Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetili!

BebeBeca, sanatate multa si sper sa va refaceti repede repede! Ce au zis medicii?

Picky, macar a ta face kk caci a mea tot la 4-5 zile si da niste vantuuuurrriii auleu doamne

pun poze si revin

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

cam doarme lumea pe forum azi......

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
Beca... sper sa fiti bine sanatate multa
Picky...pe mine m-a umplut al meu fecior de vreo trei ori de noroc, odata chiar inainte sa plecam in oras, numai ce ma schimbasem si eu in haine de plimbare iar alta data a fost asa de puternic jetul ca a umplut bine si covorul din camera.Dar eu sunt invatata cu jeturile lui puternice cand i-l schimb
Noi parca mai facem ceva progrese cu somnul, nu ma bucur prea tare ca sa nu-l deochi, aseara am reusit sa-l culc pe la 10 si ieri toata ziua am stat dupa el sa-l adorm, dar a fost mult mai bine. Numai ca eu sunt zombi pt ca am reusit sa adorm abia la 12 noaptea, el s-a trezit la 12.30 la tzitzi, apoi pe la 3.30 si apoi de la 5 si ceva din ora in ora, sugea 2 min si adormea la loc, dar eu nu am reusit sa atzipesc intre orele lui mai mult de 40 de min asa ca sunt varza. Dar vedem noi cum recuperam
Maria... sa va traiasca crestinul, acum am vazut si eu pozele, sunteti f frunosi cu totii si mai ales se vede cat este topita dupa puiul tau.

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Pickytotocolicii au fost sigur de la conopida, am facut si eu greseala sa mananc si 2 zile nu mi a dormit bb.

Bafta frate lui tau, in Ro numai bolnav sa nu fii.

Mariafrumoase poze de botez, tare seamana Darius la calibru cu Yoann, nu degeaba ne am tinut de manuta noi
Aveti biserica romaneasca in orasul vostru?

Ganeshao sa isi regleze bb programul in curand si o sa ti revii si tu.

Bebebecasper ca sunteti mai bine si ca o sa va bucurati de concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

blue voiam sa iti raspund si eu apropos de cadouri. eu le-am luat mai inainte, de ziua nasului un aparat foto. iar de botez le-am luat un set de halate de baie ca atunci nu prea mai aveam resurse financiare. am fi vrut sa le luam de asemenea un set de ceasuri de mana, adica de la aceeasi firma. vazusem unele de dama super misto de la esprit.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Doar ce ne-am intors de la plimbare din parc...a trebuit sa o scot ca iar a facut o criza de colici..;si numai asa am reusit sa o linistesc...am lasat calcatul ...si hai la parc...

Lauraa, a mea a inceput sa faca kk in fiecare zi de cand am inceput sa ii dau din nou picaturile ptr clolici...coincidenta sau nu...habar nu am.....Te-am mai intrebat in alte postari cand mai pui poze cu noua voastra locuinta...nu de alta dar vrem sa vedem si finalul...

Ganesha..deci a dat norocul si peste tine ...ia sa ne apucam de jucat la loterie...cine stie...poate, poate iese ceva

Anda... pai termina a mea si incepe a ta...e tare...dar macar sa isi schimbe ora de cantat...nu de alta dar dimineata somnul e cel mai dulce

Blue asta am zis si eu..iar daca rosi, conopida, ceapa, banane, mere verzi, piersici(uneori si cartofi fierti) etc nu poti manca..atunci ce mai ramane sa mancam?...

Asa e cam slaba actrivitatea pe aici...mi-a adormit si copila...ma intorc la calcat...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Ce liniste azi la noi in stup...

Memo..bine ati venit si cand te linistesti asteptam poze cu printesa si cu tine(daca vrei sa ne cunoastem,bineinteles)Spor la pregatiri!
Picky..ai mare dreptate in ceea ce zici,atentie trebuie sa le oferim mereu la puii mici si cu cat cresc si mai multa necesita,este adevarat,insa pe mine ma termina maraielile de numa'...Tu ai noroc ca Stefi adoarme singurica...dar Darius nu..trebuie sa fie cineva langa el in permanenta,ca altfel se maraie intr-una...asa ca sper sa se mai regleze un pic situatia cand creste!Felicitari pt greutate....creste foarte bine iubita ta!
Laurraa..am vazut pozele,am admirat o printesa grasunica si frumoasa foc...e tare dragalasa in poza pe burtica cu manuta la ochi si fundul in sus,iar mami si tati se vede ca sunt topiti dupa ea!Supe pozele de la botez...dar imi poti spune si mie in mare ce i-au zis ursitoarele(sunt curioasa pt ca pana acum nu am vazut la nici un botez asa)
Ganesha..multumim!Sper sa fie si la voi mai bine cu somnicul...trecem noi si peste perioada asta,ca si darius e tare dificil la somn...dar eu il culc fortat cand il vad ca da semne de oboseala,nu il las sa treaca mult timp ,chiar daca are chef de joaca..stiu ca va obosi si mai tare si va fi si mai greu apoi!Scanceste un pic ca nu il las sa faca cum vrea dar apoi in 10-15 minute doarme dus!Eu sau tati stam langa el si asta e...in patut nu vrea sa stea...
Blue..da,avem biserica ortodoxa la noi in oras si acum sunt in renovari si pt consulat..dar oricum au un birou mic unde putem face acte,daca e nevoie...asa ca e mult mai bine,ca inainte trebuia sa mergem la Barcelona,ca acolo apartineam!Ai depus actele pt certificatul romanesc al lui Yoann?Noi abia pe 18 august avem programare sa il facem si ii facem si pasaport cu ocazia asta!Si eu zic ca se aseamana baietii nostri...doar Darius s-a nascut in ziua cand erati voi de fapt programati!

Noi am fost la plimbarica pana pe la 11.30,a ajuns acasa rupt de foame ,a papat si acum doarme dus..l-am lasat singurel in pat si vad ca inca nu s-a trezit..

la toate!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Picky..e bine ca se linisteste de la colici daca iesiti la plimbare...la noi plange si in parc daca il apuca crizele de colici..lumea vine si ne compatimeste...toti isi dau seama ca e de la colici...Asa ca seara nu il mai scoatem..ca in loc sa se bucure de iesirea afara se chinuie cu burtica...il scoatem numai dimineata..Asteptam sa treaca colicii si revenim la programul de dinainte!Spor la calcat!

Am uitat sa ne laudam si noi ca am trecut la nr 3 la pampersi..ii sunt un pic lunguti(in sus),dar macar nu il mai strang la picioruse..Ieri a facut si caca singurel,fara ajutor..cu toate ca facuse si cu o zi inainte dupa ce i-am bagat gelul in fundulet...Pana acum nu a facut kk...dar mai are timp,poate avem noroc sa faca singurel si azi!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna din nou fetele!

picky, casa e la etaj acum; am terminat subsolul si parterul; dureaza ca placa a tbuit sa stea 21 de zile.Sunt poze de la casa dar nu cum arata acum; o astept la rosu sa fie gata si va pun imediat poze; am marea speranta si optimismul ca ne vom muta in toamna dar cum o vrea Dzeu

uitati o poza cu tati si Maya la terasa
http://picasaweb.google.com/lh/photo/AiLIQVnj8B_C7cBIPqW2Jw?feat=directlink

ma uitam peste pozele de la botez, doamne cat mai am de dat jos.mai am acum inca 15 kg cel putin; de la progesteron si tratament m-am ingrasat rau, dar deja se observa diferenta de la botez pana acum ca am inceput sa dau; Maya sa fie sanatoasa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

Buna fetele.
Ieri cand am fost la restaurant sa vorbim pt.botez am facut greseala sa beau un espreso(fiind dependenta de el pe vremuri)si l-am savurat.Eeee...abea dupa ,mi-am dat seama ca n-o sa fie bine,dar am sperat sa ma insel.Toate bune,am ajuns akasa,am facut baie si am culcat papusa,kre a dormit bine pana pe la 2.30,apoi,s-a dus cu somnul(si al meu si al fetei),si uite ca e ora 14.00 si nu a reusit sa doarma nici acum.A atipit asa in reprize scurte de 30min,iar apoi iar a stat sticlete,si se tot screme de parca vrea sa scoata tot o data si gata.Asa k sunt chiauna(mai ales k pana acum noi nu prea ne-m confruntat cu astfel de probleme),si tare am pofta de o cafea dar nici nu se mai pune problema(incerc sa rezist fara).
PICKY-felicitari pt bb ,se hraneste bine dak a reusit sa i-a asa bine in greutate si pupici sa nu doara vaccinul prea tare ,am sa incerc sa pun cateva poze zilele astea,cand o sa am timp mai mult pt k va fii si sotul aksa.Tinem pumnii sotului sa reuseasca sa se tina de promisiune(cred ca e cumplit de greu pt el)

Mergi la inceput