Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi, macar stii ce e. Va trece si asta, nu-ti fa griji. Nasol cu insomniile astea, pacat ca nu suntem pe acelasi fus orar. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crlp, chiar la tine ma gandeam!!! Ma bucur foarte mult sa aud ca ati inceput sa vorbiti,e un pas inainte!!! De acum,cu rabdare,incearca sa-l faci sa se documenteze mai mult despre sarcina,poate te va intelege mai bine. Eu va doresc tot binele din lume si sper sa aud numai de bine!

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,nu stiu daca le pot numi insomnii,tinand cont de faptul ca m-am trezit la 11(am dormit 9 ore)!
La inceputul lui septembrie voi veni in Romania si nu vor mai fi diferente de fus orar!

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Andre stai linistita si eu am aceea abundenta de lichid, in sarcina e normal sa creasca cantitatea de secretii vaginale, atata timp cat nu isi shimba culoarea si nu miroase e ok, secretie e la fel cu cea pe care o secretam cand suntem excitate, de aia si sexul in aceasta perioada e mai grozav

19+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Lumi iti multumesc din suflet, sper sa mearga totul bine, desi nu ne-am inteles niciodata foarte bine, pt. ca suntem caractere f puternice amandoi si nu cedam niciunul
dar cu voia lui DD vom depasi cu bine totul

16+ ingerasul Matei

Mergi la inceput

Biara, e lichid? Adica seamana cu apa? ca la mine e inodora, incolora. Multumesc ca ma linistesti 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Andre sa stii ca si eu am o secretie, dar nu e nimic grav, am vorbit cu dr. si mi-a zis ca e normala si sa nu-mi fac griji daca nu am mancarimi sau daca nu miroase.

16+ ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lumi si eu am avut situatii din alea jenante cu scapari de urina chiar la inceput si m-au tinut pana prin sapt 14-15. Atunci cand inca vomitam, incepeam intai sa tusesc excesiv, de la tuse ma durea burtica, scapam urina si in acelasi timp venea si voma. M-am simtit foarte handicapata in perioada aia. Bine ca au trecut. Acum din cand in cand, cand stranut mai cade cate un piculet, dar protej slip-ul face fata. Atunci purtam absorbante normale...si uneori erau ineficiente.
Scuze fetele daca am fost prea explicita si v-am descis ceva atata de neplacut.

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Crlp- felicitari ca ati trecut cu bine peste hopul asta si mergeti mai departe in 2...adica in 3.

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Multumesc, crlp. Stii care e dilema mea? Daca ceea ce am eu se numeste "secretie". Pentru ca eu gasesc niste pete de apa, care nu au cum dsa fie transpiratie. Imi pare rau de problemele tale de cuplu, apropos. Stiu cum e. Si la mine e destul de nasol, dar asta e. Am zis ca le rezolv una cate una, acum bebelina e pe primul loc. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput