Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Picky..multa sanatate fratelui tau si sa dea D-zeu sa nu fie nimic grav!Te inteleg ca te simti neputincioasa..din pacate asa este cand suntem departe..dar macar cu gandul si incurajari poti fi alaturi de ei!Multa putere si mamei tale!Sa ne spui ce a fost pana la urma!
Strunfita..concediu placut si sa te odihnesti si distrezi!
Relusha..ma bucur ca sunteti bine
Clody..nu are lapticul tau nimic,stai linistita.Asa sunt unii bebei,si Darius papa haotic,nu are un program ...eu ii dau cand cere si nu ma uit la ceas...isi va regla el programul cand va mai creste,deocamdata e si foarte cald si cred ca si din cauza asta cere mai des sa pape.si poate incerci sa te odihnesti si tu un pic.Razvan e un scump
Cosminica..superba printesa ta la botez,o adevarata domnisoara
Picky..ms pt complimente..nu am facut chiar nimic sa ma refac repede dupa nastere..probabil e genetica faza plus bebe care ma solicita la maxim.
AlexsiMatei..sper sa functioneze metoda

Am reusit sa incarc pozele azi...pt cine vrea sa il vada pe Darius

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ramonaiani multumesc de PM...ti-am raspuns...Multumesc mult de tot si iti raman indatorata

Maria multumesc mult si eu ma rog sa nu fie nimic grav ...asa este cand suntem departe....

S-a trezit bubulina, ii dau sa pape si plecam la plimbare in parc ...

Pup

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexSiMatei

Cartea asta pe care am citit-o azi in parc (unde, in paranteza fie spus, sunt singura nebuna cu carut si sling, pentru ca il scot in carut si cand se plictiseste si nu mai vrea imping carutul gol si car copilul in sling )

sa sti ca si eu fac la fel...nu ies din casa fara carut si baby björn...cind numai vrea in carut hop in baby björn..in care imi adoarme instantaneu..si imping carutul gol mai departe

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sindy28

Ii place sa stea toata ziua cu mine de preferat sa o tin in brate...Ce parere aveti?

Bun venit! Cu cat va creste nevoia de brate se accentueaza si nu vei mai avea timp nici de tine, nici de sot!!! Acum e alegerea ta cum vei proceda!
Eu am observat la mezin ca daca am musafiri si-l tin in brate a doua zi e marait si vrea la fel, asa ca eu nu pot face nimic... Il las asa marait ,il mai i-au din cand in cand si mi-l dezvat intr-o zi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Anaela La multi ani ptr prima lunita a lui Darius

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Multumim mult si voua multe luni inainte

Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

gata cu nunta, nasa mare si distractiile; fii'mea a dormit cu mine seara pana a doua zi la 12!!!!!!!! stiind ca sunt obosita.

Ma minunez pe zi ce trece de schimbarile ei; ma urmareste cu privirea, gangureste indelung acum, da din manutze si picioaruse, daca o pun pe burtica se ridica pe maini cu capul sus sus; sunt topita.
Si a mea are momente cand vrea numai brate;cum ma aplec spre pat sa o pun tipa auleuuuuuuuuuuuu parca ar avea ace, dar nu intotdeauna.Are zile.In rest doarme, cand se trezeste la 10 dimineata pana la 12 gangurim, zambeste, este foarte vesele.Culmea! Ea nu plange: SE ENERVEAZA! Se incrunta deodata si maraie de nu mai poate.Are si seri cand e nervoasa, colicii nu se manifesta multumim cerului; foarte putine au fost crizele de la colici.
Ii place mult in leagan si de multe ori o adorm asa;
Intrebare: i-a aparut pe putzica o chestie rosie, e iritatie sau altceva? ca o chestie care ne apare noua dupa ce ne pisca un tantar si ne scarpinam.Am inceput iar spalat la jetul cu apa si continuam cu galbenelele.
Daca stau langa ea si ii vorbesc, ma urmareste si gangureste cu buzisoarele tuguiate si zambeste de innebunesc

Azi-noapte a nascut o prietena de a mea, asteptam si alta prietena (mama finutei mele) care deja e in 41 de saptamani, eiiiii numai bebei si veselie

mara, eu nu o mai dau cu nimic de cand s-a iritat; fetele stiu: nu era crema in farmacie care sa nu o am si tot cu galbenele i-a trecut, iar de atunci numai galbenele folosim

strunfita, eu am avut anestezie la operatia de la masea si mi-a zis primul alaptat sa-l arunc (eu stransesem de dimineata lapte ca stiam ca nu pot sa-i dau dupa operatie) si apoi sa o hranesc normal

carla, deja al 3-lea? bravo draga mea! Chiar ca e o problema cu scaunele pt masina la 3 copilasi; superbe pozele, iar perlele lui Saby sa nu uiti sa le notezi undeva sunt dementiale

clody, si a mea are zile cand vrea din ora in ora cateodata dar se regleaza; incearca sa il tii vreo 2 ore macar fara sa-i dai sa vezi ce se intampla

Apropo, a mea dragutza si-a descoperit mainile si le suge mereu; inainte credeam ca ii este foame, dar e placere pentru ea.

Cum facem sa nu ii invatam in brate; in momentele cand numai daca ma aplec cu ea spre pat tipa de nu mai poate, nu o pot lasa asa ca moare inima in mine.Alte solutii?
Si Maya mai doarme uneori pe burta, dar numai ziua si foarte rar; insa o pun des asa caci ii place la nebunie

alynta, parerea mea ca e ult mai obositor pentru tine ca mami daca stati in ct si nu la hotel pe plaja; bagaje, bebe alaptat, drum, caldura.Cum crezi tu ca e mai bine,caci oricum voi mamicile cu 2 copilasi asa mici sunteti eroine

cu fumatul: auleu ce pofta ma apucase si pe mine si la cafea o pipa m-a stricat imediat; am simtit o relaxare profunda, uof doamne ce sunt si astea.

Intrebare: cu ce dati bebeii daca ii pisca tantarii? pe a mea a piscat-o in parc si i s-au inrosit si umflat putin de ziceai ca au piscat-o paianjenii

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

picky, multa sanatate fratelui

maria, sa va fie de bine botezul

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

salut voios albinutzelor
noroc cu strunfitza k mi-a dat " trezirea " si-am venit in stup sa semnam condica.

Noi suntem bine, n-am mai scris k ne-am mutat din tara ( sotul a primit un contract / 2 ani in grecia ), dar am ajuns la zi cu cititul.
Felicitam si noi micii crestini si uram bun venit noilor albinutze.

Numai bebei frumosi si grasuti avem in odisee...felicitari tuturor pt kg acumulate si sper sa nu uite cand se vor face mari cat ne-am chinuit cu ei.

A mea pot sa zic ca doarme f bine noaptea...dupa baia de la ora 20 o bag in patutz ( al nostru ) si doarme pana la 5-6 dim. In patul ei de printesa nici gand sa stea, vorba voastra zici k are ace.

O sa mergem pe 8 aug la vaccinul de 2 luni..si vedem cum mai stam cu greutatea. Noi ne-am nascut micutze 2650, dar am recuperat intre timp...la o luna aveam 3920.

Cat despre tigari...si eu am fumat in sarcina si mai fumez si acum, dar nu mult..( carla, pls treci de mesajul meu ).D-aia am intrebat-o pe mariadaca mai fumeaza.
DanaMi, Nemora... mai m-ati linistit

lauraa , o sa pun si eu pe mail-ul comun o poza cu micutza mea, insa treb sa ma hotarasc la care, ca toate mi se par dulci.
toate albinutzele si pamperasii

de ATHINA - EUGENIA din 08/06/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

gata fetele am pus cateva pozici

am si o alta problema pe care poate ati discutat-o dar eu nu am cum sa citesc din urma ca nu ma lasa razvan

alaptez la cel tarziu o ora si vad ca unele dintre voi spun de 3 -4 ore ....

trebuie sa fac eu ceva sau ce se intampla? si uneori cere tatzi si la o ora dupa ce a papat

si de asta sunt tare stresata ma gandesc ca daca ies undeva si depasesc 2 ore e jale doamneeeeeeeeee

ma gandeam ca nu se satura si sa ii dau lapte praf nu siut ce sa fac

nu stiu am o stare psihica la pamant

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

nu te stresa, unii copii mananca putzin si des. Baiatul meu cel mare a mancat la 2 ore, ziua si noaptea pana am inceput diversificarea (pe la 5 luni ca nu mai rezistam). Si dupa ce l-am intzarcat el manca max 220ml in zilele bune, in rest cam 180ml. Nici acum nu e fan lapte si toate analizele sunt bune...

Madalinutza am facut analizele printzesei care au iesit impecabile. O sa repetam coprocultura si la alt laborator, ultima oara a facut fara muci dar pastos...nu stiu ce sa mai zic...sper sa fi trecut caci mi-a luat in ultima saptamana 400 gr, vrea sa recupereze.

Pupicei de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

RELUSHA,ma bucur ca Radu e bine

SINDY,bine ai venit printre noi,daca vrei in listuta sa ne dai data nasterii copilului

MARIA,

ALEXSIMATEI,sa ne mai spui si noua ce inveti,eu una,de lene, am ales s-o rasfat si citesc nuvele in parc.

PICKY,e groaznic ce se intampla cu fratele tau,trebuie sa gaseasca un dr bun care sa dea un diagnostic

CLODY,capul sus,asa sunt bebelusii,important e ca suntem sanatosi.

MADALINUZA,

COSMINICA,e minunata mica crestina!

Azi noapte mandra mea s-a culcat la 2,azi s-a trezit la 10 si nu a dormit decat cate 10 min,pana la pranz cand am dormit amandoua 2 ore,ea pe burta mea.Acum doarme pe umarul meu,si eu am de facut vinete si snitele,copilul mare nu mai vrea la bunica,vine in seara asta acasa,si vine si nasa la 21

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput