Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am vazut poze! Minunati copiii mai ales, de mamici nu mai zic, ca-s invidioasa! Aly, care pune poze rar si are acasa, un flacau zdravan si o printesa! Cosmi, frumosi toti, Papan mi se pare voinic, iar Bianca, nu mai zic.
Andiaroro, Anastasia e tare maricica! E divesificata? Nu cred, nu? Si are niste ochisori superbi!
Mirela, eu una tzin minte cat te chinuiai cu Dani, ca de Andrei n-ai mai avut timp sa povestesti cate ti-a facut. Cred ca ai facut baietii pe acelasi calapod. Inseamna ca va creste si se va face cumintel ca Dani.
Silvi, eu una ma declar invinsa. Ai un site minunat. Adica retetele vreau sa zic. Petit chinoise si cjestiile alea cu legume. Fac si eu ca Bianca, musai sa ma duc sa iau tavi din alea speciale! Iar paela....Daca-mi trece stomacul pana Duminica o comit. Maine ma duc sa aprovizionez frigi cu ce tb!
Bumbi, nu te supara, n-am fost prea pe faza. EU una-s amatoare. Sincer n-am energie de organizat ceva, dar Duminica sunt amatoare! Numai Duminica, fiindca doar atunci pot veni si cu Radu. SI acum, fara el, chiar ca mi-am propus sa nu mai calc pana la Bucuresti la volan (cica). Si sa fie el sa alerge dupa cei mici. Oricum parcul ala e ok si pt noi (destul de la indemana). Ar fi o mare distractie, mai ales pt cei mici. Noi suntem mai stricti cu rasfatzurile copiilor. Adica cedam mai greu la tentatii. Asa i-am invatzat. Asta nu inseamna ca din cand in cand nu ne facem de cap.
Sigur mai voiam sa spun ceva, dar am uitat.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Mi-am amintit.
Astery, imi pare rau de bietul Razvan, ca e iar bolnavior! Sper sa nu faca febra deloc! Stiu eu de unde-s piticii cu febra, crede-ma ca te-am inteles. Tu acum in afara de homeopate si terapie ii mai dai medicamente "clasice"(pt problema lui, nu pt amigdalite, raceli, etc)?
Giova, wow ce activa esti! Sper sa aiba Edi o noapte mai buna! Al meu cel mic, avut nopti mai bune abia dupa un an jumate! Eu zic ca de asta nici n-am slabit cum tb. Eram vesnic zombie si infometata de nesomn. Cred ca am mai mult de doi ani de cand n-am mai dormit 4-5 ore legate. Si 3 ore sunt inca un lux(acum de la sarcina, ca Razvi le doarme mai bine). Dar m-am obisnuit.
Uff, cand ma gandesc ca la ai mei, in afara de tzinutul in brate n-a functionat nimic! Sper sa am putere si sanatate si pt al 3-lea. Nici nu mi-am propus altceva decat sa-l tin in brate cum am facut-o si cu Ana si cu Razvan. Astea-s ideile mele, bine ca am putut sa fac ce a fost nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery dat gripe water, facut masaj...nimic. Zicea nasa lui marco ca cei nascuti inainte de termen, fac mai urat colicii...nu au tubul digestiv format.
Nasol cu razvan, bine ca nu a facut febra...of dragul de el...ce bine-i face lui colectivitatea, dar ce repede se imbolnaveste. insanatosire grabnica si sa gasiti repede termometrul. acum inteleg de ce aveai piticii aia.
Bee cum rezisti sa dormi asa putin? eu de o luna dorm cu reprize de alaptat...si simt ca nu mai pot...numai la pat si la un somn zdravan visez...ce vacante sau alte nebunii.
Nu mai ai mult..esti pe ultima 100 de m. pe cand cezariana?

Noi am fost afara, dupa o ora a venit si clau si am tras o plimbare in centru. Bb e ok...papa si doarme. sa vedem cum va fi dupa masa de la ora 24...dar sper sa am o noapte linistita.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova, nici suptul nu-l calmeaza? La Ana am incercat orice: toate siropurile, carpe calde, etc si nu a mers nimic. Pe Razvi il calmam cu suptul: il puneam sa suga si apoi ii varam suzeta in gura. Si vezi ca starea lui are legatura cu starea ta. Tb sa fii linistita, calma si concentrata mai ales pe el, pana mai creste un pic. Astia mici sunt tare receptivi la stimulii astia. Eu cu somnul, m-am obisnuit. In mai am fost la o nunta: 2 nopti fara copii. Ne-am facut de cap, ca nici nu puteam sa dormim cum ne-am propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Da mult ati mai scris azi..si lume noua Mirela .
Noi azi cu treburi..am fost la orange shop sa imi modific abonamentul. Ca ma`nerva. Si l-am schimbat, de maine am minute mai multe, am si sms, si minute internationale si net . La pret...dublu dar ce sa fac. M-am saturat de vechiul abonament free in care putea vb doar seara dpa ora 20.
Apoi am mers la spital cu Dani si cu mine. La chirurg. Unul bun.
Se va rezolva si cu punctul ala de grasime de pe ploapa sau ce naiba o fi dar in septembrie. Trebuie adormit ca altfel nu merge. Si daca nu il scot...poate ramane in timp fara gene..cine stie. Asa ca il adormim (in septembrie) si ii scoatem prostia aia. Doamne ajuta.
L-am intrebat pe medic cat ma costa o abdomenoplastie ... a zis ca daca mai vreau sa dau jos ar fi bine si vorbim dupa. Dar cica o burtica mica e de la 1000 E...pana la ...nu a mai zis... As vrea sa imi fac cu timpul ca curge prea urat burta mea . Poate castig la lotto .
Am venit acasa unde am facut mancarea si Sandra m-a ajutat sa pregatim masa in timp ce Dani dormea:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-31/14:42:06
Apoi strand pana seara.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-31/22:23:28
Am venit acasa, am facut pizza si am trimis copiii la maica-mea sa doarma ca de ieri isi doresc si le-am promis ca ii las pana dimineata.

Maine zi de maulul Muresului, de gratar , montam cortul sa vedem daca e ok si cred ca dormim acolo. Ne hotaram maine..vedem.
M-ati speriat bine cu muntele, cu ursul ca parca imi e frica sa mai merg. Socru-meu a spus ca ne lipseste o doaga ca acolo e frig cum sa mergem sa dormim + ca coboara si ursul poate... El a lucrat in zona aia cateva luni si stie cat ede frig noaptea. Prietena mea a spus ca ei nu vin ca e rece acolo pt copiii + ca la cascada bate vesnic un vant...si e foarte frig. Noi am fost acum 5-6 ani pe acolo dar nu am dormit, am fost in trecere..am venit de la mare si am mers pe acolo. E frumos si merita dar cu cortul habar nu am cum e, finii ne-au dat ideea ca noi vroiam sa megem cu cortul..langa o apa.
Asa ca sincer stau sa ma gandesc daca nu e mai bine in casuta mea decat la munte sa imi fie frica de urs .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Am vazut aseara bona aia,mai eu nu le inteleg ce problema au cand nu mananca copiiiPoate vor sa scape mai repede de ora mesei si sa-i bage la dormit ca sa stea ele cu cracii in sus

Nu e deloc placut sa stai niste copii care care se joaca la masa in loc sa manance.
Nu e deloc placut sa itimanance copilul 1 ora. Nepotul meu atat mananca..o ora deobicei. Sta si molfaie mancarea. Imediat face 7 ani.

E usor de zis pt cine nu stie...dar nu e placut sa ai zilnic nervi sa stai sa manance..sa ii spui mananca odata ...mananca nu dormi...mananca nu te juca...
Bona aia si-a pierdut rabdarea si a actionat in consecinta. Nu trebuia sa nu sunt copiii ei sa dea in ei. Asta e.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Astery dat gripe water, facut masaj...nimic. Zicea nasa lui marco ca cei nascuti inainte de termen, fac mai urat colicii...nu au tubul digestiv format.
Nasol cu razvan, bine ca nu a facut febra...of dragul de el...ce bine-i face lui colectivitatea, dar ce repede se imbolnaveste. insanatosire grabnica si sa gasiti repede termometrul. acum inteleg de ce aveai piticii aia.
Bee cum rezisti sa dormi asa putin? eu de o luna dorm cu reprize de alaptat...si simt ca nu mai pot...numai la pat si la un somn zdravan visez...ce vacante sau alte nebunii.
Nu mai ai mult..esti pe ultima 100 de m. pe cand cezariana?

Noi am fost afara, dupa o ora a venit si clau si am tras o plimbare in centru. Bb e ok...papa si doarme. sa vedem cum va fi dupa masa de la ora 24...dar sper sa am o noapte linistita.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Giova, Agelos s.a nascut cu 3 sapt inainte de termen si nu a avut deloc colici O noapte linistita pt bebelin si pt tine va doresc

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Am vazut aseara bona aia,mai eu nu le inteleg ce problema au cand nu mananca copiiiPoate vor sa scape mai repede de ora mesei si sa-i bage la dormit ca sa stea ele cu cracii in sus

Nu e deloc placut sa stai niste copii care care se joaca la masa in loc sa manance.
Nu e deloc placut sa itimanance copilul 1 ora. Nepotul meu atat mananca..o ora deobicei. Sta si molfaie mancarea. Imediat face 7 ani.

E usor de zis pt cine nu stie...dar nu e placut sa ai zilnic nervi sa stai sa manance..sa ii spui mananca odata ...mananca nu dormi...mananca nu te juca...
Bona aia si-a pierdut rabdarea si a actionat in consecinta. Nu trebuia sa nu sunt copiii ei sa dea in ei. Asta e.

Mai Bianca daca nici eu nu am avut probleme cu mancarea la Angelo...adevarul e ca daca vrea sa manance dureaza putin pana termina Si la o adica, ce draga-i duce in spate? sta frumos la masa si asteapta....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

mai bine ca v,ati razgandit, te mai intorceai si cu copiii bolnavi...Doamne fereste.....cea mai mare problema este cu ursii..acum pe bune,nu este gluma.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Asa..sa vad daca mai retin ce am citit.
Giova, deci va duceti la Alba. Ce bine. Si pe mine ma bate gandul sa merg cu copiii dar parca nu ma incumet. Tare mi-ar placea cred...dar mi-e frica sa nu ma plictisesc. Mai rumeg problema.
Ana, tare dulci copiii tai, Anastasia a crescut si are niste albastrele in loc de ochi ..seamana cu taticul ei, iar Alex cu tine.
Bumbi...dai mielul ca nu se mai poate. La Sandra tot Bianca ii spui . Pai se poate? Eu sunt Bianca mai . Crezi ca nu merg cu scaunul dupa mine? S-o crezi tu...e mic, are husa asa ca il iau in spinare. Doar nu am capit ca stau atata in picioare. Mi-ar placea sa ne vedem normal dar sa vedem si cum ca noi nu suntem singuri.
Astery, ti-ai pierdut piticii? Las ca e bine . Ce te-a facut sa colectezi pitici? . saracul Razvan ce naiba e la cresa aia? Alta nu este la voi in oras? Eu te sfatuiesc sa nu il mai duci never acolo. Nu ai intrebat care e faza ...si alti copii se imbolnavesc asa usor si des? Eventual du-l la alta sa vezi daca tot asa face. Daca da...of..nu stiu ce se poate face...o imunizare la salina poate ar fi buna. Sanatate multa .
Bee tu tai cu socrii sau parintii? Nu te impiedici de ei? Te simti in largul tau? Eu ma inteleg super bine cu soacra-mea atata timp cat nu stam intr-o casa. Daca stam impreuna...nu e bine pt nimeni, se lasacu plansete. Am incrcat odata...cand ne-am mutat aici si am amenajat apartamentul 3 sapt. Eu plangeam pe umarului lui Nelu, ea pe a socrului. Asta e. In rest..e totul ok, e o femeie de milioaane..dar ii place sa comande ...si mie nu prea sa execut cand vrea ea . Asa ca fiecare cu ...casa lui.
Mirela, bafta cu somajul poate reusesti. Cu cat se plateste aclo somajul? 1000 E? De ce nu ii lasi pe copii acasa vreo doua luni sa mai respirati si voi ?

nu mai stiu ce ati mai scris...

Mergi la inceput