Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Ana-Maria, Kiralina, studiile noi din Occident dau ca una din cauze pentru moartea subita a sugarului si dormitul pe burta mai mult de 1-2 ore. Si mie mi se pare logic sa se inece in caz de regurgitare mai degraba cand dorm pe spate, dar se pare ca au mecanisme de protectie.

Sa va mai scriu "perle" de-ale Sabinei, poate iese si Maria din barlog, stiu ca-i placeau .

Discutie cu o ruda:
"el - cum e bunicul? e tanar?
ea - tataia e batraaaaan si obosiiiit
el - si cum e bunica? e tanara?
ea - nu
el - e batrana?
ea - nu
el - dar cum e?
ea - e... veche ! "

Ieri, cu paturile de plaja la subrat, ne astepta la usa:
"Haideti la plaja ca a luat Saby prosoapele"

"Saby se bucura mult ca i-a cumparat mami rochite"

Stranuta taica-su' si eu zic "norocel" la care ea:
"Noroc tati, norocel se zice la Saby si la Lary!"

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Super, Carla,ce bine ca i le notezi! Le scriam si eu odata dar m-am lenevit.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue77

fetele am si o intrebare...
ce cadouri ati luat voi la nasi la botez? ca n am nici o idee...si se apropie botezul...

merci

NOI
Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004)

Si la noi a fost greu sa gasim ceva pt nasi la botez...in final am optat pt o icoana cu Sf.Nicolae(pt ca bebe e Nicholas)cumparata de la Biserica!Ei au fost foarte incantati si bucurosi...

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Va citesc cu drag si spor in fiecare zi...dar nu prea ma coordonez la scris!Sper ca imi iertati absenta si nu ne-ati uitat!
Sambata am avut si noi botezul...bebe a avut dureri de burtica si a cam plans in timpul slujbei...dar a avut si momente cand a stat linistit!Poze nu am facut prea multe,am incercat astazi sa incarc poze,ca aveam cam multe stranse,dar mi s-a blocat la un moment dat si din vreao 70 de poze s-au incarcat doar cateva...mai incerc si maine!Botezul l-am facut la un restaurant romanesc,am avut 16 persoane...dar a fost frumos si bebe a rezistat 5 ore jumate..ca atat au stat si invitatii...am inceput la ora 17 si la 22.30 s-a spart gasca,ca oricum la ora 23 se inchidea localul...asa e aici!

Bebe doarme pe burtica doar pe burta mea,isi mica capul singur cand amorteste si asa il simt si eu cand doarme,asa ca nu imi fac griji,insa mai mult de 2 ore nu a dormit niciodata asa...in rest nu ii place sa stea pe burtica nici macar sa se joaceSi aici se recomanda ca bebe sa doarma pe spate(cu capul intr-o parte),sau pe parti!
Nicuratze...si Darius avea un pic capul tuguiat,pt ca nu reuseam sa il tinem ziua cand era treaz cu capul drept...insa a mai crescut si acum si-l tine singurel asa...si s-a mai format si capul..eu zic sa nu iti faci probleme!
Ganesha..si eu zic ca sunt colici,gaze ..la voi...asa face si Darius,dar nu neaparat noaptea...mai mult ziua..El doarme foarte agitat ziua...doarme in reprize scurte si se tot foieste,trage partzuri,se trezeste...dar noi stam langa el ca sa il adormim repede la loc...ca altfel e tare marait de la oboseala!Oricum,daca doarme putin cere repede din nou la somnic dupa ce papa si se joaca un pic..si sper sa reusesti sa te odihnesti ca tare greu e!
Carla...am vazut poze superbe,printese frumoase si mami cu silueta de invidiat!
Picky...eu te citesc cu mare drag de fiecare data si sfaturile tale sunt de fiecare data foarte bune..Imi pare tare rau de colici..si noi inca ne mai luptam cu ei..am incercat tot ce este uman posibil si nu functioneaza nimic...simt ca o iau razna cateodata!Il mai linisteste pozitia medicinala,in brate si plimbat prin casa cu toate luminile aprinse...ii vb mult...dar se jeleste mititelul de numa'!
Sarmisa...creste foarte bine Aaron..felicitari!si multa putere sa treci peste toate..nu te lasa prada depresiei!
Fumatul...hmmm...eu am fumat in timpul sarcinii...am rezistat un pic si dupa,dar de ceva vreme am inceput sa pipai din nou..cateva tigari pe zi pt ca eram foarte nervoasa si obosita...si vb Nemorei,parca ma relaxez si simt ca am si eu un tabiet al meu...ca oricum am renuntat la tot pt bebe!

Am uitat sa va zic ca am fost la coafor si am intarziat vreo 2 ore...a fost asa bine dupa aceea...parca ma vad si eu mai normala,ca timp de mine nu prea mai am..

Blue,Picky..am vazut ca ma intrebati de incendii....la noi in oras nu sunt..multumim lui D-zeu...dar prapadul mare a fost la noi in localitate,dar la 100 si ceva de km..

Am admirat si poze de copilasi suprebi si dragalasi...nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva

Fug sa pap ceva si la nani!Sper sa revin maine cu restul pozelor!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Draga Sarmisa, stiu ca nu o sa te ajute f tare sa stii ca si eu am impresia ca imi cedeaza organismul. Eu am probleme destul de mari de sanatate, am o rectocolita ulcero-hemoragica, e o boala care in perioadele de acutizare e invalidanta, se poate ajunge si la 20 de scaune numai mucus si sange pe zi. iar ca prognostic...rata de malignizare e destul de mare, mama mea avea aceeasi boala si a murit de cancer de colon la 55 de ani.Asa ca si eu am momente de depresie, motivata sau nu; Ce vreau sa-ti spun e ca trebuie sa gasesti in tine forta sa te ridici, sa iesi cat mai repede din starea asta, eu am observat ca atunci cand ma ingrijorez de ceva imi este mult mai rau. Eu am avut , atunci cand mi s-a spus diagnosticul, o senzatie ciudata, mi s-a parut ca propriul meu corp m-a tradat, aveam incredere in el si mi-a inselat asteptarile. Sotul meu nu e genul care sa se vaicareasca alaturi de mine, asa ca a trebuit sa-mi spun:"zoe, zoe, fii barbata" si am cautat sa iau problemele pe rand, sa incerc sa le rezolv sau sa le accept una cata una.
Ei, hai ca am filozofat o jumate de pagina, sper ca nu am devenit penibila.
Pup un bb frumos, sa stii ca chiar daca nu postam atunci pe acest forum citeam ce scriati voi si ti-am tinut pumnii la nastere. Tu ai fost a doua care ai nascut din grupul albinutzelor si nasterea ta si a Ioanei mi-au ramas bine in memorie.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Madalinutza, nu te-ar interesa o psihanaliza? Eu tare m-am rezolvat cu doar 5 sedinte...Multe din psihic au manifestari fizice, iar faptul ca si mama ta a avut aceeasi boala spune ceva, poate ti-a lasat aceasta mostenire nu genetic, ci prin inconstient

cu dormitul bb, mie mi se pare oribil pentru oricine sa doarma pe spate fara perna. Ale mele nu au dormit niciuna bine asa. Si maicamea ne-a culcat pe noi pe perna, pe o parte, cu nasul in ceva ca sa simtim cald, asa le culc si eu. Iar capul bombat mi se pare prefrabil celui turtit.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

O poftiti? Eu nu beau acuma ca mai rau m-ar apuca cheful de tigara , ciudat ca am visat azi-noapte ca beam cafea... Eu sunt irecuperabila cu fumatul, 100% ma apuc dupa ce alaptez, pana atunci poate mai pip cate una, problema e ca tre' s-o fac pe ascuns ca n-am chef de discutii cu sotul.

Anda, 2 zile? Asa mult? Eu m-am hotarat oricum sa merg dupa ce incep diversificarea fetei. O sa vorbesc intre timp si cu dentista mea sa vad ce zice.

Maria, ma bucur sa mai aud vesti de la tine. sa treaca colicii. Si noi am avut ieri o zi un picut mai nasoala.

Ganesha, ma bucur ca a fost mai bine. Astept sa ne povestesti.

Madalinutza, multa sanatate!

Sarmisa, gandeste pozitiv, se rezolva toate pana la urma

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

O poftiti? Eu nu beau acuma ca mai rau m-ar apuca cheful de tigara , ciudat ca am visat azi-noapte ca beam cafea... Eu sunt irecuperabila cu fumatul, 100% ma apuc dupa ce alaptez, pana atunci poate mai pip cate una, problema e ca tre' s-o fac pe ascuns ca n-am chef de discutii cu sotul.

parca mi-ai citit gandurile! mai ales partea cu sotul! o fara nu mere! deci mai bine nu o beau ...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

buna dimineata mamici
am rezolvat problema iritatiei lui robert cu crema de galbenele.era saracul aseara dupa baita rosu ca racul,i-am sat cu crema de galbenele si azinoapte nu mai avea nimic.
multumesc pentru sfaturi.

mamica fericita de robert andrei(18.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Multam Strunfita de cafea...am mare mai ales ca sunt tare buimaca...

Scriu repede ca ma grabesc sa plec..;

Carla vazut poze de la mare..sunt superbe, iar tu nici nu zici ca ai nascut 2 copii..Sa vezi cand o sa fie trei copii...si o mama atat de sexy.... o sa nu devina sotul tau gelos ca intorc alti barbati capul dupa tine ...daca nu e gelos inca
Masia are bancheta lunga in spate ? Ca daca avea scaune era ok, ai fi putut pune inca unul in spate la portbagaj...da oricum Saby o sa fie mai maricica si poti trece la scaunel normal si o poti pune pe ea la mijloc

Maria ne-a fost dor de tine..ne gandeam daca ne-ai abandonat. Felicitari ptr botez, asteptam poze...si am vazut poze noi...vreau sa spun ca aveti un bebe tare scump si mumos foc...iar tu arati super bine dupa nastere...cum ai reusit sa dai jos?
Imi pare rau ca si tu ce confrunti cu vechea mea problema, colicii..chiar nu stiu ce sa ii mai fac...mie trebuia sa imi aduca cineva niste suporitoare bune din Germania dar din pacate nu a mai putut veni...asa ca sper sa reusesc sa fac rost de ele...cica dupa 2 sapt copilul scapa de crampe ...
Ma bucur ca sunteti feriti de incendiu si ca nu v-a afectat cu nimic..
Sper sa poti intra mai des, si sa ii treaca colici lui Darius ca stiu cat sufera saracutul ...

Ramonaiani multupmesc mult ptr raspuns...am sa te contactez putin mai tarziu pe PM...

Trebuie sa fug...intru pe dupa amiaza...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

salutare fetelor! mai apuc si eu sa scriu acum ca doarme clara, care apropos a adormit pe burta la mine pe piept, am transferat-o jos tot pe burta si a dormit asa vreo ora dupa care s-a trezit ca avea doua vanturi nasoale si se tot invartea. am pus-o pe o parte si dupa vreo doua mataieli a adormit la loc.
acum vreo trei zile am avut si eu pt prima data in 3 ani pofta de o tigara. bineinteles ca nu am cedat tentatiei. dar a fost foarte ciudat ca dupa 3 ani si ceva sa iti vina odata pofta sa fumezi o tigara.
nu mai stiu cine zicea ca pleaca in croatia. carmina tu erai? oricum sa ne povesteasca si noua cum e pe acolo. eu chiar acolo as vrea sa merg anul viitor. vreau sa vizitez laguna albastra si castelul din dubrovnik

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput