BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 6

Deianira spune:
Nu imi vine sa cred... :-(.
Cat despre comentariile de pe hotnews... .
Iti tin pumnii si sper sa obti pedeapsa maxima pentru nemernicele care le-au facut asta copilasilor tai.

luny spune:
mie mi-e groaaazaaa sa-mi i8maginez individa aia cu copilul meu, care e in greva foamei si apogeul vitezi, de mai bine de o luna ...oare ce i-ar fi facut, ca el a ajuns sa pape din mers, cateva imbucaturi, caci e ocupat cu joaca?plus ca e in perioada in care nu mai vrea din lingurita, ci din mana mea sau a lui
..pai iti pierzi rabdarea, te ia nervii, dar nu-mi da prin cap sa-l pedepsesc (nici nu pronunt cuvantul 'lovesc') ca nu sta frumos la masa..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

buli spune:
vad ca dupa parerea unora ce se exprima pe hotnews, trebuia ca mama sa stringa probe la greu, sa faca inregistrari multe si detaliate - of, doamne, multa lume fara minte
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

luny spune:
...adica, intre timp, mama sa asiste impasibila si sa isi lase copilasii pe post de momeala, sa fie marcati poate pe viata din cauza relelor tratamente, ca sa mai stranga dovezi si materiale????????

claudela spune:
Am vazut ca nu au ramas insensibili nici cei de la TV...Un inceput bun...O pedeapsa tot trebuie sa fie pentru femeia asta...

tomecica spune:
Si cand am vazut-o si pe indolenta cealalta cum spala geamurile , i mi venea sa . Si cealalta trebuie anchetata si pedepsita. Copilul cel mare cred ca va povesti cu timpul , acum probabil ca ii este teama. ufff.........

vali_delide spune:
Gabi, felicitari pentru taria de care ai dat dovada...ai tot respectul meu. Eu nu stiu daca as fi fost in stare sa n-o strang de gat...sau poate gandul ca i-as face mai mult rau puiului meu m-ar fi oprit. Sper din tot sufletul sa reusesti sa le aduci in fata justitiei pe amandoua si sa primeasca pedepsele binemeritate!
Cat despre comentariile unora pe alte site-uri...ma abtin, ca mi se face si mai rau si-mi vine sa plec in Congo...Sper sa fiti sanatosi si sa aveti putere sa treceti peste cosmarul acesta! Multi
puiutilor!

luny spune:
Ariel, la fel ca si tine simt si eu, cam demuuult...

vali_delide spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 vali, te rog, ia-ma si pe mine in Congo!!! oriunde!!! sa nu mai traiesc printre klingonienii astia!!! sunt ingrozita cand imi dau seama ca traiesc printre specimenele astea, ca pot intra in contact cu copiii mei, ca au drept de vot, ca se misca liberi pe strada, printre noi! pe zi ce trece mi se adanceste sentimentul de scarba in fata acestei societati, in care abuzul asupra unor copii este numit "educatie". efectiv, imi vine sa urlu de indignare si de neputinta! pt ca poate, individa aia va fi pedepsita, dar ca ea sunt sute de "aratari" care gandesc asa! si culmea: sunt mame, sunt tati, sunt profesori... mami de alexutza (10.04.2003) ![]() ![]() "Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
Ariel, ti-am citit postarile pe pro-tv...si sunt atat de indignata de raspunsuri, ca simt un ghem in stomac...ma aui la puiul meu scump cum doarme si nu fac altcava decat sa-mi reprosez ca n-am facut ceva sa plec de aici inainte sa o nasc...mi-e groaza ca va creste si ca nu voi putea sa o protejez de toate specimenele astea, ca oameni nu cred ca sunt...si-mi dau lacrimile de furie si de neputinta! Pentru ca, asa cum zici, aici nu mai e vorba doar de bona, menajera si cei doi puiuti, ci de toata societatea murdara in care traim!
Scuze daca sunt patetica, dar asta simt acum...

vali_delide spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 vali, te rog, ia-ma si pe mine in Congo!!! oriunde!!! sa nu mai traiesc printre klingonienii astia!!! sunt ingrozita cand imi dau seama ca traiesc printre specimenele astea, ca pot intra in contact cu copiii mei, ca au drept de vot, ca se misca liberi pe strada, printre noi! pe zi ce trece mi se adanceste sentimentul de scarba in fata acestei societati, in care abuzul asupra unor copii este numit "educatie". efectiv, imi vine sa urlu de indignare si de neputinta! pt ca poate, individa aia va fi pedepsita, dar ca ea sunt sute de "aratari" care gandesc asa! si culmea: sunt mame, sunt tati, sunt profesori... mami de alexutza (10.04.2003) ![]() ![]() "Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
Ariel, ti-am citit postarile pe pro-tv...si sunt atat de indignata de raspunsuri, ca simt un ghem in stomac...ma uit la puiul meu scump cum doarme si nu fac altcava decat sa-mi reprosez ca n-am facut ceva sa plec de aici inainte sa o nasc...mi-e groaza ca va creste si ca nu voi putea sa o protejez de toate specimenele astea, ca oameni nu cred ca sunt...si-mi dau lacrimile de furie si de neputinta! Pentru ca, asa cum zici, aici nu mai e vorba doar de bona, menajera si cei doi puiuti, ci de toata societatea murdara in care traim!
Scuze daca sunt patetica, dar asta simt acum...
Offf.am editat, ca de nervi scrisesem cu picioarele....scuze de dublul post,nu ma lasa sa sterg...