BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 21
nicopuscasu spune:
Dupa filmuletul de la stiri de aseara, am plans juma de ora, apoi cum mi-aduceam aminte faceam la fel.
M-am dus si mi-am imbratisat copiii, i-am pupat si i-am mangaiat de 1 milion de ori.
Ma uitam la cei 2 copii si mi-i imaginam pe ai mei, pe gresie cu mainile in sus, certati si maltratati de o nebuna.
Eu una, nu numai ca as baga-o la inchisoare pe tampita, dar as pedepsi-o zdravan, cu mainile in sus 2 zile pana nu-i mai circula sangele.
Ochi pt ochi, asa merita.
Imi pare rau ca nu i-au aratat fata hidoasa la TV ca sa pot sa ii arunc o piatra in caz ca o vad pe strada.
Nu incit la violenta, dar cu animalele nu te intelegi decat cu parul.
Legea este prea permisiva cu adevaratii infractori.
Bona asta, de fapt cretina asta, ca bona e prea mult, ar trebui batuta mar, sincer.
Nu cred ca se rezolva nimic, dar oricum, asta merita.
Qamar spune:
Ariel, poate daca m-o fi prins ploaia lui Zeus :-)) ca in rest, n-are cum
dar peste 7 ani o sa mai fac 2, asta e clar![]()
offffftopic
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
silvia_d spune:
si eu am plans...da...
acelasi instinct l-am avut si eu,m-am dus la Stefanel si l-am dragalit si l-am strans in brate!!
cum spunea si JG,asha suntem noi programate mamele sa-ntelegem lucrurile!
daniela_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui J G Trebuie sa "raise awareness" sa se faca campanii in care tot prostul din Romania sa inteleaga macar in mare care-s mecanismele abuzului, care sunt efectele. J si Carla (05.02.2006) |
J.

Asta este foarte important si am toata speranta ca pe masura ce psihologia (copilului) dezvaluie aceste mecanisme, din ce in ce mai putin "prosti" vor sustine ca o palma peste ochi inlocuieste sau imbunatateste educatia.
Noe, nu te necaji, nu are rost. Este bine stiut ca cei care apeleaza la corectii fizice in educatia unui copil sint slabi si isi ascund propria incapacitate de a gestiona o situatie in spatele unui gest asa numit " dur dar drept! ca data viitoare sa nu mai faca!".
E mai usor pentru ei sa loveasca decit sa aiba rabdare sa explice ( da! chiar si unui copil foarte mic i se poate explica cum sa nu fuga prin fata masinilor dar inainte de asta poate ar trebui inteles... de ce un copil mic nu este complet supravegheat atunci cind se afla pe strada in prezenta unui adult?) cum pot fi evitate pericolele sau alte chestiuni ce tin de educatie.
Parintii acestia gasesc ca e mai usor sa rezolve prin abuz verbal sau fizic decit sa-si recunoasca esecul explicat de altfel prin neputinta de a educa prin exemplul personal sau apelind la rabdare.
Pe scurt: vei recunoaste doar lipsa de empatie,lasitate, slabiciune, incompetenta dincolo de cuvintele unui parinte care recunoaste ca-si abuzeaza copilul "spre binele lui".
Tigabita, te rog sa ma scuzi pentru off topic. Si pe tine te rog acelasi lucru: nu te supara pentru unele chestii scrise pe aici, nu pune la suflet... Parerile celor care nu sint capabili sa se puna intr-o situatie si apoi sa o inteleaga, nu conteaza.
Ce nu conteaza nici nu intereseaza.
Iti doresc multa putere, ai fost foarte curajoasa!

Sper din toata inima ca puii tai sa fie bine, sa treaca cu bine peste perioada asta delicata. Mi-a fost foarte greu sa privesc imaginile mai ales ca le-am privit din postura celui care nu poate interveni.
bebe_io spune:
eu stau in casa mai mult, deci pe strada o sa ma vezi rar, in niciun caz in mall sau prin alte locuri "selecte". cu copiii, cand ies, merg in locuri po****te doar de cei cu care vreau eu sa stau si de la care ei pot invata ceva. daca apare un factor negativ (inevitabil apare), imi iau jucariile si ma mut in alt loc...na, tendinta de conservare... |
Nu mi se pare normal. Cred ca ar trebui sa iei atitudine. Sa le zici ceva, una-doua, acolo. Iar daca nu pricep de vorba buna sa-i dai in judecata.
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebe_io
Nu mi se pare normal. Cred ca ar trebui sa iei atitudine. Sa le zici ceva, una-doua, acolo. Iar daca nu pricep de vorba buna sa-i dai in judecata. |
Nuuuu!!! Io zic altceva. Sa le dea cate doua perechi de palme, sa le vorbeasca "dulce" de vii, morti, mame si eventual sfinti si apoi sa-ti dea tie dreptate pe DC!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
bebe_io spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina023
Nuuuu!!! Io zic altceva. Sa le dea cate doua perechi de palme, sa le vorbeasca "dulce" de vii, morti, mame si eventual sfinti si apoi sa-ti dea tie dreptate pe DC! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() poze cu noi Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Oricum ar fi, numai sa ia atitudine! Acei indivizi nu trebuie lasati liberi pe suprafata pamantului fiindca exista riscul sa sacaie alti oameni nevinovati, exact cum exista riscul cu aceasta bona sa ajunga sa ingrijeasca alti copii.
Deci, Ariel, te rog sa nu te mai eschivezi pe viitor si sa-i bagi pe toti aceia acolo unde merita (adica la parnaie, nu cumva sa vorbesti urat imaginandu-ti ca am vrut sa zic altceva).
alexa76 spune:
| citat din mesajul lui bebe_io Eu nu am acuzat de nimic pe cei doi parinti. Fac ce vor. Eu ma intrebam daca banii si timpul investiti in pedepsirea bonei nu ar putea avea o utilizare mai buna. Atata tot. Restul este, ca de obicei, in imaginatia voastra. |
si pret de citeva pagini tot intrebi asta intr-o forma sau alta si nimeni nu pricepe
alina023 spune:
Bebe, n-as putea nicicand sa-mi imaginez ca ai putea sa spui vreun cuvant urat. Doamne fere'!!
Dar stii ceva? Nu vrei totusi sa deschizi un topic separat unde sa facem schimb de replici? Ca putem sa o ducem asa zile intregi fara sa o scoatem la un cap!
E clar ca aici exista o majoritate cu care tu nu esti de acord si nici ea cu tine.
La fel de clar imi este ca nu te vom face sa-ti schimbi optica, asa cum nici tu nu vei reusi sa o schimbi pe a noastra.
End of story! Mergem inainte (slava Domnului, pe cai separate) si ne vedem fiecare de ale noastre. Bine asa?
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
MACARIE spune:
BEBE-IO, fetele de aici sunt niste doamne si ti-au dat niste raspunsuri , logice , frumoase, la obiect....ca tu le-ai considerat altfel, este treaba ta.....mai de sila mai de mila te-au tolerat pe langa ele cu toate ca tu esti clar pe langa subiect si oricine mai sanatos la cap nu s-ar pune cu niste mamici furioase.....ei bine, vreau sa spun ca eu nu sunt deloc ca ele si iti spun un sincer ...DISPARI , ca ne-ai incretit mintile cu tampeniile pe care le debitezi....si bonus considarete injurat.
nu te deranja sa-mi dai vreo replica din aia desteapta de a ta ca nu dau doi lei pe ea.
---------------------------------------------------------------------
macarita- mami de super fetita-XENIA
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos