Americancele gatesc - 9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ramona,
Referitor la Buttermilk Pie : ca orice pie trebue sa aiba un blat dedesupt. Tu ce pui ? Sau se sedimenteaza Baking mix la fundul formei de pie??
De care Buttermilk folosesti ?
Thanks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Petra, asta-i toata bucuria, ca nu are blat, nimic. Se face oarecum crusty si in mijloc e ca un custard. Depinde si cit o lasi la copt, la mine dureaza aproape o ora.
Am pus buttermilk din asta standard (prima data), am mai folosit kefir, iaurt, o crema mexicana (buna rau, am uitat cum o cheama) si ultima data am completat cu un pic de half&half cu aroma de pumpkin (imi lipsea cantitatea de buttermilk si am completat cu ce am avut). Cred ca poti adauga si brinza din asta mai moale. Cum ziceam, nu prea ai cum sa dai gres.
Cel mai mult mi-a placut cu buttermilk sau cu kefir (luasem unul cu vanilie) si mix de oatmeal cookies. Dar tot bun a fost si cu mix de brownie, doar ca a cam dat sa se crape si n-a mai fost atit de draguta. Dar e batalie pe praji astea, ultima data am facut cantitate dubla, ca nu mai razbeam cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Dragele mele, va deranjez cu o intrebare: ati vazut prin vreun magazin fasole pastai dintr-alea mai late? De culoare galbena? Mie imi facea mama acasa cu usturoi si mamaliguta. N-am mai mancat de vreo 15 ani cred... si nu stiu cum m-a apucat acum dorul de ele. Numai ca nu am vazut nicaieri aici in State, nici macar la Whole Foods :(
As mai fi vrut sa cumpar si niste crap , dar numai in NY cred ca am vazut...

Mergi la inceput

Am vazut fasole galbena, dar nu modelul ala lat. Poate congelata ai avea mai multe sanse sa gasesti decit proaspata.
Nu stiu de unde poti sa iei crap, dar daca vii in TX se rezolva, ca sint pline lacurile de ei si sotul meu mai merge la pescuit citeodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Musetto nu deranjezi pe nimeni, asa ca vin-o mai des !
Sa stii ca pastai de alea grase, galbene, late asa cum imi facea mama nu am gasit nici eu niciodata aici. Desi vara la fresh market sau la ferme am mai gasit galbene dar sunt la fel de subtiri ca cele verzi de aici si nici gustul ala buttery nu il au ca le-am incercat ... asa ca doar daca mergem acasa sa papam
Si crap eu am vazut la Costco de citeva ori, sau la magazine gourmet, fancy, mai cu pretentii.

PS Ramona m-ai zapacit cu pie-ul tau noroc ca nu am in casa baking mix ca altfel ma aveai pe contiinta , iar afara nu iesim, ca din cauza omatului suntem consemnati la birlog de 3 zile

Mergi la inceput

Vio, vezi ca precis gasesti online ceva reteta pentru mix.

Am facut o friptura buna de porc, ceva cu caraway seeds. M-am dezobisnuit de carnea de porc de cind o daduram pe vita in TX si de cite ori am facut parca n-a fost suficient de aromata, dar de data asta a iesit bine (e si cu bere, poate de aia). Caut linkul daca vreti sa incercati.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, deci nu-s sanse prea mari in privinta pastailor. O sa ma uit si la congelator sa vad daca au.

Alintaroma, ce idee buna, o sa caut crap la Costco, eu aveam card doar la BJ si Sam's. Daca nu au, poate ne anunta Ramona cand vine sotul de la pescuit si dam o spargere la ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Magazinele chinezesti au crap.

Mergi la inceput

Merci, ruxij! O sa incerc si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Sa ma laud? Sa nu ma laud ????
Eu am culesin aceasta vara de la o ferma pastai galbene late. Mi-am pus la congelator pentru ca sotul meu se da in vant dupa ele.
Musetto, daca vrei te pot ajuta sa-ti trimit cateva seminte sa-ti pui pentru a avea la vara. Trecem deja la subiectul cu gradinaritul !
Nu am prea multe fasole seminta , dar iti pot da cateva ca sa te prinzi la pastai.

Din ce i-am auzit pe cei de la ferma se cheama :Wax butter beens

Congelate este posibil sa gasesti la magazinele poloneze sau mexicane.

Mergi la inceput