Americancele gatesc - 9
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
Hilde, suna bine green bean casserole. Tocmai mi-am facut un folder nou - Thanksgiving - si am pastrat-o acolo.
Pe Joy of Baking ma uit si eu, saptamina trecuta am facut de acolo brownies cu cream cheese.
OlgaTarziu spune:
Hilde si eu mananc cu simt de responsabilitate. Dar sunt o pofticioasa si sufar. Dar ce pot face? Sotul si baietelul sunt morti dupa dobos asa ca...
Ramona parol ca e simplu. Incearca o data sa vezi.
Pucku aluatul curge dar nu ca la clatite de ex.E mult mai pufos. Tipicul aluat de pandispan. Poti lua cu lingura. Pui pe dosul tavii unse si tapetate cu faina si intinzi un strat cu cutitul.
Ramona J spune:
Eu fac braised short ribs dupa o reteta noua (pentru mine):
http://smittenkitchen.com/2008/12/braised-beef-short-ribs
Din pacate nu am Port, am combinat niste Sherry cu Bourbon. Cred ca va fi buna, miroase bestial in casa! Cred ca m-a atras sosul ala cu hrean, mi-era dor. Plus ca stiti voi ca sint fan al retetelor cu alcool.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu fac braised short ribs dupa o reteta noua (pentru mine): http://smittenkitchen.com/2008/12/braised-beef-short-ribs Din pacate nu am Port, am combinat niste Sherry cu Bourbon. Cred ca va fi buna, miroase bestial in casa! Cred ca m-a atras sosul ala cu hrean, mi-era dor. Plus ca stiti voi ca sint fan al retetelor cu alcool. Lume multa, oameni putini |
Ce-mi facusi Ramona??? Abia uitasem de Smitten Kitchen!!!
Am musafiri simbata si eram oricum in pana de idei...musafirii mei sint mai "gourmet" si incercam sa construiesc meniul in jurul vinului (cumparat in weekend de la vineyard dupa multe degustari).
Mi se potrivesc perfect in meniu!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Si tie-ti place blogul asta? Lume multa, oameni putini |
Ai vazut ultimul "entry"???
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Ce dragut e!
Am citit prea mult, acum vreau snickerdoodles si miel cu tzatziki!
Sint ametita de la mirosul asta de ribs, mai dar mult mai dureaza pina sa fie gata!
VioletaH spune:
Va rog imi spune si mie cineva cum se face borsul?
Ce trebuie sa cumpar, cum il incep? N-am facut niciodata, deci imi trebuie informatia mura-n-gura.
Multam frumos.
Vio 13s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)
pisigri spune:
Ajutati-ma si pe mine va rog cu o reteta de pancakes. Am gasit pe net dar am o problema: aluatul trebuie sa fie ceva mai gros ca cel de clatite? Facut asa, imi ramin crude la interior in timp ce se ard la suprafata, sint cleioase si nu se desprind de tava. Altfel sint delicioase
Multumesc!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ocebine spune:
Ce cautati pe pagina 3????
Pisigri, aluatul de pancakes are o consistenta grosuta. Trebuie "prajite" la foc mediu si invirtite cind incep sa faca niste bule mititele deasupra (arata ca niste gaurele).
Weekendul asta am facut-o destul de lata...
Simbata ne-am rasfatat cu mussels si little neck clams azvirlite peste linguini iar duminica fu chiar festin...am inceput-o cu waffles de dimineata - eu le-am mincat cu gem de caise infierbintat iar copii cu inghetata si maple syrup...
La prinz am facut pui pe sticla de bere si cartofi piure dupa o reteta noua (ne batem pe cartofi).
Cartofii fierti (Yukon Gold) ii bat cu mixerul putin, adaug lapte fierbinte (in care am fiert 2 catei de usturoi si niste thyme si apoi strecurat), cheddar si gruyere ras, sare si piper. Rastorn intr-un vas care il pot da la cuptor, presar citeva feliute de unt deasupra si dau la cuptor (la 275 grade) cam 20 de minute. Il scot, il amestec putin si este un deliciu!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."