Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ramona, sa o vezi cateodata cand suge ea cu pofta (in filmulet era deja satula) maraie ca si cum ar certa tzitzi si pocneste din gura cu cata pofta papa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana sanatate Sarei! Imi pre rau ca aveti asemenea peripetii in concediu!
Picky multa sanatate fratelui! Nadejdea la DD ca e mare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Memo bun venit!
Lauraa dar grasunica ta seamana cu tati sau mi se pare mie?! E o dulce! Si eu sunt complexata de kg in plus....

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Badrianadaca bebe nu plange de burtica, poate ca totusi e normal...stiu cae posibil sa faca caca mai rar...
Lauraasuper pozele mai ales aia in care e imbracata cu rochita si cu bonetica de botez...si cea cu zanele...
Mariacred ca ma las pagubasa cu certif romanesc, asa simplu a fost la Marc....si asa ma enerveaza astia acum.
Am sunat la serviciul de apostile de la Versailles si mi au zis ca ei nu au asa ceva pt Ro ca sunt acorduti din 1960 neschimbate nu am nevoie de apostila...asa ca probabil ca nene de la primaria din Teaca Bistrita Nasaud o stii mai bine ca deh....
Asa ca ori o sa l fac aici la consulat si ma trambalez la Paris la coada cu toti t....ii sau nu ii mai fac ,oricum astept raspunsul la cetatenie...si daca e facem doar acte frantuzesti si gata.
Uff hai ca m am intins, m ai atins unde ma doare

Bebe vad ca azi e un pic infundat mi se pare..poate il musam diseara.
Azi nu prea a dormit ca de obicei...dar tot am facut siesta nu stiu cat dar ma simt bine.

Chestia e ca m am obisnuit sa ma culc tarziu noaptea ca citesc...si ma culc pe la 1,30 sau 2 asa ca dimineata ma scol tarziu si tot programul e dat peste cap ziua...o sa trebuiasca sa ma dezobisnuiesc ca daca in cep lucrul o sa fie nasol cu trezitul la 6,30 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Memo bun venit!
Lauraa dar grasunica ta seamana cu tati sau mi se pare mie?! E o dulce! Si eu sunt complexata de kg in plus....

Matei

David
Cum a aparut Printul!

daaaaaa, toata lumea zice ca e Raducu , dar culoarea ochilor e a mea:D. Nu trebuie sa fii complexata caci le dam noi jos.Eu zic ca o sa ne revenim cat mai repede; Mai astept putin si intru si la cura si sport dar sa-mi permita timpul.Suntem mamici de bebei extraordinari si mai ales tu ca ai adus pe lume 2 comori, esti minunata.

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Fetelor,incerc eu sa schimb capitolul.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Mariasuper ca aveti in oras biserica si consulat...osarul meu e piki piki, 18000 de locuitori...deci la Paris cu noi...
Si avem doar 4 biserici romanesti iar cand e vreo sarbatoare nu ai loc decat afara....in fine asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT LA CAPITOLUL 8

Mergi la inceput