Americancele gatesc - 9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

RAmona,
Multumesc pentru precizarile pentru pie. O sa o incerc si eu numaidecat. ESte usor de facut si cred ca este si buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ok, sunt in ceata cu baking mix. Ce aia, Ramona?

Poate sa fie combinatia asta?

9 cups sifted all-purpose flour
1/3 cup baking powder
1 Tablespoon salt
2 teaspoons cream of tartar
4 Tablespoons granulated sugar
2 1/2 cups nonfat dry milk solids
2 cups shortening (which does not require refrigeration)

Sift together flour, baking powder, salt, cream of tartar and sugar three times. Add dry milk. Mix well. Cut in shortening until mixture looks like cornmeal. Store in covered container at room temperature.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca merge asta Hilde. Eu am avut mix in casa. A fost foarte bun cu asta:
http://www.oetker.us/en/product/organics/organic-cookie-mixes/organic-oatmeal-cookie-mix

In varianta asta a fost foarte bun!
Cind l-am terminat pe asta am avut un brownie mix, aceeasi firma. Tot buna a iesit, dar foarte diferita (nu numai la gust, ca si texture).
Hilde, ma uitam ca in mixul asta e de fapt faina, zahar, baking powder si un pic de sare. Vezi ca sint trecute ingredientele in link, asta are si oats. Deci cred ca poti simplifica si tu. Eu de exemplu nu cumpar niciodata shortening.

Petra, cred ca o sa caut si eu seminte de fasole, ca mi s-a facut pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele voi cum faceti lasagna? in carnita tocata puneti legume si puneti si ou????
Am facut zilele trecute si nu a stat impreuna cand am taiat sa mancam, a plecat carnea de sub foile alea, uf.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Eu lasagna fac cu carne tocata pe care o pregatesc asa: o calesc cu ceapa tocata bine de tot, cand s-a evaporat toata zeama lasata de carne adaug fie ceva sos rosu de pasta (marinara de la trader joe's) fie fac eu un sos din rosii bine coapte + ceva pasta de rosii mai concentrata, usturoi, basil, sare, piper, o lingura doua de ulei de masline pe care le mixez cu blenderul vertical si le torn peste carnea calita cu ceapa. Las sa fiarba la foc mic si cand scade sosul asta il las putin la racit apoi construiesc Lasagna.
De obicei folosesc pasta care nu trebuie fiarta (las sosul ceva mai lung, dar nu zeama lunga) si daca pasta e din cea care trebuie fiarta, am grija sa scurg bine pasta de apa dupa ce a fiert pasta. pun un strat subtire de sos de carne, un rand de foi, iar sos, un strat de mix de branza (ricotta cu ou si cu patrunjel tocat, piper) foi, sos de carne, ricotta si deasupra branza mozzarella rasa si la cuptor. nu pun ou in amestecul de carne, doar in cel de branza. Dupa ce e coapta in cuptor nu ar trebui sa mai aiba zeama pe langa ea. o las sa se raceasca si cand o tai sta cladita, nu se imprastie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc Alina! a mea s a imprastiat...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ma duc la cumparaturi, Ramona!
Iti spun mai tarziu sau maine cum a iesit. Abia astept s-o fac.
De side dish-ul tau nu sunt ciar sigura ca-l fac pt lucru...imi e teama sa nu li se para prea ciudat.
Mai bine-l mancam noi acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sper sa va placa praji. E gustoasa si mie-mi place mai ales pentru ca-i atit de simplu de facut.
La fel si samosa aia. Nu stiu exact ce fel de oameni sint la party ala, daca maninca la Denny's sau la IHOP s-ar putea sa nu fie prea placut impresionati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Corina uite Lasagna mea
http://good-times.webshots.com/photo/2746968820100242644GsJgYs
si am mai facut si fara carne, doar cu brinza si spanac
http://good-times.webshots.com/photo/2124604570100242644kQZCed
cele cu carne le fac cu mai multe legume in carnea tocata de pui/curcan (ardei, ceapa, morcovi, pastirnac) si sos bechamel.
Daca vrei reteta o scriu miine mai pe larg. Eu nu am patit niciodata sa se desfaca dar folosesc doar foi de alea flat care nu se fiert inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

petra, bine-ai facut ca te-ai laudat :) Mi-a reinviat speranta sa gasesc asa ceva si pe continent american. Multumesc foarte mult pt oferta . Din pacate nu stiu ce as putea face cu semintele pt ca am doar un balcon mic si amarat, nu am unde sa le cresc :( Si nici nu ma pricep, ma tem ca le-as omori...
Ramona, ti le cedez tie cu placere si mai pe la vara asa poate faceti amandoua niste photos cu recolta :)) Daca nu o sa reusesc sa le gasesc in magazine, macar in poze sa le admir .

Mergi la inceput