Americancele gatesc - 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc de raspunsuri.. eu pe la ce mag am fost nu am vazut piscoturi.. si de Mascarpone nu m-am uitat cu atentie, dar acum mi s-a nazarit de tiramisu si neaparat vreau sa fac..
Cu frisca la tub habar nu aveam ca se topeste .. ca de obicei o mancam pe loc.. Alintaroma sarumana' de pont!

Ramona suna interesant buttermilk pie-ul.. si eu frecventez allrecipes.. am sa caut..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am facut o obsesie pentru buttermilk pie asta, deja am facut-o de nu stiu cite ori!
In final am redus cantitatea de zahar cam la jumate. Nu stiu daca-i "off" cuptorul meu, dar eu o tin vreo 50 de min. fata de 30 cit zice reteta.
Am schimbat masina de piine si diferenta e uriasa! Acum am piine "crusty", cum nu-mi reusea niciodata la cealalta. Sint tare bucuroasa, sper sa nu se strice niciodata ca vad ca nu se mai fac din astea. Eu o tineam pe tusa de vreo trei ani, ca am folosit-o numai pe cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Hello!
Am si eu doua intrebari:

1. de unde va luati ingredientele pt Tiramisu?.. sau in loc de Mascarpone merge si altceva?

2. cu ce fel de frisca ornati torturile? pana acum imi faceam eu, dar nu are gust extraordinar, cel putin asa mi se pare mie.. ei si pt prima data am luat la tub si am ornat tortul.. dupa cateva minute s-a pleostit toata frisca.. voi cum faceti cu frisca?

multam!

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Piscoturile se gasesc pe la toate magazinele. Mascarpone cheese, eu nu mai folosesc demult am trecut pe cream cheese. Am folosit mascarpone o data sau de doua ori pana cand odata imi era dor de tiramisu dar nu aveam in frigider decat cream cheese, asa ca am incercat si mi-a iesit o creme super pufoasa si la fel de buna poate chiar mai buna.
DAca vrei reteta o sa o postez aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Am cumparat Mastering the art of french cooking.(pt ca am vazut filmul despre Julia Child of course )

Din carte am facut doar o supa de ceapa care nu prea mi-a iesit bine pt ca am ars ceapa iar vinul meu a fost dry. Reteta cerea un vin special pe care nu l-am avut.
Mancabila anyway.

Mergi la inceput

Ramona, o sa fac si eu reteta ta in weekend.
Nu poti sa pui un link de la reteta pe care o folosesti tu?

Mergi la inceput

Petra, nu iese ca si cheesecake tiramisu ala?

Hilde eu nu ma aventurez la retete din astea complicate si Julia Child cam intra la categoria respectiva. Plus ca incerc sa am si ceva ingrediente mai fancy in casa, dar ma enerveaza daca pentru fiecare reteta trebuie sa merg shopping in mod special.
Te referi la buttermilk pie? Mi-a trecut lenea, pun link:
http://allrecipes.com/Recipe/Impossible-Buttermilk-Pie/Detail.aspx

Pentru familia mea cantitatea ideala de zahar a fost 3/4 cup si lui Alexandru i-a placut mai mult cind am adaugat inca 1T, sa fie mai dulce. Nici nu-mi pot imagina cit de dulce o fi la 1.5 cups!
Pentru mix am avut Dr. Oetker organic oatmeal cookie mix. Acum l-am terminat si am un mix de brownie (acelasi brand), e la cuptor, va spun cum iese si in varianta "chocolatey".

Mergi la inceput

Am si eu abonament la Vegetarian Times (nu sint vegetariana) si am incercat reteta asta, numai buna pentru amatorii de mincare indiana:
http://christinehennessey.blogspot.com/2009/12/indian-samosa-casserole.html
A iesit nemaipomenita, sigur mai fac si altadata! Nu am avut sirop de agave si nici n-am inlocuit cu nimic. Pepper flakes nu am pus ca sa nu fie prea spicy pentru copii si deasupra am pus lapte obisnuit, ca eu nu cumpar de soia.
E usor de facut si e tare buna!

Mergi la inceput

S-o fac pt potluck la serviciu?
Sunt in cautare pt un side dish, ceva care sa fie bun si sa-mi ia 20 minute pt pregatire.

Mergi la inceput

Why not? Sigur e diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Petra, nu iese ca si cheesecake tiramisu ala?

Oh, nu Ramona!
Iese exact ca tiramisu facut cu Mascarpone Cheese. Mie imi place parca mai mult cu cream cheese. Chiar o sa fac o portie mare de tiramisu pentru Craciun ca si asa merg la un party si trebuie sa duc ceva dulce. In fiecare an duceam cozonaci cu nuca pana anul trecut cand pe masa cu dulciuri au fost numai cozonaci si cookisuri cumparate !

Mergi la inceput