BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuzzo spune:

Am aflat despre cazul acesta de pe hotnews.ro si am pus si eu un articol pe blogul personal. Am 2 copii si sunt de varste apropiate cu cei ai tai. Sper ca numele acestei idioate sa ajunga asa de "cunoscut" incat sa nu mai aiba deloc demunca in "domeniu" nesimtita dracului si idioata.

Ai fost tare ca ai dat-o pe mana politiei, eu as fi lasat-o si pe mana "baietilor" sa simta si ea cum e sa primeasca "corectii" fizice.

Sa ne spui ce sentita a primit procesul asta. Asa nenorocita cum e Politia si Justitia in Romania, sa speram ca individa primeste cu varf si indesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Comentariile de pe ProTV si www.hotnews.ro/stiri-6003350-video-cosmarul-prin-care-doi-puiuti-trecut.htm" target="_blank">Hotnews scot la iveala o mare problema de mentalitate...

In Romania anului 2009, tara europeana, membra EU exista:

- parinti care isi snopesc copiii din bataie (si spun: las ca asa m-a crescut si pe mine tata si uite unde am ajuns).
- profesori care bat elevii
- parinti care cred ca profesorii pot si chiar ar trebui sa bata elevii
- zicala "Bataia este rupta din rai"

Incep sa cred ca evul mediu inca nu s-a terminat. Cel putin nu in Romania...

Si ca sa revin la subiect:

Andrei al nostru a avut multe bone. Ca parinti cu servici full time departe de tara si de rude nu am avut alternative prea multe. Si mie mi-a venit ideea sa montez un webcam dar pana la urma nu am facut-o. Acum cand ma gandesc la ce riscuri ne-am expus simt rece pe sira spinarii.

Recomand tuturor acelora care folosesc bone sa apeleze la varianta webcam!

Si inca ceva: noi pana la urma l-am dus pe Andrei la gradinita si am renuntat la bona. In cazul nostru a fost foarte bine! Contactul cu alti copii l-a ajutat foarte mult. Cred ca multi dintre noi (mai ales la primul copil) vedem gradinita intr-o lumina sumbra, dar gandind retrospectiv si vazand ce se poate intampla cu o bona, cred ca este o alternativa pe care ar trebui sa o luati in serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_R spune:

Dumnezeule, nu-mi vine sa cred. Ce monstru! Sunt cutremurata! Nici nu pot sa ma gandesc ce este in inima mamicii. Sa-si vada puii chinuiti asa.
Tigabita, ai toata admiratia mea pentru felul in care ai reactionat, nu stiu daca eu as avea aceasta tarie de caracter. Sunt alaturi de tine. Sa mergi pana in panzele albe, sa insisti la tv.
Sper ca cei doi copilasi ai tai sa isi revina dupa aceasta experienta si poate incerci o gradinita. Acolo sunt mai multi copii, si ei vorbesc, daca s-ar intampla ceva rau ai afla imediat de la ceilalti parinti. Plus ca multe gradi au supraveghere video. E doar un sfat.
Iti doresc tot binele din lume si sper din tot sufletul sa aud ca ai izbandit

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Doamne ce nemernica Mi s-a strans inima cand am citit si am plans cand am vazut filmuletul ce o fi oare in sufletelul lor ??? Iti doresc din toata inima sa o bagi in puscarie pe nenorocita asta .

Sa dea Domul sa treaca cu bine copiii peste ceea ce au indurat Dragii de ei

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Doamne Gabitza....incredibil,socant,dureros.....astia nu sunt oameni,nici macar animale...nici un animal nu raneste un pui din aceeashi rasa.
multa sanatate copiilor tai. le doresc sa treaca peste aceste momente groaznice fara nici o urmare pe termen lung.si tie iti doresc putere si rabdare.

sa putrezeasca in pushcarie pentru ce a facut si cand o sa iasa nici sa nu aiba curaj sa se uite spre un copil.
felicitari pentru ce ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am inlemnit citind si vizionand.... ma apuca groaza cand ma gandesc ca trebuie sa caut bona peste cateva luni...

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bjmaryoo spune:

vai de mine.........am ramas tampita! mi s-a ridicat parul pe mine! doamne!!!!!!! ia-i si aerul ce-l respira ca nu-i vrednica de nimic.ea f frumos a primit cadouri de paste ,craciu.......hmmmm.....asa da viata.parerea mea e ca o plateai mult prea bine.copiii erau maricei,nu trebuia sa le bage in gura mancarea.... s-a obisnuit ia o pauzarea cu bogatia si i s-a urcat la cap.Doamne fereste de astfel de oameni!
PS:azi am vazut la stiri vestea socanta si mi-am facut si eu timp dupa ce mi-am culcat pitica sa citesc toata poveste si mai apoi sa-mi spun si eu parerea.SOCANT dar totusi real.

Aveti grija fetelor cui lasati copiii,pe mana cui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinkers spune:

Gabi,

nu pot intelege de ce la varsta ta inca mai crezi ca o femeie la 50-55 ani e buna ca bona pentru copii tai. banuiesc ca ai fost la gradinita cand erai mica-cel mai sigur chiar in regimul comunist, am dreptate?stii deci cum se purtau unele educatoare si ingrijitoare acolo- asha ca sincer nu ma mira felul cum se poarta .sora mea re 23 de ani si ceva experienta ca bona dar se poarta atat de ffrumos cu copiii incat ma mira sincer cum a invatat sa se poarte asha avand in vedere ca era cea mai mica din familie.nu zic sa dai test psihologic sau sa ai discutii filozofice cu viitoarele bone dar e de asteptat ca o femeie de 50 ani fara prea multa carte care a crescut pe premisa bataia e rupta din cer sa aplice genu asta de "educatie" si pe plozii altora.eu una fug de genul asta de femei ca de naiba si de multe ori fara motiv aparent cand le vad cum vorbesc cu copii si ii bat si trag de maini imi vine sa le bat pe loc. mai rau vad si mamae tinere care fac exact ca ele - si iar ma apuca o mare pofta sa le bat .dar stim cu totii ca nu asta e raspunsul.sincer , as merge pe intuitie cand e vb de oameni,si nu pe crede o cuostinta sau societatea... daca tu crezi ca o persoana e destul de educata , inteleapta si blanda atunci inseamna ca poti avea incredere in ea ca bona . si nu pt ca e recomandata de cineva.evident mereu exista riscuri din punctulk de vedere al unei mame.insa domana in discutie clar nu:)))intr un fel e bine ca s a facut publica treaba asta- pt ca naste anumite discutii pe tema asta-desi au mai existat la tv stiri legate de educatoarre care terorizeaza bietii micuti.se pare ca nu au avut prea mult efect.pt o natie care inca crede ca violenta e metoda de educare e greu sa schimbi ceva si genul asta de mentalitate se mosteneste de catre urmatoarele generatii de mame,educatoare si bone.mi e frica sincer sa mi cresc viitorul copil in romania din foarte multe puncte de vedere nu numai cand vine vb de alegerea bonei.

Citat:
citat din mesajul lui tigabita

Azi-noapte nu am reusit sa incarc decat acest fragment:
http://www.youtube.com/watch?v=Y47_-Efa6E8
Problema este ca nu stiu cum sa il fac sa apara pe youtube mai bine, nici nu stiu daca se poate vizualiza altfel decat prin linkul direct.
Daca va pricepeti, ajutati-ma si pe mine la treaba asta.
Tot azi-noapte am trimis pe mail la protv, la realitatea nu am reusit sa le incarc, mai incerc la noapte.

Puterea de a ma abtine m-a costat mult, nu va ganditi ca mi-e usor: a trebuit sa ma tund pt ca in luna aceasta cred ca am pierdut jumatate dein par, tipa la care ma duceam s-a speriat sambata cand m-a vazut, nu mai reusesc sa dorm decat 3-4 ore pe noapte, ficatul e varza.... Dar macar copii mei sunt acum relaxati si au inceput sa rada mai des. Sunt la Clinceni, cu bunicii, la curte, in aer semi-curat(e aproape de Prelungirea Ghencea, Dr Taberei)si se zbenguiesc toata ziua.
Au inceput sa inteleaga ca nu o vor mai vedea pe nemernica asta, asa ca sper ca vom reusi sa ne regrupam.
Va pup si va multumesc pt sustinerea morala....

Andrei(04.02.2005),
Alexia(10.10.2006) si mamica Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinkers spune:

Am uitat sa specific un singur lucru- care te va face sa intelegi cum pot gandi asha - singura bataie pe care am primit-o vreodata de la mama(si care m a durut mai mult nu fizic ci emotional pt ca o vedeam pe ea suparata pe mine-imagine that) ,mama care apropos era invatatoare, nu am sa o uit niciodata , dar avea dreptate - si tin minte si motivul pt care mi am luat bataie care era destul de serios.insa in rest a fost genul de om care a educat cu vorb in cel mai frumos mod posibil.si vreau sa cred ca am mostenit de la ea tot IQ-ul posibil,bunul simt si o mentalitate sanatoasa(dar evident orice e discutabil).
Bataile,in mod evident, le am primit de la tata, care evident avea cu totul alta educatie si evident ca mama il ataca de fiecare data cand facea asta...de aici intelegi destule:)))e altfel cand ai parte de genul asta de contracdictii in familie , cand observi doua moduri de abordare total diferite.poate ca a iesit si ceva bun din toata chestia asta.again, discutabil.

Citat:
citat din mesajul lui tigabita

Azi-noapte nu am reusit sa incarc decat acest fragment:
http://www.youtube.com/watch?v=Y47_-Efa6E8
Problema este ca nu stiu cum sa il fac sa apara pe youtube mai bine, nici nu stiu daca se poate vizualiza altfel decat prin linkul direct.
Daca va pricepeti, ajutati-ma si pe mine la treaba asta.
Tot azi-noapte am trimis pe mail la protv, la realitatea nu am reusit sa le incarc, mai incerc la noapte.

Puterea de a ma abtine m-a costat mult, nu va ganditi ca mi-e usor: a trebuit sa ma tund pt ca in luna aceasta cred ca am pierdut jumatate dein par, tipa la care ma duceam s-a speriat sambata cand m-a vazut, nu mai reusesc sa dorm decat 3-4 ore pe noapte, ficatul e varza.... Dar macar copii mei sunt acum relaxati si au inceput sa rada mai des. Sunt la Clinceni, cu bunicii, la curte, in aer semi-curat(e aproape de Prelungirea Ghencea, Dr Taberei)si se zbenguiesc toata ziua.
Au inceput sa inteleaga ca nu o vor mai vedea pe nemernica asta, asa ca sper ca vom reusi sa ne regrupam.
Va pup si va multumesc pt sustinerea morala....

Andrei(04.02.2005),
Alexia(10.10.2006) si mamica Gabi

Mergi la inceput