Americancele gatesc - 9
Raspunsuri - Pagina 16
philip spune:
sa va zic ce fac acum?
am facut curcanu' dupa reteta data si acum eu cu Philip ne infruptam din el. lui i se pare ca e dintr-un desen animat, sa-l vedeti cu ditamai picioru' de curcan in mana. hahaha. acum am pus si placinta cu pecan (gluten free) la cuptor, daca-i bal, bal sa fie, pana vine sotu' diseara, noi am si sarbatorit thanksgivingu'. hahaha.
spor si pofta la toata lumea.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Hilde spune:
Am trecut si de evenimentul asta.
Pana la urma n-am avut timpp sa marinez curcanul. Am pus unt, thyme, sage si rosemary pe sub piele. Am pus stuffingul in curcan si l-am lasat in cuptor pana temperatura curcanului a ajuns la 180F.
Cred ca asta e cea mai buna metoda de a stii ca-i facut curcanul.
A fost perfect.
Stuffingul nu mi-a placut, musafirii l-au mancat cat de cat.
Combinatia aia de paine cu vegetale nu ma incanta deloc.
Ramona, frumoase prajituri.
Pet spune:
Salutare americance! :) Daca sunteti dragute, spuneti-mi si mie cat de mult se poate conserva o "gingerhouse" incat sa fie inca buna de mancat? Nu am mai rezistat si azi am construit si decorat casuta de turta dulce. In ce conditii ar trebui conservata privind umiditatea etc etc. Ma gandeam s-o invelesc complet in celofan s-o apar de praf, umiditate... Voi ce ziceti? Merge pastrata pana la Craciun sau trebuie mancata in cateva zile?
Pet spune:
Am decis destinul casutei! :) O pastram invelita in celofan pentru cat timp o vrea sa stea in picioare, fara s-o mancam de Craciun , iar pt. sarbatori fac alta cu cateva zile inainte sa nu riscam vreo salmonella dat fiind faptul ca in glazura am folosit albus. Salutari, La multi ani de 1 Decembrie si Sarbatori fericite!!!
ruxij spune:
Am facut si eu curcanul marinat, da' cred ca n-a stat marinada aia bine pe el, ca nu s-a simtit asa de puternic cum as fi vrut. Apoi am pus si io unt, usturoi, ierbaraie si l-am uns din juma in juma de ora cu amestec din asta. A fost bun.
alintaroma spune:
Pet noi (eu si pitica mea) am facut gingerbread house pentru prima data anul trecut . Si am tinut-o doar de decor desi fata ii pusese gind rau din prima zi dar apoi i-a fost asa draga ca nu s-a mai indurat sa o manince. A mai dezlipit bomboanele/gumballs de pe ea dar in final o avuram pina hat dupa anul nou cind vrind sa o mut am scapat-o pe pardoseala si praf s-a facut asa de uscata si casanta deveni . So asta e povestea lu' gingerbread house a noastra.
Macar am ramas cu pozele si distractia avuta impreuna in timpul constructiei
http://good-times.webshots.com/photo/2779985910100242644KAlAZV
mihutza11 spune:
Hello!
Am si eu doua intrebari:
1. de unde va luati ingredientele pt Tiramisu?.. sau in loc de Mascarpone merge si altceva?
2. cu ce fel de frisca ornati torturile? pana acum imi faceam eu, dar nu are gust extraordinar, cel putin asa mi se pare mie.. ei si pt prima data am luat la tub si am ornat tortul.. dupa cateva minute s-a pleostit toata frisca.. voi cum faceti cu frisca?
multam!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
alintaroma spune:
Mihutza eu piscoturi nu gasesc aici decit la un singur etnic store si cind merg imi fac plinul , iar mascarpone se gaseste peste tot.
Saptamina asta au avut on sale si la Aldi stores, dar eu de obicei gasesc la Meijer la raionul cu brinzeturi scumpe.
La intrebarea no. 2 referitor la frisca, eu o cumpar doar pe asta de la Costco (e ultima din poza, singura la cutie - Land O Lakes - heavy whipping cream) si nu am avut niciodata probleme. Se bate usor si sta teapana for days.
Cea la tub e doar de ornat in farfurie ca alfel se topeste in 5 minute.
http://www.landolakes.com/products/SubCategoryIndex.cfm?SubCategoryID=80&CFID=4362388&CFTOKEN=50402759
Ramona J spune:
Mihutza, zic si eu sa incerci sa schimbi brandul de frisca.
Aveam undeva o reteta de tiramisu cu iaurt, n-am incercat-o niciodata dar cine mi-a dat-o zice ca-i buna. Poate fac un efort si o caut daca te intereseaza.
Piscoturi se gasesc la noi la orice alimentara.
Va spun si voua ca am facut obsesie pentru buttermilk pie. E simpla de facut, ca un "custard" - exact pe gustul meu. Mi-e lene sa pun link, dar e "Impossible buttermilk pie" de pe Allrecipes. Doar ca trebuie sa puneti mult mai putin zahar decit scrie acolo, eu am pus ceva mai putin de 1 cup si data viitoare pun 3/4 (reteta zice 1 1/2, nici nu-mi pot imagina cit de dulce o fi!).