Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
RamonaCopot spune:
La mine ragaielile sunt la ordinea "orei" si nu zilei. Daca nu ragai la fiecare 5-10 minute, cand sunt treaza, inseamna ca ceva nu e in regula cu mine. Numai ca acuma nu ragai ca inainte de a fi . Ragai asa fara nici un miros, gust...doar scot aer, da mult de tot. De unde atata, nici dr nu stie, ca acidulate nu beau deloc. De fapt in afara de apa plata nu beau nimic.
Ramona,
26+
noi 3
RamonaCopot spune:
Bai da nu mai vine nimeni la povesti???
Mi-am ridicat si eu rochituca de pe burtica daca tot stau intinsa in pat si chiciti ce??? Se vede si la mine cum se misca burta . Pacat ca sotul umbla bagabont cu baietii la si nu a vazut si el!
Ramona,
26+
noi 3
RamonaCopot spune:
Vad ca v-ati lenevit toate...nici una prezena la tura de noapte . Si eu incep sa ma plicti. Imediat o sa dau tel dupa sot sa-l "trag" catre casa, ca zic eu ca-i ajunge . Sunt convinsa ca el e de alta parere...dar sa vedem ce o sa iasa. Cu cineva tre sa povestesv ei eu...
Ramona,
26+
noi 3
shtephy spune:
Buna seara burtici!
Noi nu avem noutati,suntem bine citesc din urma si revin.
Alinus25 sanatate multa!
A_driana e vorba de vaccinul antitetanos ,dar ti-au raspuns deja mai multe fete.Sunt colega cu tine 99,9%.
Andrecluj eu te-am citit mereu si daca nu ti-am raspuns aici ,am facut-o mereu in gand.
Sigur este secretia vaginala care este mai abundenta in sarcina.
Siminaaaaaaa bine ai revenit.Sa va fie de bine vacanta ...sa stapaniti sanatosi cumparaturile,super preturile.
Felicitari pentru inca o saptamana,mai e putin putin.
Am vizionat niste poze super cu un model suuuuper si cu o burtica dulce .
Despre nastere pe cale naturala dupa operatie pe burtica sau in caz de miopie nu stiu ce sa zic.
Ma bucur mult pentru fetele care s-au impacat cu sotii si felicitari celor care au mai crescut cu o saptamana.
toate burticile.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Bai da nu mai vine nimeni la povesti??? Mi-am ridicat si eu rochituca de pe burtica daca tot stau intinsa in pat si chiciti ce??? Se vede si la mine cum se misca burta . Pacat ca sotul umbla bagabont cu baietii la si nu a vazut si el! Ramona, 26+ noi 3 |
Buna seara ,Ramona!
Ce sa faci,aseara cand erau multe fete on line nu era capitol nou,acum ca e capitol nu prea sunt fete pe aici.
super miscarile burticii.
Cred ca esti haioasa cu ragaielile tale
Suna repede dupa sot,nu-l mai lasa sa umble brambura.
_
shtephy spune:
Pe LauraGarner am citit-o mai devreme,dar Jay si Katyuscha pe unde umbla???
_
RamonaCopot spune:
Salutare Shtephy.
Am sunat dupa el si exact asa cum ma asteptam povestitul nostru s-a transformat in mini cearta. Eram sigura ca o sa zica sa-l mai las si pe el...ca n-a mai baut si el de nu stiu cand si faze din alea. De parca nu l-am lasat destul. E plecat de la 18, 6 ore nu-i ajung? M-am saturat ca in fiecare noapte vine de la serviciu la 4:30 - 5:00. Si daca nu vine in juma de ora mini cearta se va trasnforma in cearta...si ui asa unii se impaca si pe altii ii apuca iara .
Ramona,
26+
noi 3
shtephy spune:
LA MULTI ANI COOLNICOOL!
Sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii!
Te asteptam pe aici cu vesti despre voi si o felie de tort de cioco.
_
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Salutare Shtephy. Am sunat dupa el si exact asa cum ma asteptam povestitul nostru s-a transformat in mini cearta. Eram sigura ca o sa zica sa-l mai las si pe el...ca n-a mai baut si el de nu stiu cand si faze din alea. De parca nu l-am lasat destul. E plecat de la 18, 6 ore nu-i ajung? M-am saturat ca in fiecare noapte vine de la serviciu la 4:30 - 5:00. Si daca nu vine in juma de ora mini cearta se va trasnforma in cearta...si ui asa unii se impaca si pe altii ii apuca iara . Ramona, 26+ noi 3 |
Offfffffff ce rau imi pare.
_
shtephy spune:
Fug la nani...somn usor dragelor!
_