Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

AlexSiMatei spune-ne si noua cum ai reusit sa il adormi pe David fara san sau tinut in brate.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sindy28 spune:

Buna albinutelor!!
ma primiti si pe mine la voi?
Sunt o "proaspata" si fericita mamica a unei fetite de o luna si o saptamana pe nume Karina Ioana...Nu prea am apucat sa va citesc decat f putin, dar in mare si eu ma confrunt cam cu ac probleme ca si voi...
Bebita nu vrea sa doarma ziua mai deloc.....si ar papa din ora in ora cateodata....noaptea este ceva mai bine.....,dar ziua ma cam termina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sindy28 spune:

Ii place sa stea toata ziua cu mine de preferat sa o tin in brate...Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Alex.... si noi avem aceeasi problema, numai si numai in brate si nu sta deloc singur.Iar mai nou nu-l pot adormi decat daca-l legan in cosulet, adica i-l pun in cos si apoi cu mana legan cosul,e si mai greu parca decat metoda cu bratele. Daca reusesti sa-l desveti de brate si daca-l faci sa stea si singur sa-mi dai si mie reteta.

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

cosminica...o frumusete fata ta
relusa... ma bucur ca Radu se simte mult mai bine...mare pacoste aerul asta conditionat si caldura, si noi suferim de acelasi lucru, adica stam si ne coacem dar nu dam drumul la aer

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

AlexSiMatei spune-ne si noua cum ai reusit sa il adormi pe David fara san sau tinut in brate.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Sper sa mearga in continuare...acum tocmai l-am calmat din nou, marea problema e ca da din manute in somn si se sperie, iar daca il infasez se calmeaza temporar dar apoi se enerveaza foarte tare in somn ca nu le poate misca si iar se trezeste...ma rog, invatam prin incercare si eroare.

Cartea asta pe care am citit-o azi in parc (unde, in paranteza fie spus, sunt singura nebuna cu carut si sling, pentru ca il scot in carut si cand se plictiseste si nu mai vrea imping carutul gol si car copilul in sling ) zice ca daca bebe s-a invatat sa doarma doar in brate sa il pui in patut, eventual infasat daca e chiar foarte nervos si da din manute si din picioare in toate directiile, si sa il bati usurel pe spate (eu il bat pe brat intr-o parte pt ca sta pe spate) si sa faci "shhhh, shhhhh" pana iti ies ochii. Problema e ca (i) trebuie sa faci "shhhh" destul de tare, mai ales daca plange rau, pt ca altfel nu te aude si (ii) dureaza ceva sa se calmeze, adica mai mult decat daca l-ai lua in brate, si iti trebuie nervi de fier sa rezisti 2-3 minute (mai ales daca in tot timpul asta faci "shhh" in continuu) pana se calmeaza el in sfarsit. Deci metoda functioneaza dar nu e usor, mai ales psihic pentru mama...iar David se trezeste destul de des (adica la 5-10 minute ) si trebuie sa o luam de la capat. Deocamdata nu am incercat decat de doua ori, va tin la curent sa vedem daca o scoatem la capat...Aaa, si cica e important sa te opresti din bautut si shshsit imediat ce se calmeaza. Cartea se cheama "Secrets of the Baby Whisperer", ca sa nu credeti ca inventez eu bazaconii - uite si un articol http://www.ehow.com/how_2318214_apply-baby-whisperers-sleep-method.html

Va pup

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ne-am intors si noi acasa si doar ce i-am dat sa papa si am pus-o in patut...vad ca a adormit ..
Sincer ma bucur ca imi adoarme singurica, si ca nu am probleme cu ea..nu zic ca at cand are crize de colici o mai iau in brate si o legan...dar nu si-a facut o obisnuinta ...

Sunt si eu suparata si ingrijorata din cauza fratelui meu ..de la lovitura pe care a capatat-o s-a ales cu o umflatura puternica la gat, care s-a intins dupa ureche si tot se mareste...initial doctorii i-au spus ca e un hematom care se v-a retrage singur...dar de 3 zile a inceput sa faca febra peste 38 °C, senzatii de greata, senzatie de sufocare, somnolenta, lipsa poftei de mancare...initial mama a crezut ca a facut oreion ca simtomele cam se aseamana, si a mers cu el la urgente...nu este oreion..;azi iar e prin spitale, ca sa ii faca o ecografie sa vada ce este..ca i-a facut pana acum 2 RMN-uri...azi-noapte cand a fost pentru a doua oara la urgenta, doctorul de garda de acolo a vrut sa il interneze si sa il opereze...vb lui fratelui meu "astia taie ca la abator si coase ca si cand ar pune un petic pe sac"...mama e terminata psihic si fizic...nu e usor sa fi mama....iar ma simt neputincioasa si ma doare ca sunt la o asa mare distanta de ei...sper sa fie bine...tot astept sa vad ce iese la ecografie...ca cica daca ar fi fost un hematom ar fi iesit imediat dupa lovitura nu la 8 zile dupa...scuze ca m-am plans voua

Clody nu iti face probleme ca bebe suge din ora in ora...am trecut si noi prin fazele astea...a mea cerea si din 10 in 10 minute tatzi...dar a trecut si s-a reglat singurica...acum suge cate 5-10 min din 2 in 2 ore ziua...iar noaptea are momente cand vrea din 2 in 2 ore (cum a fost aseara) sau doar o data pe noapte...eu zic ca bebe al tau o sa isi regleze singur programul de papica...rabdare multa...
Imi pare rau ca esti obosita...dar inca putin ...si v-a creste si bebe si se vor mai aranja lucrurile...noi oricum nu te-am uitat si iti suntem alaturi de tine ...apropo am vazut pozele, ai un baietel mumos foc..si a crescut bine

Madalinutza imi pare rau ca ai astfel de probleme de sanatate...nu se pot trata? Important e sa fi optimista si acum ca ai dat de noi...iti vom fi si noi alaturi

Ganesha ma bucur ca ai rezolvat problema si ca bebe era obosit ...spre ca numai asta sa fi fost...

Relusha ma bucur ca bebe e bine acum ...e ff nasol cu aerul conditionat...uite eu l-am folosit de cateva ori si bebelina mea se trezea cu nasucul infundat si tusea...asa ca am preferat daca e sa deschid o fereastra sa intre putin aer(ca de racorit slabe sanse) dar am evitat tot timpul sa o tin in curent ...Oricum la voi e si problema umiditatii din aer...se intampla si aici sa mai fie cald si umed de cand mergi afara ai impresia ca te sufoci....asta este...daca nu am stiut sa protejam natura..acum avem de suferit ...

Sindy28 bun venit in club ...felicitari ptr bebelina...
Copii au momente si momente...sunt zile in care dorm si zile in care nu dorm mai deloc....eu nu imi fac griji in privinta asta...a mea daca nu doarme ziua nu o oblig, nu o lega, nu fac tot posibilul sa o adorm...pur si simplu ii dau papica, o schimb, ma mai joc cu ea..si apoi o pun linistita in patut/ relax / gym si am observat ca jucariile o obosesc si intr-un final tot fura cate 10 min de somn...si sunt zile in care imi doarme mai toata ziua ...papa mai mult dormind..Cred ca tine si cat de cald/rece e in casa....

Fetele care mi-au dat raspunsuri cu privire la hainute de botez va multumesc mult ...aici in Be nu se gasesc astfel de hainute frumoase ptr ca la ei botezul nu e un eveniment asa de important...la ei comuniunile( impartasania) sunt importante si atunci se face mare petrecere.

Mara chiar m-am gadit si eu la crema de galbenele sau ceiut de galbenele dar au uitat sa iti spun...ma bucur ca te-a ajutat si ca i-a trecut iritatia

Anaela La multi ani ptr prima lunita a lui Darius

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara-i

buna dimineata mamici
am rezolvat problema iritatiei lui robert cu crema de galbenele.era saracul aseara dupa baita rosu ca racul,i-am sat cu crema de galbenele si azinoapte nu mai avea nimic.
multumesc pentru sfaturi.

mamica fericita de robert andrei(18.05.2009)

Buna, Mara. Ma bucur f tare ca i-a trecut iritatia ca e tare pacatoasa alergia. Totusi urmareste treaba cu detergentul.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Sindy, bine ai venit! Si David are aproape o luna si o saptamana si dupa cum vezi ne confruntam exact cu aceleasi probleme - noaptea mai e cum mai e dar ziua n-ar dormi decat in sling sau in brate, si acolo cu dureri de cap...

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Fetele care mi-au dat raspunsuri cu privire la hainute de botez va multumesc mult ...aici in Be nu se gasesc astfel de hainute frumoase ptr ca la ei botezul nu e un eveniment asa de important...la ei comuniunile( impartasania) sunt importante si atunci se face mare petrecere.

Am trimis PM - daca ai timp sa-l citesti.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput