Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nu m-am culcat mei , doar cu dureri de burta ...

edit: nu's ce am de scriu razna

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
Bineinteles ca trebuia sa gasesc iar capitol nou....Am citit din urma, dar mi-e greu sa retin totul, asa ca mai bine tac.
Manga, tu ce faci pentru durerea pe care o ai?
Eu nu iau nimic, dar ma omoara orice pozitie.

Despre spagi la spital, eu nu pot sa va informez, pentru ca Piatra Neamt e ca nicaieri...Doctorul nu te asista deloc, nici macar cel de garda.Moasa si infirmiera te ajuta, ca doar nu te lasa nenascuta.Aici, in semn de "multumire" se face cadou prosop, sapun, cafea si ceva banuti bagati acolo(1milion macar).In rest, esti tratat ca un caine.Sper ca la Tg Mures sunt mai oameni...
Va pup, ca ma pistoneaza baiatul sa joace si el ceva...
O zi frumoasa sa aveti...
Eu plec la curatenie, ca de trei zile am somat.

Mariaanna
30+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eeeee sa vedeti ce va fac ca parca vad ca acum dimineata somati si cat o sa fiu la control o sa scrieti ca inecatele de o sa alerg pana noaptea sa va recuperez

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata si de la Cluj, ofer si eu o cafeluta aromata, desi .... cand s-o naste bebelina mea si terminam cu alaptatu', o sa ies pe o terasa la Napoli si o sa beau niste cafele adevarate pan' ma ia salvarea. Dupa care voi manca 5 kg de cartofi prajiti, voi bea coniac seara si ... cate mai erau pe lista de dupa!Mada, impresionanta povestea ta, esti de admirat ca mai esti cu mintea intreaga pe baricade. Ma faci sa-mi fie rusine sa ma plang de una alta. Dana15, habar nu am cine e medicul, conteaza doar ca tu sa crezi in el. Multumesc de raspunsuri. Super tari bancurile! 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

eeeee sa vedeti ce va fac ca parca vad ca acum dimineata somati si cat o sa fiu la control o sa scrieti ca inecatele de o sa alerg pana noaptea sa va recuperez

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Te asteptam cu vesti bune de la control!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Neatza dragelor!

Mai dar iar v-ati culcat tarziu? Si cat am de citiiiittt... valeu!

Vreau si eu o una virtuala, ca pe aia reala am savurat-o dimineata cu muuult lapte.

Raluk inca nu am postat poze cu dulaii pentru ca am constatat ca trebuie sa fac sapaturi adanci dupa ele. Concluzia este ca trebuie sa ii pozez neaparat ca sa ma mandresc cu ei in timp real.

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele eu is tare suparata.Am fost ieri de mi-am luat rochita de cununie civila ca doar pe aia o fac si acum nu-mi mai place delocsi tatai toata pe aici(am exasperat pe toata lumea) ca nu mai am cu ce ma imbraca.Eu nu cred ca voi mai putea intra ca-s in santier

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si din racoroasa Constanta! nu foarte racoroasa, dar mai bine decat zilele trecute...

am vrut si eu ieri sa fiu live cu voi, dar mi-a venit o prietena intr-o vizita surpriza, care m-a bucurat f tare..fiind si genul de prietena fata de care nu te rusinezi ca ai chiuveta plina cu vase murdare

am vazut ca vb de mese intinse si alte alea..noi demult am renuntat la asa ceva, cand vin prietenii incingem gratarul, de obicei ei vin si cu carne (mai ales ca stiu ca noi nu avem porc, si daca vor un mic sau o ceafa de "groh-groh", tb sa-si cumpere ) si ce alte pohte mai au, baietii stau afara la gratar, noi fetele in casa cu pregatitul carnii si a salatei, si apoi ne asezam cu toti la masa...e cel mai bine asa!

Gegea, tari bancurile, primul cred ca a fost cu dedicatie pt Techila si vecinii ei "binevoitori"

Aida, pt saltea de care zice Doro: http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=MC20

mi-e cam somnic, asa ca am cam uitat ce s-a mai vorbit..pardon, am retinut invitatia Andreei in coltisorul de rai (interesul asta...) si promisiunea de poze cu Alex tunsa periuta . Acum ma duc sa citesc povestea dragutzei de Madalina, si dup-aia trag un pui de

si pt Aida !

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Va recuperez mai tarziu ca acum am una bucata copil tare marait pe langa mine

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hello!!!
Azi-noapte, cand aveam si eu chef de vorbe, nu am mai avut cu cine, ca ati plecat toate la nani!!! Asa ca nu am mai intrat!
In primul rand va multumesc pentru aprecierile la adresa baietelului meu mumos! (cu ochii verzi, nu albastri, Dana!!!)
Andre, tie iti multumesc mult pentru reteta cu praji de fructe. Astazi o incerc si eu, ca prea e usoara!!!
Aida, bafta la medic, sa vii cu vesti foarte bune!!!
Iulia, nu te mai necaji cu rochita! Pune o poza sa ne dam si noi cu parerea!
Alex, asteptam si de la tine pozici cu tunsoarea! (cand va aud ca vreti sa va tundeti imi vine sa va alerg sa va iau la bataie ) Eu sufar pentru fiecare fir de par cazut. Am descoperit produsele de la Kerastase si de cand le folosesc nu mai am probleme asa mari cu caderea parului, dar sunt asa de scumpeeee!!!
Diana, m-am distrat enorm cu povestile tale cu petrecerile de pe vremuri. Asa era si mama mea, muncea saraca la bucatarie ore intregi si noi ceilalti stateam ca nesimtitii la masa si ii tot spuneam sa nu mai munceasca asa, sa vina si ea sa manance cu noi!
Si referitor la gratarul de la Techila, fetelor, hai sa ne organizam totusi. Sa zica fiecare ce vrea sa aduca. Eu zic sa aducem fiecare ceva de mancare (carne sau prajituri) si ceva de baut (sucuri, bere, etc). Si bineinteles, tacamuri de unica folosinta, neaparat!
Eu vin cu frigaruile si sucuri. Si la ce ora ramane sa ne vedem?
Madalina, am citit si eu povestea ta, eu mai stiam cate ceva din ce ai mai scris tu mai demult. Este ingrozitor de trist prin ce ai trecut, probabil ca acum, privind inapoi ai senzatia unui adevarat cosmar. Dar ma bucur ca ai avut puterea sa te desprinzi de cel care iti facea atata rau! Nu te merita!!!! Nu merita copilasul pe care il ai in burtica!!!! Tu esti o fata buna, si frumoasa, si ai sa ai partea ta de fericire, cand te astepti mai putin!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput