BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 25
kariguld spune:
din stiintele mele, probleme cu gradinitele in Deutschland nu sunt, la modul cum au fost prezentate aici. va spun din surse sigure. probleme apar pentru parintii care nu-si permit sa plateasca o gradinita sau Tagesmutter. dar gradinitele sunt ok, asta stiu de foarte multi ani. toate cunostintele mele si prietenele nemtoaice nu au avut astfel de probleme.
este asa cum spunea si Alina. cu siguranta sunt si uscaturi, ca peste tot...dar aici daca s-a intamplat ceva...e de rau, cad capete.
balanta intre bine si probleme, este considerabil inclinata in favoarea binelui.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
buflea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui copil2009 Bona, in occident, caci tot se face referire, este o profesie, nu ce se practica in Romania. In Romania orice psihopat poate fi bona....si stati linistit ca psihopatii va pot pacali foarte usor ca sunt cele mai dragute persoane. Da, daca am vb despre o bona de profesie (care este antrenata pentru aceasta meserie, care este supusa la teste psihologice, care este invatata ce si despre copii si multe altele) sa zic ca ar fi o alegere mai "adecvata". Dar nu putem vb despre bone in Romania, ci despre femei care stau cu copii. Si stau si au grija de ei asa cum stiu. Deci, din acest punct de vedere consider vinovati si pe parintii care angajeaza fara nici un temei. Isi lasa copiii pe mainile unor straini. |
Gresesti ... nu exista nicaieri "scoala de bone" si nici nu iti trebuie specializare ca sa stai cu un copil pana in 3 ani. Agentiile specializate mai baga ele cate un avantaj in plus ca vezi Doamne Bona X are nu stiu ce studii de prim ajutor, in caz ca se ineaca copilul sau se loveste la genunchi stie ce sa-i faca ...
Cam peste tot Bonele se gasesc prin recomandari, plus ca notiunea de Bona Buna este relativa pentru ca cerintele parintilor pot fi diferite si copiii sunt diferiti. Unui copil mai agitat poate i se potriveste o bona mai stricta pe cand unuia mai sensibil, o bona mai mamoasa ...
Totul se reduce la masura, si la instructiuni exacte pentru Bona date de parinti.
alra spune:
io am angajat babysittere pe neve de la o asociatie mare, filiala sateasca. fete de 17-18 ani, pe recomandarea responsabilei pe zona. totul e pe baza de incredere si control social. prima fata a adus-o taica-su si a bagat si capul in casa la mine sa vada unde isi lasa copilu'.
super ok toate fetele, le-a mancat fi-mea urechile cu cea mai mare placere!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
kariguld spune:
| citat din mesajul lui copil2009 Buna din nou la toata lumea! Raspund la toti cei care au comentat comentariul meu. In rpimul rand, in articoul mamei scrie foarte clar de cele doua luni, fapt dezvaluit si pe posturile TV si in evz.ro. De citit am citit atat articolul mamicii, cat si cometariile ulterioare. Nu am afirmat ca sunt de acord cu bona...insa povestea este mult mai mare decat doar niste franturi culese pt a da bine la public si la presa, fapt foarte bine vazut si aici. Vb si in calitate profesionala, nu doar ca om, ca parinte, ca mama...copilului nu ii este atat de bine cu bonele - oricat de mult ne-am convinge noi pe noi pt a ne fi mai usor. Si apoi, sa fim seriosi! Bona, in occident, caci tot se face referire, este o profesie, nu ce se practica in Romania. In Romania orice psihopat poate fi bona....si stati linistit ca psihopatii va pot pacali foarte usor ca sunt cele mai dragute persoane. Da, daca am vb despre o bona de profesie (care este antrenata pentru aceasta meserie, care este supusa la teste psihologice, care este invatata ce si despre copii si multe altele) sa zic ca ar fi o alegere mai "adecvata". Dar nu putem vb despre bone in Romania, ci despre femei care stau cu copii. Si stau si au grija de ei asa cum stiu. Deci, din acest punct de vedere consider vinovati si pe parintii care angajeaza fara nici un temei. Isi lasa copiii pe mainile unor straini. Da, un om la 55 de ani este in putere, insa eu nu am vb despre puterea de a munci, ci despre atractia de a sta cu copiii, despre capacitatea de a fi mereu langa si cu ei - ceea ce este destul de greu, daca nu foarte greu pt un om la 55 de ani. Asadar, nu condamn familia, insa nici cu piatra intr-o singura persoana nu pot arunca, in conditiile in care tot spectacolul mai include si alte persoane, la fel de responsabile, mai mult chiar zic, deoarece sunt parintii copiilor. Si da...gradinita este mult mai buna pt copil...acolo are copii de varsta lui cu care se joaca si invata sa socializeze, personalul este format pentru aceasta munca (si cateodata chiar si un astfel de personal sare calul,insa cazurile sunt mai rare). Nu mai aruncati cu pietre daca nu puteti intelege contextele...incercati sa deschideti ochii si da, sa citit si sa filtrati informatiile. Si din nou: NU sunt de acord cu bona, dar nu pot sa nu vad si greselile parintilor. |
chiar nu mai e nimik de spus. atatea s-au spus aici....prea multe chiar, multe fara rost. hai sa nu mai consideram noi, ce ar fi fost bine sa fi facut parintii, cum ar fi trebuit sa reactioneze, comentariile acestea, in momentele astea nu-si au rostul!
nici nu ma mir ca autoarea subiectului nu mai scrie aici!!!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kay spune:
inchide cineva subiectul? mai prezinta vreun interes pentru cineva? avem subiectul de la Generale pentru informatii si actualizari cu privire la decursul actiunii lui Tigabita.
ionica, zi-mi si mie cine e bebe_io
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
zuzunaki spune:
maraki si buflea,
nu mai ascultati radio santz.Ce spuneti voi acolo "din auzite"e total neadevarat(ca sa nu zic b...it).Si daca nu ma credeti,veniti in B-W sa va convingeti.Iar eu nu stau intr-un oras mare!
| citat din mesajul lui maraki Nici aici nu sant primiti la gradinita copiii care nu se descurca singuri. Din cauza asta am stat acasa cu baiatul meu, impresia mea este ca educatoarele din Germania sant prea comode. Stiu de la soacra-mea ca exista si kinder-grippe pt copilasi pana in 3 ani ( imi spunea ea ca au fost baietii ei acum hat....35 de ani ) |
| citat din mesajul lui buflea Din cate stiu eu in Germania e jale cu gradinitile ... in sensul ca pana la 3 ani nu ai ce face cu copilul, ori mama sta acasa, ori il lasa cu bona ...abia de la 3 ani exista gradinite si alea cate jumatate de program. |
Asta e de cascadorii rasului,excusez-moi
V-a zis si Alina cum e.IN GERMANIA EXISTA :-gradinite cu program prelungit care primesc si copilasi de la 1 an;
-gradinite(cum e cea a noastra)care primesc si copii sub 3 ani si "copii care nu se descurca singuri".
Astea pe langa faptul ca exista si crese.Eu vb strict de gradinite.
Posibilitati sunt gramada!Depinde cati bani ai sa platesti.
adriuta spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Mai bebe io tu nu lucrezi, nu dormi, nu ai grija de copii, nevasta, nu ai un caine , pisica , papagal ceva? Totul e discutabil cand ai chef de discutii. Deschide si tu un topic sa ne contrazicem acolo. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |

Belle ai fost totala la faza asta, ma doare burta de ras
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
madau spune:
| citat din mesajul lui ZMEU_NET alo am postat un mesaj aici. de ce nu a aparut? unde e libertatea de exprimare? |
Alo, te vedem ......Esti moderat si mesajele apar cu intarziere... Bun venit!
In alta ordine de idei, de 2 zile tot urmaresc subiectul si am fost prea nervoasa ca sa intervin in vreun fel. Chiar si azi, m-am uitat din nou la filmulet si m-a apucat o stare de nervi, vecina cu nebunia. Mama ce i-as fi facut bonei daca ar fi incaput pe mana mea... Ma abtin, ca nu vreau sa-mi iau rosii in freza pt instigare la violenta. Sper doar sa fie pedepsita asa cum merita.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele

maraki spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui zuzunaki maraki si buflea, nu mai ascultati radio santz.Ce spuneti voi acolo "din auzite"e total neadevarat(ca sa nu zic b...it).Si daca nu ma credeti,veniti in B-W sa va convingeti.Iar eu nu stau intr-un oras mare!
Asta e de cascadorii rasului,excusez-moi V-a zis si Alina cum e.IN GERMANIA EXISTA :-gradinite cu program prelungit care primesc si copilasi de la 1 an; -gradinite(cum e cea a noastra)care primesc si copii sub 3 ani si "copii care nu se descurca singuri". Astea pe langa faptul ca exista si crese.Eu vb strict de gradinite. Posibilitati sunt gramada!Depinde cati bani ai sa platesti. Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu![]() www.tsg-hoffenheim.de/" target="_blank">1899 www.vfb.de/de/" target="_blank">VfB |
zozounaki eu am fost la gradi de langa bloc si primul lucru m.a intrebat directoarea daca mai este cu pampers.Asta a fost cand avea Agelos 2 ani si cateva luni.Pediatra a spus ca nu il vor tine la gradi mai mult de 2 sapt daca e cu pampers si nu se schimba singur de hainute. De aici am tras concluzia ca sant comode educatoarele.
Alina mi.as dori sa nimeresc o gradinita buna
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

si Sofiliciu-un deliciu