Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

in sfarsit am pus poze de la botez daca o sa aveti rabdare sa va uitati

http://picasaweb.google.com/laurraa14/BotezMaya3Iulie09?feat=directlink

iar aici in montaj sa va uitat la primul filmulet dupa ce se satura la tzitzi cum e nervoasa si zambitoare in acelasi timp si apoi mai sunt 2 filmulete cu manutza cum si-o papa desi e satula rau si cum e cand se trezeste
http://www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

si cateva poze de la cununat de acum
http://picasaweb.google.com/laurraa14/Cununat26Iulie?feat=directlink

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

memo si a mea dupa ce am baut o cafea nu mi-a dormit si de atunci beau fara cofeina; depinde de la bebe la bebe.Sunt fete care beau cafea si nu e nici o pb

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

laurra-scumpa foc grasunica ta,iar tati se vede ca-i topit dupa ea.As vrea si eu reteta de slabit,mai am de dat jos vreo 8 kg kre nu vor deloc sa plece
maria_bunica-multumesc pt primire,voi incerk sa pun poze cat mai curand,am putina nevoie de timp si de ajutorul fiului meu(ink nu stiu sa folosesc prea bine leptopul)
picky-cred ca de la picaturi face kk in fiecare zi,si a mea face la fel.Azi am si eu program de calcat,dar mai intai trebuie sa ies cu catelul afara,si apoi cand o dormii papusa voi calca(pe caldura asta facem sauna).Atipise de 10 min fetita dar s-a trezit si-mi trage niste zambete si ma cheama sa-i dau sa pape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna mame de albinute!

Sunt de la ghioceii de martie-aprilie, desi am nascut in mai:), aseara am intalnit-o pe babypussycatt cu mandretea ei de baiat, si va roaga sa ii adaugati si pe ei in listuta: Baiatul este Alexandru-David, nascut natural la 40 sapt, 3,400 kg, 52 cm... Sper sa intre si ea sa mai comunice cu voi, si cu noi :).

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

buna fetele,

Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac cu printzesa mea, din kk cu mucisori am dar intr-un fel de constipatie, cam impropriu spus. Ultima oara cand a facut kk a fost luni. Azi, in disperare de cauza i-am dat ceai de musetel, cu linguritza evident ca nu prestam bibe si nimic, i-am pus un sfert de supozitor in funduletz si ...nimic, am rugat-o pe maica-mea sa ii faca chestia cu termometrul si a iesit ffff putzin kk, mustar si pastos deci...nu pare sa fie constipata. Nu mai stiu ce sa mai zic sau ce sa mai fac. Ea facea pana acum zilnic, de vre-o 2 sapt si-a modificat tranzitul intestinal. Iar ma duc cu ea la doctor azi...cred ca bat recordul luna asta.
Se mai confrunta cineva cu asa ceva? Eu stiam ca bb-ei alaptatzi nu au constipatie, sau ma rog, probleme cu tranzitul intestinal.

Bebebeca insanatosire grabnica...offff doamne,
Bun venit noilor albinutze, multa sanatate la bebici.

Fug ca ma cheama datoria.

Pupicei, Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

in sfarsit am pus poze de la botez daca o sa aveti rabdare sa va uitati

http://picasaweb.google.com/laurraa14/BotezMaya3Iulie09?feat=directlink

iar aici in montaj sa va uitat la primul filmulet dupa ce se satura la tzitzi cum e nervoasa si zambitoare in acelasi timp si apoi mai sunt 2 filmulete cu manutza cum si-o papa desi e satula rau si cum e cand se trezeste
http://www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

si cateva poze de la cununat de acum
http://picasaweb.google.com/laurraa14/Cununat26Iulie?feat=directlink

pupici

e asa de dulce Maya..iti vine sa o papi..
felicitari pt un bb sanatos si frumos si pentru voi, o pereche frumoasa si implinita ..se vede pe voi cit sunteti de fericiti si impliniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

sarutmina pentru ca ne-ati adaugat in filmulet!
ce minuniam creat cu ajutorul lui DD!
si cum a trecut timpul..parca mai ieri eram la inceputul odiseei, parca mai ieri vedeam cum cresc albinutele si bondareii in burtica ..si azi..unii dintre bebei au implinit chiar 3 luni de viata!
o minune! felicitari tuturor mamicilor pentru aceasta mare realizare!!
sa nu ne uitam sotii si familiile care ne sunt aproape in aceasta "meserie" pe care o urmam..aceea de a fi parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna mamici si pitici!
Lauraaa ... Maya e o dulceata...am crezut ca numai fii-mea scoate zgomote din astea cand papa
Badriana ... din cate am citit pe aici (ca eu una inca nu am patit asa ceva) la bebeii alaptati exclusiv se poate intamplasa nu iasa afara si cate o saptamana sau mai bine si este normal...adica nu ar trebui sa iti faci griji...teoretic...ca practic...
Vroiam sa mai scriu dar ma solicita un bebe strumf...care atentie
Va

Ramona ,mami fericita de printesa Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Revin cu o completare pt listuta bebei, pt babypusycatt:

bebe Alexandru David s-a nascut pe 7 mai.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

anamariacs, multumim; suntem in al 9-lea cer si nu ne rugam la Dzeu decat sa ne dea sanatate; acum putem spune ca suntem cu adevarat impliniti; nimic dar NIMIC nu e mai important ca familia;inainte luptam mult fff mult pt cariera, acum familia mea este cea mai importanta; asa este....ce repede trece timpul.Sa ne tina Dzeu aici si pana cand fac bebeii 4 anisori si mai tarziu si tot asa

badriana, ma regasesc in ce zici; si a mea facea ffff des si mucus, iar dupa ce i-am dat mucilagiu m--am speriat ca nu iesise vreo 4 zile si i-am pus supozitor (un sfert) si a facut ffff mult exact ca mustarul; apoi mi=au zis fetele aici ca cei alaptati nu se constipa si am zis sa am rabdare; tragea partzuri fffff des insa nu facea nimic si astazi dupa 5 zile de la ultimul kk a facut singura de era plin pampers-ulpana la buric; noroc ca eram langa ea ca eu abia o schimbasem si statea mititca asa cel putin jumatate de ora; deci stai linitita

probabil toti bebelusii au o problema cu somnul; a mea mai deloc nu a dormit astazi iar acum plangand ea asa a mofturici ca e pe pat si nu in brate deodata a tacut, asa singura si cand ma uit la ea adormise; si eu ma stresasem:leagan, brate, carusel, cantece si nu reusisem

Mergi la inceput