Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Picky, cu bb3 am facut o promisiune cand eram disperata, acum nu mai dau inapoi. Cand va fi...noi nu ne vom proteja. Ce ma enerveaza mai tare in ecuatia asta este ca pot pune doar 2 scaune de copil in masina si nu vreau sa schimb masina.
Stii si tu, copiii spun doar adevarul, o sa o informez si pe maica-mea ca e veche .
Tortul chiar a fost delicios, daca ajungi in Bucuresti mai comandam unul si il degustam impreuna, ce zici?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue77

fetele am si o intrebare...
ce cadouri ati luat voi la nasi la botez? ca n am nici o idee...si se apropie botezul...

merci

NOI
Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004)

Noi le-am luat un asternut de pat din satin.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Ramonaiani, multumesc... am inteles ca sunt in Germania niste supozitoare care ajuta la colici si in 2 sapt nu mai are copilul colici...ai idee despre ce vb?

Da, si eu am acasa www.quick-pharma.de/carum-carvi-kinderzaepfche-a1448004r7893629.html" target="_blank">supozitoarele. Le folosesc insa doar la nevoie (chiar si acum, la Eliza. (Daca te pot ajuta cu ceva, trimite-mi PM)

Azi am luat si eu cadou nasilor - un set ceramic dintr-un platou de branza si o doza de unt, de culoarea si structura cascavalului, pe care e un soricel de ceramica gri. E foarte haios .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Pentru cine are placerea sa-mi vada fetele in cea mai recenta iesire la mare, in iulie 2009, pozele sunt
aici si la semnatura.

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, n-am timp sa va citesc acum, dar revin dupa ce adorm un pui obosit...

Am poze noi la semnatura...

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Am pus gashca la somn facut putina ordine si sper sa ma mai lase sa respit macaar o jum de ora.
Am vazut pozicile la albinute dar si la cei mai mari

Legat de pozitia nou nascutului in timpul somnului aici se insista f mult pe faza cu culcatul NUMAI pe spate si ti se repeta in toate partile la infinit incat dupa ce mai si citesti pe net zau daca eu am mai avut curejul si sa incerc sa-mi culc copii altfel. Asta nu inseamna ca nu e ok eu spun doar ca pt mine insemna un risc care nu mi-l asum. Cred ca nu as putea nici sa inchis ochii daca as stio pe burtica. Dupa ce cresc mi se pare alta treaba ca si Alex de la 4 luni se intoarcea cum avea el chef dar deja mi se parea ca e mare incat sa-si gaseca pozitia de somn.

Am fost si noi duminica la pozat si mor de nerabdare sa primim pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

SARMISA,,imi pare rau de suparari,sa stii ca fizicul se deterioreaza si de la psihic,sper sa treaca necazurile.

ALYNTA,superbe poze,mi-a placut aia in care Matei cauta lapte la sanul lui taica-su

DANAMI,,multumesc,dar pe 1 septembrie mai plecam la mare.Pana atunci poate il pacalesc pe sot de 3 zile la munte.

CARLA,ti-am admirat pozele,ce tare a inceput sa semene Larisa cu Sabina!

BABY-FIRST,e tare cu bacalata si cu niste ochi superbi fata ta.

Eu culc fata numai pe parti,deja are capul tuguiat. Acum,am o dilema,am intrebat pediatra daca s-o tin pe spate si a zis in nici un caz..

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Am reusit si eu sa citesc din urma...

CarlaV, am vazut pozele si vreau sa spun ca te invisiez...arati trasnet!!!! Si printesele tale sunt atat de dulci, mai ales in pozele in care stau amandoua in pat

Si ei am fost fumatoare, dar in sarcina am fumat foarte putin ,iar ultima tigara a fost inainte sa merg la maternitate, ca am stiut ca e groasa rau si ma asteapta clipe grele . De atunci nu am mai fumat...sper sa nu mamai apuc, dar cine stie...

In privinta culcatului, ariciul meu doarme doar pe spate acum si nu ii place pe burta aproape deloc.

Va pup si plec la ca sunt franta.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Fetelor multumesc pt raspunsuride mare ajutor sunteti la casa omului.
Si in seara asta la 8 fix a inceput sa tipe ca din gura de sarpe, ziceai ca l-a setat cineva ca si aseara tot la opt a inceput. Plimbat era, mancat era, schimbat era asa ca m-am apucat sa incerc sa-l adorm si acum am o ora si ceva( la mine e 21.30) de cand legan la cosuletul lui, doarme 10-15 min se trezeste si maraie si eu i-l legan , adoarme la loc. Poate reusesc in seara asta sa-l tin linistit. Oricum la san a fost mult mai bine pt ca nu l-am mai alaptat cum a vrut el si nu a mai facut asa scandal, a avut o tentativa dar a trecut repede.
Va povestesc maine dimineata daca dormim in noaptea asta sau nu.

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

carmina nu stiu daca ti-au rasp fetele. eu acum am citit intreb ta despre anestezie. eu am intreb dentistul si mi-a zis ca n-am voie doua zile. probabil ca mai depinde si de substanta folosita. nu stiu. cel mai bine il intrebi pe el, oricum.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput