BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu mi-a venit sa cred cand am vazut stirea pe protv.. cred ca si eu as fi snopit-o in bataie.. si m-am indignat la comentariile rautacioase ale "romanilor"..

Gabi mult succes in actiunea impotriva celor doua matracuci!

si multumesc inca o data celui de Sus ca nu e cazul sa trec prin asa ceva, ca aici sunt crunt pedepsiti cei care fac asemenea acte.. si daca vreodata o sa am nevoie de bona clar WEBCAM..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Am vazut aseara la TV filmuletul si am intrat sa citesc.
Tulburator, m-a busit plansul.

Fara indoiala aceasta femeie trebuie pedepsita. Ma intreb daca este posibil ? Daca legislatia o permite?

Oricum este bine ca ai depistat-o la timp.
Nu te mai considera vinovata! N-aveai cum sa ghicesti ce se ascunde in astfel de oameni cu dubla personalitate!

Noi suntem alaturi de tine si iti multumim ca ai postat acest subiect
sa stim sa ne ferim.

Solicita-ne ajutorul daca ai nevoie!

Midori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Gabi,

Daca ai reusit sa iei legatura cu un avocat, intreaba-l daca este posibil ca respectiva creatura sa fie reclamata si la Administratia Financiara, deoarece timp de un an de zile a primit lunar de la tine 1500 ron, venituri nedeclarate, deci neimpozabile, asadar a fraudat statul prin neplata impozitului pe venit.

In acest mod o vei "arde" suplimentar la buzunar, dar ai grija totusi sa nu intri si tu in alte incurcaturi, deoarece ai "angajat-o" fara forme legale. Era doar o varianta prin care ai putea s-o pedepsesti suplimentar dpdv material, pe langa pedepasa pe care sper din tot sufletul ca o vor primi, atat ea cat (poate) si menajera...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am fost socata citind ce ai povestit!!! Iar filmuletul nu am rezistat sa-l vad.

Inainte de orice demers legal eu i-as fi aplicat si ei acelasi tratament pe care l-a aplicat ea copiilor. Si ei si menajerei!! Doamne!!!

Nu te lasa si pedepseste-le pe toate caile posibile!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

tigabita cata durere trebuie sa fi fost in sufletul tau cand ai vazut filmele.. Jos palaria pentru actiunile ce le intreprinzi!
O mare imbratisare pentru tine si pentru puii mici!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Tinkers, nu toate femeile de 50-55 de ani au obiceiul de a educa copii prin bataie. Apropos, si mama mea are aceeasi varsta si nu ne-a batutu vreodata, pe mine sau pe fratii mei. Bona mea, la fel, care sta cu Stefan de aproape trei ani, nu a ridicat vreodata mana asupra lui. Eu nu cred ca trebuie generalizat. Iar in ceea ce priveste bonele tinere, eu una nu stiu daca as avea incredere. Nu au experienta de viata, evident nu sunt instruite sa aiba grija de copii, lucrurile astea le inveti pe parcursul vietii, din experienta proprie.
Mesajul tau mi- s-a parut a fi ceva de genul "la ce puteai sa te astepti de la bona de 55 ani" si nu mi se pare tocami corect.
Scuze ca am fost off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Gabi iti doresc putere sa mergi pana la capat. E foarte bine ca ai facut public cazul ca sa mai cascam si noi ochii cand luam decizii.
Pacat ca odata ce a fost facut public ai si intrat in "gura targului" cum era si de asteptat intr-o tara ca Romania. Eu m-am ingrozit cand am vazut filmuletul. Mi se pare ca ii altoia asa preventiv mai mult ca erau chiar cuminti copii. Nici daca se tavaleste pe jos ca vrea o jucarie nu merita batut copilul dar cand e la masa sa-l pocnesti mi se pare terifiant.

Merita sa emigram toti cei care mai gandim intr-o tara civilizata!

Sa-ti dea Dumnezeu rabdare si nervi de otel!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

vali, te rog, ia-ma si pe mine in Congo!!! oriunde!!! sa nu mai traiesc printre klingonienii astia!!! sunt ingrozita cand imi dau seama ca traiesc printre specimenele astea, ca pot intra in contact cu copiii mei, ca au drept de vot, ca se misca liberi pe strada, printre noi!
pe zi ce trece mi se adanceste sentimentul de scarba in fata acestei societati, in care abuzul asupra unor copii este numit "educatie".
efectiv, imi vine sa urlu de indignare si de neputinta! pt ca poate, individa aia va fi pedepsita, dar ca ea sunt sute de "aratari" care gandesc asa! si culmea: sunt mame, sunt tati, sunt profesori...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

subscriu!!! de o mie de ori!

am ales sa plec, am doi copii de crescut si pana indrept eu sistemul sau pana se schimba ceva...cred ca fac 90 de ani...

scuze de off topic!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Traim intr-o lume (mai bine zis tara) absolut dementa. Spun asta citind comentariile de pe hotnews si protv... Eu nici n-am reusit sa vad filmuletl pana la capat in special din cauza atmosferei de teroare!
Poate e cel mai puternic argument pe care l-am simtit vreodata ca trebuie sa plec! Oameni, multi oameni care cred in bataie! Care considera ca acei copii sunt super-rasfatati - unde??
Eu intr-adevar m-am inchis impreuna cu Carla intr-un microcosmos unde toti parintii sunt ca mine, dar mai tarziu va merge la scoala cu copii acelor oameni.
Nici nu am cuvinte sa spun cat de socata si trista sunt.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Sper din tot sufletul ca individa sa primeasca ceea ce merita!
Intamplator am dat peste acest articol http://www.cancan.ro/2009-07-29/Bona-penala!-Ii-batea-pe-copii-si-ii-injura!.html si pare inspirat din ceea ce ati scris Dvs aici.

Mergi la inceput