la activ
Broscuta, ai pm! ..fetele nu va suparati pe noi ca ne dam PM, dar pur si simplu discutam de dr de aici din mangalia, si nu are rost sa va umplem si voua paginile cu comentariile noastre
Roxyaly, sper sa iti fie mai bine dupa injectiile alea si sa nu mai fie nevoie sa ajungi la spital,decat bineinteles la nastere!
Vad ca se discuta de cumparaturi de la bulgari, off..si eu parca as vrea sa ajung acolo mai pe cand ne-om apuca noi de cumparaturi, poate iesim mai ieftin de acolo! ..dar si eu si al meu suntem niste fricosi, si nu cred ca o sa ne hazardam sa plecam singuri de capu nostru la nebunii de bulgari.. Poate daca o conving si pe Broscuta, sa mergem toti 4
Eu iar mi-am facut de cap, am iesit pe afara in seara asta si dai cu inghetata, cu porumb fiert cu gogosi..in ritmu asta o sa ajung o balena
Hai pupici si somnic usor la burticoase!
Proaspata Doamna!
Laura, 25+ Mara Teodora
poze
laurairina13 spune:
miani, pai da, dar ai o saptamana avans, asa ca ai o scuza..
Proaspata Doamna!
Laura, 25+ Mara Teodora
poze