Copilasi de Iulie-August 2004 (26) * LMA !
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
Gabitz felicitari pentru refinantare, bravo!!!! si succes la racordarea la apa si la pus parchet.
Cristal, da, tot asa umezeala.... oribilos. acu cica bate vantul dar tot aiurea e. nici macar nu e asa cald.. dar umezeala asta de 70% nu prea te scoate din casa. micu dejun o ora... da recordul la pranz e de 3 ore.... imi vine sa plang/rad... nici eu nu mai stiu cum. a pandaliile la un mom dat imi trec... ca nu am ce face. ma duc sa ma uit la poze
szivarvany spune:
Cristal, sunteti tare frumosi Iar fetele niste zambarete de ti-e mai mare dragul sa le privesti
Leeloo, felicitari
Ioano, noah m-ai lamurit Am sa vad eu ce-mi iese, ca mi-a adus taica`mio ceva palinca de vreo 5-6 ani - orice ar insemna asta si sa fac ceva cu ea
Si noi raportam a 3-a zi de greva a foamei Cred ca bea multa apa la bazin si are stomacul plin. Aseara a ciugulit din mancarea ce i-o facusem catelului - pilaf cu carnita de geloasa ce e, bine-nteles si a mai papat vreo 10 bucati de Cheerios De baut doar laptele si apa minerala. Eu sper sa-si revina
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Neatza,neatza...Dario cand te-am lamurit?...stai ca te lamuresc acusi...pui cate un kg de fructe care le vrei tu,zmeura,visine,fragi,afine..merg si caisele foarte coapte, peste care pui vreun kg de zahar...le lasi pana se face un sirop consistent(le mai verifici sa nu fermenteze,daca incep prea repede sa fermenteze, pui un pic de alcohol...cand crezi ca s-a facut suficient sirop...pui si restul de alcool...in functie de cat de tare vrei sa fie..acu' esti lamurita bustean nu?
sunt in zona,ma duc sa fac felul doi si revin
roberta04 spune:
La raport si eu...
Azi dimineata am inceput in forta, m-a sunat soacra mea ca Matei a avut febra toata noaptea, asa ca la 6.30 am fugit la tara, noroc ca sunt doar 30 de km. L-am gasit pe Matei cu 37.2, eu sper din tot sufletul ca a avut ea chef de plimbare si ca asta a fost febra cea mare. Am sunat pediatra si mi-a zis ca e posibil sa fie de la caldura, marti a stat 12 ore afara in soare si de seara cica a inceput sa fie caldut, sa ii dau antitermice, lichide si vitamina C.
Oricum i-am adus la noi (Si pe Matei si pe bunica), asa ca macar pot sa vad eu evolutia.
Felicitari Gabitz pentru succesul cu banca. Noi aseara eram cat pe ce sa vindem apartamentul , am cazut de acord asupra pretului dar dupa juma' de ora nu i-a mai placut etajul
Eu inca mai sper ca demaram anul asta proiectul casa.
Aaaaa, stiam eu ca trebuie sa mai scriu ceva - eu am luat reteta de afinata de la doamna cu pensiunea de la munte - anm pus 2 kg de afine (si ceva mure prin ele) spalate si scruse bine intr-un borcan de sticla impreuna cu 2 kg de zahar, in straturi - afine, zahar, afine, utimul strat de zahar si am legat borcanul la gura cu un tifon in mai multe straturi (sa "respire"). Il tinem undeva in bucatarie, e cald dar nu il bate soarele direct, si il tot agitam dimineata si seara. Se lasa asa pana cand siropul acopera fructele (dar se verifica sa nu inceapa sa fermenteze - asta se intampla cand incepe sa faca bule de aer), apoi se pune alcool - daca e de 90 de grade, un litru, de 45 de grade doi litri, dar asta depinde cat de tare vrei sa iasa bautura minunata. Eu o sa pun la 2 kg afine si mure si 2 kg zahar cam 750 ml alcool de 90 de grade.
Cica ar fi bine sa lasi vreo 2 luni la macerat cu alcoolul, asa ca prin toamna va zic ce a iesit
Va pup!
kim222 spune:
si la noi dureaza orice masa....muult de tot!
Robi tin pumnii sa vindeti apartamentul dar te pling daca reusesti!Sanatate Mateiasului!
Gabi felicitari! Vazut voinicii...super dulci! Spor la treburi!
Noi am gasit o echipa (liberi profesionisti cu foame mare de tot!)..ei vor sa de-a prima sapa deja..dar nu am autorizatia inca!
Asa ca am dat cu banul si i-am luat pe cei mai ieftini..ramine de vazut ce noroc avem...
g_ioana spune:
Robine-ai salvat cu reteta ta...poate Matei este deshidratat si a facut un pic de insolatie...zic si io,tinem pumnii sa nu fie altceva!
Roxi of,of mai,mai...aceleasi probleme le avem si noi la micul dejun mai ales daca nu are cu cine sa se intreaca...dar cica este vina noastra a mamelor prea posesive care nu incurajam independenta cupilului(zise cumnata mea care mi-a precizat ca ea o a invata de mica pe fiicasa sa manance singura,sa doarma singura si sa nu fie dependenta de ea)
Cristalina v-ati distrat la mare,imi plac inotatoarele tale
Leeloo felicitaritineti-o tot asa!
Vivia sunteti ok,v-ati cutremurat ieri?
La noi este zi de pauza la demolari,ca-i sarbatoaremotiv pentru care am sters praful la gros
hai pupicei,sa avem o zi buna
szivarvany spune:
la noi acum cu greva mancatul dureaza intre 1 si 3 minute cred ca e semn clar de independenta curata In rest , cum mancam la tv si eu o lalai, nu stiu cat dureaza, mie mi se pare ok asa
Deci asa cu fructele si alcohoalele, eu vreau o bautura dulce si putin alcoholoasa
Roberta, sanatate multa lui Matei
Olivia, felicitari pentru demararea actiunilor , asa da
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
roxanaz spune:
Robi, eu as zice ca nu e nimic cu Matei... mai ales daca a fost cald tare la bunici. pupici si spor la facut alcooluri de casa
Ioana cum merge treaba?
Cristal super pozele si fetele, mi-a placut cea facuta de Maria, are ochi de artista!!!
Oliv baftaaaaaa tinem pumnii!!
http://family.webshots.com/photo/2860263630088100014OPVcmB ia uitati aici copil cuminte ca de alalalt nu zic nimic
g_ioana spune:
Roxi pupacim piciorusele cupilului cuminte...si cand te gandesti ca si iezii astia mari au fost asa cuminti cand erau mici...treaba merge bine,eu zic ca suntem in grafic,am terminat cu scos usi,geamuri si daramat,carat lemnarie si moloz de acum incepem repararea
Vivia am scris amandoua odata...bafta cu echipa aleasa!
Daria eu cred ca Giulik tine la silueta,trebuie sa fie o balerina gratioasa
szivarvany spune:
Doamne, ce frumusete ai acolo, Rox !
Si colega mea e gravida in 7 saptamani cu bb2, si eu mor de invidie
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !