Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Luaia-r naiba de ursi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Cartofii din poze sunt cartofi rumeniti "a la Silvia" doar ca au niste mozarella pe ei . Pastravul e sarat, piperat si prajit in malai..simplu si usor .
Ana..cand ai chef nu imi traduci supa aia cum se face? Ma`nerveaza franceza si nu mai stiu nimic din scoala . Plss.
Silvia, daca mai imi dai retete de cartofi e ok, pe astia i-am facut deja, aia tiganesti i-am facut...ne-au placut ambii.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Mirela, special pt tine am gasit un film
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-14/16:04:07
Noi am fost in "petit" in Moldova si..cred ca a batut palma cu mamica Bombonica

Mergi la inceput

Iar sunt singura pe aici...
Noapte buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata, poftiti la csfelute!
Bianca, io am avut o noapte buna dar am adormit tare greu, si Razvi la fel, nu stiu de ce. Ca doar am rece in casa, patul e bun... ma rog. Frumoase poze, frumos strand, iar copiii... ! In special Dani, ce curajos este el sa sara in apa, ai baiat mare si puternic Bianca! Iar ce ai pus pe farfurie arata bestial!!! Ce pofta mi-ai facut fata, ala era mujdei/crema de usturoi? Bine de tot arata totul, si lumanarica.... eee, romantica mai esti, fff frumos.
Asa...
La 8 ne trezeam "mami, veau laptic", asa ca azi sper sa adormim mai repede la amiaza, nu ca ieri.
Nu stiu cum am scris, dar Razvan A FACUT febra destul de mare, 39, frigea saracul ca un godin... si asearam dupa ce n-am mai gasit nici urma de termometru , am iesit sa cumparam altul. Si spre norocul meu, am gasit unul chiar FOARTE BUN, destul de ieftin, are chiar si display luminos . Deci acum m-am linistit, azi noapte n-a mai facut febra, asa ca suntem pe drumul cel bun.
Acum are 37,9 dar ii dau ceva nurofen si trece.
Merg sa fac ceva lectii cu el, daca tot stam in casa, desi afara este frumos ... soatza a plecat la fabrica, asa ca intru in actiune.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

mai ce chestie, i-a dat Giuseppe mai demult lui Robert niste ceasuri, vreo 5.Este unul care-mi place mie mult, cred ca merge sa-l port si eu, trebuie sa-i pun telescop intr-o parte, intru pe net de curiozitate si vad ca Rado este in jur de 2 mii usd modelul asta

http://www.jomashop.com/r20282712.html

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna si de la mine. Mama cat ati scris azi .
Noi am fost azi pe malul Muresului...am testat si cortul si pare ok. Nu am ramas sa dormim ca in zona aia nu sunt lemne...nu puteam face un foc in seara asta ...asa ca am strans si venit acasa.
Maine mergem iarasi ca nu vine ploaia (am pile si a vb cu DD ), dupa prognoza vad ca vor fi 31 grade..
Azi era sa ma cu niste tigani...de fapt am strigat la ei ca venisera cu covoarele sa le spele...si eu faceam baie langa ei. Pai se poate? Bleah... I-am zis la tigan ca daca se apuca se spele chem politia. Si a inteles omul, si-a pus singurul covor care a apucat sa il dea din caruta inapoi si a plecat. probabil in spala tot in Mures dar macar nu il vad eu si pana ajunge apa la mine...e diluata . Saracii pesti
Mda...

Astery multumesc . Nu eu am fost romantica ci Sandra, eu am facut doar mancarea, restul a aranajat ea. E mujdei ala..cum il fac eu smantana iese ca o crema de usturoi.
Bine ca nu mai are asa febra mare Razvan. Am vrut sa iti spun ca si eu am avut un termometru de incredere in casa si zici ca a intrat in pamant...nu il gasesc nicaieri . Trebuie sa testez altul sa vad daca e bun.
Maraki, te-ai facut cu ceas scump... schiba telescopul si poarta-l .

www.dropshots.com/biancas3#date/2009-08-01/16:36:37" target="_blank">Cortul nostru. La o furtuna puternica nu cred ca rezista dar mergem cu el cand nu ploua . Se pare ca marti si miercuri au anuntat ploi asa ca ....will see daca mai mergem undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna seara!!!

heeei!!! bianca, ce surpriza...placuta...nu ati mai plecat?! mai bine....stai tu acasa la tine, la strandul vostru minunat...ce aventuri, palpitatii.

marakina, wow ce mai ceas-uri....asa da, sef... sa le stap sanatos robert si tu pe cel care ti l-a dat robert...

noi acum am venit din parc, sebi e la baie, il spal, il culc...citesc ultimele doua pagini ..si revin...daca mai sunteti...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi .
Voi in zona B aveti bilete la Madonna parca nu? Nu le schimbati cu A ? Asa am sta impreuna si ..am canta impreuna

Dani doarme la noi in pat. I-am promis ca azi doarme cu noi si a tinut minte..de acum 3 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giorgos mai rau incurca baiatul cu alfabetul lor P este R, V este N Abea ce a inceput sa scrie dupa al nostru...am pus doua filmulete astazi, cine vrea sa se uite, go ahead
Bumbi, Bianca multumesc Da, e misto rau ceasul, daca e asa scump oare imi ia mult sa-i puna telescop? Mai avem unul Vacheron COnstantin, pe net nu am gasit exact la fel dar ce am vazut erau de la 4-5 mii pana la...40 si ceva de mii Asta l-a dat giuseppe ca are cadranul crapat pe lat...o dunga fina....

merg sa.l pregatesc de somn pe Angelo

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput