Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Tare frumoase pozele, Simina, pare atat de curat, feciorelnic parca. Sa tinem minte locul ala, nu? Ati platit mult mult? 21 + Chiara Ada |
Biletele au fost 1100e , fara transport...da au avut reducere (nu stiu sigur cat ,cred ca 20%)ca le-am luat din timp
24+ cu Andreea
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Lumi_Richard spune:
Buna,din nou!!! Parca e mai animata atmosfera pe aici,imi place!
Andrecluj,imi place ca esti mai activa.
M-am intors de la yoga, a fost super....am incercat multe la viata mea( fitness,pilates,box tailandez), yoga a fost pt prima oara....si am mers la yoga prenatala,bineinteles. Abia astept sa mai merg(vineri)....o sa-i simt lipsa cat voi sta in Romania....
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Roxyaly,imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, ai grija de tine!
Andrecluj,in legatura cu acele "pete",ai consultat un medic?
Simina_kin, bine ai revenit,sa va fie de bine vacanta!
Andrecluj spune:
Lumi_Richard, am consultat 2. Unul din ei e medicul meu, de incredere, s-a uitat ca lichid amniotic am, a vazut ca e in regula, si de aici petele mele nu il mai interesau. Pt ca nu am primit o explicatie, am mers la alt medic, care la fel, lichidul amniotic ok, fara pirderi, col inchis, so ...Am mai citit pe forumuri ca au fost si la altele, acum eu mai mult de atat nu pot face. E mai mult enervant decat deranjant, cat timp nu e lichid amniotic, ar treui sa nu ma consum pe tema asta. 21 + Chiara Ada
Lumi_Richard spune:
Andrecluj,imi pare rau,nu am idee ce poate fi...e cumva urina? Sa nu te superi ca intreb.... Oricum,daca ambii medici au spus ca nu e lichid amniotic si ei nu au motive de ingrijorare,inseamna ca e foarte bine.
Apropos de urina.... Am avut o perioada cand stranutam si ma scapam putin.... astazi am stranutat din nou,de 2 ori....multumesc lui D-zeu ca eram acasa!
many_bani spune:
Fetelor, referitor la cuparaturi ptr. bebe, a fost cineva la bulgari?
Am citit la alte odisee ca au fost fete si au cumparat avanajos lenjerii ptr. patut, carucioare, hainute, dar si lucruri ptr. gravidute( camasi ptr. alaptat etc.)Ma bate un gand sa dam o fuga la Ruse dar parca as vrea confirmarea ca asa este. Daca a fost cineva si poate da relatii, eu astept nerabdatoare.
Seara placuta
25 +
Andrecluj spune:
Lumi_Richard, nu cred sa fie urina, pentru ca ar mirosi, ma gandesc eu. Habar n-am, ma gandesc doar ca n-o fi 2 medici tampiti, asta ma linisteste. Eram curioasa daca mai pateste cineva asa. 21 + Chiara Ada
Lumi_Richard spune:
Andrecluj,e clar ca nu ai de ce sa-ti faci griji!
La mine e clar ce este....e foarte jenant,dar nu am ce sa fac!
Lumi_Richard spune:
Offff,la mine e ora 2 am, si mie nu mi-e somn deloc....
crlp spune:
buna seara,
revin si eu cu vesti mai bune...se pare ca ne-am impacat, desi nu am reusit sa discutam; oricum eu i-am explicat punctul meu de vedere, macar asa stie; nu a fost de acord cu mine, dar am decis sa trecem peste;
despre celule stem noi vrem sa oprim pt. orice eventualitate, oricum ma rog din suflet sa nu fie nevoie de ele;
pt. BB inca nu am cumparat nimic, am stabilit ca mai tarziu putin
16+ ingerasul Matei