Copilasi de Iulie-August 2004 (26) * LMA !
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
da, da, ne-a scuturat binisor, daca eram in parc si am simtit... Eva chiar s-a trezit din somn, ca stateam pe loc. ai mei si Patrick nu au simtit nimic, mai bine asa.
Caro ce frumos acolo!!!! ce fac fetele?
Gabi, e ff bine Tudor cu dimensiunile lui. iar fontanela.. na, se inchide ea cand va mutati in casa noua?
Daria gata ploaia? mai bine trimiteti ceva si pe aci... ca e oribiloasa vremea.
kro spune:
Rox, saru'mana de intrebare ... Fetele sunt bine. Cand se ciondane una cu alta , cand se inteleg foarte bine . Oricum, Feli a fost mai mult plecata de acasa in ultima vreme - mai intai in tabara, apoi o saptamana la Comarnic la bunicii unei colege de clasa, iar saptamana viitoare pleaca intr-un fel de tabara de studii cu doamna invatatoare .
Doamne, ce liniste e acasa cand e prezenta doar una din ele! Ale parca e alt copil cand nu are cu cine sa coopereze sau sa concureze
Vazut pozele de la party ... Super sunt. Pupici Evei si lui Pat.
g_ioana spune:
Neatza,neatza
La noi s-a mai racorit un pic a si plouat,este bine asa...ca daca ploua stam in casa si facem treaba(ieri a mers aproape toata ziua aerul conditionat ca altfel muream de cald)
Robi cred ca a iesit delicioasa dulceatza...si eu si mandra suntem mari fani fructe de padure gen fragi,zmeura si afine...eu pe langa dulceatza mai fac si o bauturica pentru femei,un fel de visinata in care in loc de visine pun zmeurica,fragi si afine...iese superdelicioasa
Dana si io zic ca fetele ca poate asa este ritmul lui Paul de crestere...atata timp cat nu scade in greutate este ok...eu cand avea bubitze de caldura o spalam cu amestec de ceai de musetel si galbenele si-i mergea brici...
Leeloo superba poza cu baietii pe balansoar!
Carolina foarte frumoase pozele si peisajele...recunosc ca am gugalit un pic ca nu stiam unde-i valea ierii..arata foarte bine pensiunea..iar tu esti o mamica tare tanara si frumoasa!!!
Roxi...ce bine ca nu a simtit si Pat.
Vrabiutza pupacim trupa de fete frumoase...si felicitari pentru blogul tau!
Meii aseara am citit Alba ca zapada din colectia Disney si am aflat ca...mutulica vorbeste..
sunt in zona,hai sa avem o zi buna
edit:Daria cum a fost la inot ieri,s-a descurcat bona...ti-au trecut emotiile?
szivarvany spune:
Vazut feciorii zambareti de Leeloo Mie mi se pare ca se inteleg tare bine si o vacanta in locuri superbe ale fetelor-cucuiete de Kro, sunt tare frumoase
Ioana, mi-a fost mila de dadaca, cum traim in Ro acum au fost alte reguli pe acolo de simteam cum imi pleznesc venele in cap, fiind vorba de tura 2 de abonament, in acelasi loc cu aceleasi personaje, iar Giulia i-a dat numai palpitatii, reuseste sa stea cate 15-20 secunde sub apa, am cronometrat-o in vana si ti se pare mult prea mult cum dispare asa in apa de 2 m
Eu simt ca lesin de somn
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Eu am inima in gat, m-a sunat soacra mea sa imi spuna ca Matei se plange ca il doare capul si parca e si cam caldut. Ieri a stat toata ziua afara, a fost foarte cald, nici nu a dormit la pranz si e posibil sa fie doar foarte obosit iar ea intra in panica imediat.
Astept sa se trezeasca din somn sa aflu cum mai este...
Ioana, si noi am pus la facut sirop din afine si mure (zmeura a mancat-o toata Matei) exact pentru bauturica cu pricina.
roxanaz spune:
neata!
Caro hihihihi asa ski noi, cand e plecat Patrick la ai mei... zici ca ne plictisim in casa cu un singur copil
Robi, Ioana, aoleuuuu va intreceti voi in zmeurici si mure.... adevarul e ca sunt super, preferata mea tot zmeura e.... ia sa dau niste cercetari prin piata zilele astea poate pun si eu de niste recolte
ma duc sa ii bag in gura mancarea lui Patrick.. ca poate termina de mancat... a inceput micul dejuna la ora 8, de fapt inainte.....
o zi super tuturor!
szivarvany spune:
Mneatza
As vrea si eu reteta de zmeuro-visino-fructo visinata, cantitati fruct / zahar / alcohoale, va rog frumos, numai asta visez
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Mai, am fost foarte ocupata zilele astea, dar cu folos! ieri am semnat pentru creditul de refinantare - prin urmare am inchis deja un credit si urmeaza sa-l refinantam si pe al doilea (si asa scapam de stresul cu ipoteca asupra apartamentului alor mei!), iar cu restuld e bani vom face eforturi sa terminam casa. Azi se intilneste sotul cu instalatorul sa-i dea avansul ca sa se apuce de canalizare si legatura la apa si urmeaza ca la sfirsitul lui august, dupa ce ne intoarcem din vacanta sa ne programam la montarea parchetului... parca am prins sperante noi, nici nu va inchipuiti!
In rest suntem bine, la birou si acolo am treaba, copii sunt bine dar abia astept saptamina de concediu de la Sucevita!
Ma duc sa vad si eu poze din vacanta lui kro ca prea le laudati!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Neata,
Am vizionat poze, printese de Caro in minivacanta super , voinici de Gabi (ce frumos se joaca impreuna...la noi e numa' in poze...in rest e batalie maxima), Mariuca de la Ieshi cu ochii ei frumosi , bestia Giuliei :))), pe Philip si Nicholas in vacanta la ocean...frumoase toate
Acum pun si eu niste pozici pentru ca sunt codasa.
Gabi, felicitari pentru refinantare!
Roxi, si la voi dureaza micul dejun o ora!?
A trecut umezeala sau asa e toata vara?! Cand am plecat de la mare era ora 11 dimineata si nu se evaporase roua de pe masina deloc...incredibil...
Robi,mmmm suna bine...:)
Ioana, la noi bunicul (Mariei ) e responsabil cu bauturicile "de doamne". El nu bea dulce, nici mama soacra, dar face murata, zmeurata, afinata...mmmm
Daria, dupa ureche se prepara...garantat iese buna (ma rog, poate e bine sa stii in jur de ce cantitati, pentru ca nu e bine sa pui prea mult zahar ca iese prea dulce, sau prea multe fructe pentru ca se acreste...cica...)
Ups, aveam ora la dentist...
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Gata cu dintaru'.
Iaca si poze:
http://family.webshots.com/album/573918267QeFXQg
P'alea cu Ioana in fundul gol le-am ales cu grija Cu ea imbracata pe plaja n-am gasit...:)..asa ca o sa le sterg peste ceva timp.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi