Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Picky deci esti "straineaza"! Multumesc de aprecieri!
Dana Mi ms!
Sarmisa "faina" faza cu politia!
Carla inca nu ai scapat de avertisment?! Stii cumva ce pret au la Radio vacanta in perioada 17-23
august?! Sau vreun linck ai? Scuze deranjul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna mamicilor, albinutelor si bondareilor!

noi suntem bine, la 2 luni si 3 saptamani cantarim 5800g si masuram 61cm.
azi facem si noi vaccinuri.
am descoperit manutele si facem diverse actiuni cu ele.

legat de cadouri pt. nasi, noi am luat: un arhivator fotografii care arata bine si ca decor, o rama foto si o casetuta de bijuterii din argint cu perlute, niste chestii pt desfacut bauturi si o masinarie de tuns gazon.

Alexsimatei, si noi avem baby gym din acela prezentat de tine. ff bun si educativ.

carla, cum se prezinta ochisorii Larisei??

madalinutza, imi pare rau sa aud de suferinta ta. imi pare bine ca esti oprimista si gandesti pozitiv!

Eliza noaptea doarme bine, insa ziua doarme putin si numai in brate sau in carucior afara. Doarme pe spate!!!

Avem la semnatura cateva poze noi de la botez.

mamica fericita de ELIZA (04.05.09)

http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Seri albastre multumim! Plecam pe 17 aug!
Blue77 noi le-am luat de imbracat-cadouri la copii si nasei, cosmetice! Fiecare i-a ce-i place!
Carla am admirat-o pe Saby de ziua ei si pe fetite la mare!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
ALYNTA,superbe poze,mi-a placut aia in care Matei cauta lapte la sanul lui taica-su

Mc! Obisnuinta!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

multumesc fetele de raspunsuri in legatura cu cadourile nasilor...mi ati dat ceva ideii

Mariama bucur ca sunteti bine si ca nu aveti probleme cu incendiile

Am auzit ca aici in spitale la bebeii prematuri care raman la spital in incubator, le dau laptele matern cu canita ca sa nu refuze sanul apoi...ma gandeam sa incerc si eu la fel cu Yoann cand incep serviciul, ce ziceti ? ma gandeam la o canita inchisa din care poti suge...mi e frica de biberon ca se obisnuieste si apoi nu mai vrea san
Oricum ar fi cam o singura masa din canita daca vrea pana ajung acasa la pranz.

Si aici zic astia sa fie bebe culcat pe spate exclusiv pana la 4 luni, cand il pun pe burta il supraveghez, si e mereu ziua.
Nici perna nici cuvertura....pana la un an.

In fine asta e in mod ideal, apoi fiecare respecta cat poate si in functie de copil.
Vad ca la Yoann sunt mai permisiva decat la Marc si el e mai rebel decat era fratiorul lui, nu pot sa l pun de exemplu in chestia aia care il fixa ca sa nu se intoarca pe burta, nu vrea sa stea nici in saculetul de dormit....deci depinde mult de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Madalinutza multa sanatate, sunt convinsa ca vei avea putere sa treci peste toate. Citind postul tau mi-am adus aminte de o carte de David Servan-Schreiber care mie mi s-a parut foarte buna, este despre preventia cancerului prin schimbarea modului de viata. Tipul e doctor si supravietuitor al cancerului, deci stie despre ce vorbeste. Se vorbeste acolo foarte pe larg si despre influenta psihicului si despre modurile in care te poti proteja pe acest plan. Eu o am in engleza si ti-o imprumut cu draga inima daca te intereseaza (scuze, nu mai stiu daca esti din Bucuresti sau nu...dar presupun ca ti-o pot trimite prin posta oricum).

Noi am avut niste zile grele, David nu mai vrea sa stea decat tinut in brate si a fost tare obosit si marait, mai ales dupa-masa...Eu nu vreau, Doamne fereste, sa il privez de afectiune, si il tin in brate cu mare drag, dar efectiv nu sta o clipa singur si nu prea mai rezist. Astazi am zis ca incep sa incerc metode alternative (tot din carti, scoala de gandire nr.II, de ce nu se pot hotari expertii astia intr-un fel ca sa nu ne mai chinuim ?!) si pana acum pare sa mearga cat de cat, am reusit sa-l culc fara alaptat sau tinut in brate (la noi in pat pt ca la el in camera e mult prea lumina si n-avem inca draperii ) dar a fost cu plansete de ambele parti...s-a linistit insa si acum doarme ca un ingeras...sper sa reusesc sa il obisnuiesc sa mai stea si singurel ca deja am dureri de spate horror. I-am notificat si pe mama si Matei, care il tin numai in brate, tineti-mi pumnii sa mearga...

Va pup, scuze ca nu mai intru asa des dar sa stiti ca va citesc pe toate!

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dragutele
sper ca sunteti bine eu simt ca nu imi mai revin bebe razvan este foarte marait si cred ca s-a invatat in brate nu vrea sa stea nici cum imi e mila sa il las sa planga si sunt intr-un cerc vicios am o stare foarte proasta deoarece sunt obositaaaaaaaaaaa

va pun pozici la semnatura

nu stiu unde gresesc de ce plange si vrea in brate

mi-am pierdut speranta ca voi mai putea scrie cu voi in timp real imi este asa dor de asa multe lucruri

va pup si sper sa va pot citi macar cateva pagini pe zi

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
beau si eu jumatate de ceasca de cafea cu voi, si va raportez o noapte si mai ales o seara linistita, m-am chinuit un pic pana l-am adormit dar apoi a dormit f bine, cu trezirile de rigoare prima data la 4 ore si apoi din 2 in 2 ore. Important este ca la 10 noaptea dormea si nu mi-a stat pana la 12 in plansete.
Coraly si lukyblue... saru'mana de sfaturi, oboseala era cauza principala si lukyblue f ineresanta informatia cu alaptatul si cand ma gandesc ca aici in maternitate mi-au spus sa nu-l tin mai mult de 10-15 min la un san si apoi sa-l schimb la celalalt

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

gata fetele am pus cateva pozici

am si o alta problema pe care poate ati discutat-o dar eu nu am cum sa citesc din urma ca nu ma lasa razvan

alaptez la cel tarziu o ora si vad ca unele dintre voi spun de 3 -4 ore ....

trebuie sa fac eu ceva sau ce se intampla? si uneori cere tatzi si la o ora dupa ce a papat

si de asta sunt tare stresata ma gandesc ca daca ies undeva si depasesc 2 ore e jale doamneeeeeeeeee

ma gandeam ca nu se satura si sa ii dau lapte praf nu siut ce sa fac

nu stiu am o stare psihica la pamant

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna,

multumesc mamicilor care ati fost cu gandul la noi...

acuma suntem bine, suntem acasa...am fost in spital 2 zile si 2 nopti, am primit perfuzie, important este finalul SUNTEM BINE! cica de la diferenta de afara si aerul conditionat din casa....

am citit tot, dar nu mai stiu la cine si ce sa raspund....

am retinut discutia cu fumatul... eu m-am lasat cu un an jumate inainte sa raman insarcinata si nu am mai pus tigara in gura...multumesc la Dumnezeu ca nici nu am pofta...

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput