BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 22
Lia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvia_d Fac inca o data apel la moderatori-chiar nu e cazul sa ne razboim cu acesti"nihilisti"pe un astfel de subiect delicat; Noi am venit aici sa-i oferim empatie Gabrielei,si nu sa evitam obstacole!!! Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05 |

asa...deci faci apel la moderatori...sa ce?!
discutia se desfasoara civilizat pentru cei care n-au incasat avertismente.
retineti va rog ca insultele si atacul la persoana la adresa interlocutorilor se sanctioneaza conform regulamentului.merci de intelegere
MACARIE spune:
promnt ca-ntodeauna Marius, sti-am ca o sa fi-o fur dar macar m-am racorit![]()
---------------------------------------------------------------------
macarita-mami de super fetita- XENIA
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Qamar spune:
multumesc si eu de bulina
azi ma-mbrac toata-n oranj :P
edit: sau galben??
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Lia spune:
| citat din mesajul lui Noe multumesc si eu de bulina azi ma-mbrac toata-n oranj :Pwww.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
cu blandete am dat orange-ul,ca puteai sa te-mbraci si-n rosu foarte lejer...renuntati la insulte,combateti idei cu argumente,nu persoane.
buflea spune:
| citat din mesajul lui bebe_io In fapt, virulenta pe care o adoptati nu este generata decat de propriile voastre spaime. Ca si bonele voastre ar putea face la fel. Atata tot. Si sperati ca, afland povestea asta, le-ar afecta in vreun fel comportamentul lor viitor. Fals. Nici un adult nu se schimba atat de usor. |
Eu cred ca Bebe are dreptate aici ... asa este, revolta vine din propriile noastre spaime. DA, ne este teama ca si bonele noastre ar putea face asa si afland povestea asta, s-ar gandi de doua ori pana a zmuci / jigni / militari / pedepsi copiii pentru care sunt platite sa ii ingrijeasca. Deci eu sper ca oricine este Bona acum sa vada aceasta "furtuna" si cand ii vine sa dea cu copilul ala de pamant sa se gandeasca de doua ori, ca uite ce i se poate intampla - afla o tara intreaga, bubuie Televiziunile cu numele ei, bubuie ziarele, o injura Forumurile, ajunge in instanta si o paste puscaria. E bine sa constientizeze toate aceste consecinte si daca si dupa asta nu se poate schimba atunci sa-si dea demisia ...
Deci in opinia mea este foarte bine ce fac parintii in situatia de fata.
ionica spune:
Ba stiu cine esti!!hihihih
Iar in link se aflau pozele mele si ale sotiorului meu iubit!
Asa ca bauuu...
| citat din mesajul lui bebe_io Nu stiti cine sunt. N-aveti de unde. Cineva a postat niste poze intr-o pagina anterioara. Nu sunt eu in pozele acelea. Sincer, nu va apucati sa trimiteti cine stie ce mesaje cine stie cui, ca dupa aia o sa regretati ca acuzati aiurea omul ala pentru ceva ce am scris eu. Imi cer scuze de offtopic, dar cred ca trebuia sa clarific treaba asta. |
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
copil2009 spune:
Buna!
In primul rand, vreau sa precizez ca nu sunt de acord absolut deloc cu comportamentul acestei bone. Absolut deloc. Insa, mai am niste puncte de vedere:
1- mamica, asa de trista cum apare din aceste randuri, imi pun o intrebare: de ce, din primul moment, servicul a fost mai important decat proprii copii? stiu, bani, etc etc...insa, daca nu avem timp, bani, si chef de copii, mai bine nu ii mai facem, pt ca este foarte usor sa ii facem si apoi sa ii lasam in grija altora. NICIODATA NIMENI nu va avea grija de copii ca proprii parinti, nici macar bunicii, rudele sau prietenii foarte apropiati, ce sa mai zicem de bone si altele? Deci, cred ca cel mai bine ar fi ca atunci cand facem copii, sa stim la ce sa ne asteptam, la ce sa renuntam, si sa stim clar ce avem de castigat
2- o bona in varsta....sa ma scuze Dumnezeu, insa, la copii, nu degeaba se prefera femeile tinere, apropiate de varsta copilariei...RABDAREA nu este cea mai de pret calitate a varstnicilor. De ce nu s-a angajat o fata tanara care sa aibe grija de ei, sa aibe rabdare, chef de joaca si de plimbat, chef de copilarie?
3- apoi...eu daca as fi observat ceva in neregula la copiii mei, nu as mai astepta 2 luni ca sa inregistrez asa ceva...adica, in mod constient, eu, alaturi de asa-zisa "femeie neagra" imi supun pt inca doua luni copiii la chin, doar ca sa ce? sa arat unei lumi intregi ca ce? cu acordul meu, doua luni de zile copiii au fost maltratati. eu in momentul in care am observat neregula, as fi rugat-o frumos sa isi ia zborul si as fi dus vorba despre ea din gura in gura si sigur nimeni nu ar mai fi angajat-o. dar mamica a preferat sa isi supuna la alte 2 luni de chin copiii doar ca sa ce??????
Concluzie? Da, bona tb sa isi culeaga rasplata faptelor, insa la fel si parintii care zic eu, la fel de bine pot fi "acuzati" de neglijenta cel putin, si de acord tacit in a abuza copiii. Asta daca luam in considerare toata povestea si nu doar aspecte frante ale ei. Da, si cel mai pacat este de copii, caci ei vor avea de suferit in continuare si prin acest "razboi". Oare de ce s-a iscat acest razboi? Care este interesul?Pt ca a lasa 2 luni in chin proprii copii, pe mine, una, ma face sa ma intreb "care este interesul si al cui? si de ce?"
maraki spune:
Au mai dat adineauri la protv un caz cu o bona batausa
Ajung sa cred ca toate se comporta asa atunci cand sant singure cu copiii.Mai ales cele care au grija de copii mici care inca nu vorbesc. M-am mirat ca si pe asta a apucat-o tot cand lua masa copilul! Si pe nenorocita aia criminala ( nu mai stiu cum o cheama ) tot la masa
Personal, nu mi.as angaja bona pt copii, la gradinita sant mai in siguranta!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
arleena spune:
eu am decis sa nu imi iau niciodata bona acu 3 ani.....am vazut de multe ori in parc bone care se comportau urat cu copii, sau nu-i supravegheau si ele stateau la barfe .....
ma tot gandeam cum as putea sa previn unii din parinti de "bonele" care au texte de genul"las, ca doar nu tre sa stie parintii tot felu'!"
am vazut ca in america a aparut http://www.howsmynanny.com/ si mi se pare o super idee.
unele iau o gramada de bani si se comporta cu copii f urat.Poate ar trebui si la noi un sistem din asta.
bafta gabi sa-ti faci dreptate si
copiilor
cl spune:
| citat din mesajul lui copil2009 Buna! In primul rand, vreau sa precizez ca nu sunt de acord absolut deloc cu comportamentul acestei bone. Absolut deloc. Insa, mai am niste puncte de vedere: 1- mamica, asa de trista cum apare din aceste randuri, imi pun o intrebare: de ce, din primul moment, servicul a fost mai important decat proprii copii? stiu, bani, etc etc...insa, daca nu avem timp, bani, si chef de copii, mai bine nu ii mai facem, pt ca este foarte usor sa ii facem si apoi sa ii lasam in grija altora. NICIODATA NIMENI nu va avea grija de copii ca proprii parinti, nici macar bunicii, rudele sau prietenii foarte apropiati, ce sa mai zicem de bone si altele? Deci, cred ca cel mai bine ar fi ca atunci cand facem copii, sa stim la ce sa ne asteptam, la ce sa renuntam, si sa stim clar ce avem de castigat 2- o bona in varsta....sa ma scuze Dumnezeu, insa, la copii, nu degeaba se prefera femeile tinere, apropiate de varsta copilariei...RABDAREA nu este cea mai de pret calitate a varstnicilor. De ce nu s-a angajat o fata tanara care sa aibe grija de ei, sa aibe rabdare, chef de joaca si de plimbat, chef de copilarie? 3- apoi...eu daca as fi observat ceva in neregula la copiii mei, nu as mai astepta 2 luni ca sa inregistrez asa ceva...adica, in mod constient, eu, alaturi de asa-zisa "femeie neagra" imi supun pt inca doua luni copiii la chin, doar ca sa ce? sa arat unei lumi intregi ca ce? cu acordul meu, doua luni de zile copiii au fost maltratati. eu in momentul in care am observat neregula, as fi rugat-o frumos sa isi ia zborul si as fi dus vorba despre ea din gura in gura si sigur nimeni nu ar mai fi angajat-o. dar mamica a preferat sa isi supuna la alte 2 luni de chin copiii doar ca sa ce?????? Concluzie? Da, bona tb sa isi culeaga rasplata faptelor, insa la fel si parintii care zic eu, la fel de bine pot fi "acuzati" de neglijenta cel putin, si de acord tacit in a abuza copiii. Asta daca luam in considerare toata povestea si nu doar aspecte frante ale ei. Da, si cel mai pacat este de copii, caci ei vor avea de suferit in continuare si prin acest "razboi". Oare de ce s-a iscat acest razboi? Care este interesul?Pt ca a lasa 2 luni in chin proprii copii, pe mine, una, ma face sa ma intreb "care este interesul si al cui? si de ce?" |
Denisa, tu ai citit cu atentie postarile de la subiect? Dar postarile mamei le-ai citit? A scris ea undeva ca a stiut ca timp de 2 luni ai ei copii au fost abuzati???? Imi arati si mie unde, te rog?
De ce si-a reinceput aceasta mama serviciul este numai treaba ei si a familiei ei. Ei le stiu pe ale lor, au luat hotarari. Si nu au absolut nici o vina ca au dat peste o astfel de "bona"!
La 55 de ani o persoana este in putere, asa ca nu am sa mai comentez restul afirmatiei tale de mai sus.
Intrebare: de ce judeci mama ca are bona la copii, bona pusa la copii de 2 si 4 ani (nu luni! iar bona a fost angajata cand copilul cel mai mic avea aproape 2 ani, da?). Cu ce drept? Cine esti tu sa-ti permiti sa faci afirmatii referitoare la aceasta familie, la hotararile lor? Si apoi, cate mame (atat in tara cat si in afara tarii) nu angajeaza bone pentru ca sunt nevoite sa se intoarca la serviciu? Fiecare si le stie pe ale lui! Tu cu ce drept judeci ????