Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 17
bumbita spune:
mirela 
ce bine ca ne mai zici de voi!!! zici ca andrei e papacios. si la noi, la fel cu edi. si tu te plangi de bona?1 off-off!! nu exista posibilitatea sa-l duci la o cresa pe andrei? dani cum mai e la gradi? la voi nu exista posibilitatea sa te angajezi asistenta la o gradi...? poate asa s-ar rezolva toate problemele voastre. ce zici? 
ioana ...si zici ca s-a dusssssssssss...sper ca sunteti bine!!!!
ana, frumosi foc puii tai...si anastasia, uite ca se face si ea mare...ce distractie pe ei acolo, pe covor...ce frumos rade alex...si anastasia ce ochi mari face! cred ca o speria alex sau cineva cu mana pe sub covor, de se amuza alex acolo, nu?
cosmi si eu sunt" iubita" lui sebi...ce dulci sunt.
giova
rabdare si odihna!!! 

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui T_Ioana Am scris un km de mesaj si nu stiu ce naiba tasta am apasat pe laptopul asta si s-a dusssssss......... Nu mai am nervi si rabdare sa-l reiau, poate mai pe seara, acum merg sa fac nani cu Ravan ca taica-su nu a reusit sa-l culce pana la ora asta !Pupici Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank"> 1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank"> 2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia" |
Ioana tot la mare santeti? hai, timp frumos, soare si distractie maaareee

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Eu am dormit o ora, el s-a trezit si a papat dintr-un san, dupa care iar somn. L-am lasat cu sotul si am plecat cu treaba prin oras si scos copil de la gradi.
acum iar doarme...peste o ora se trezeste la papa....sa vedem cum va fii mai incolo.
Mirela ma bucur ca am reusit sa te fac sa scrii. Of...tot asa e Andrei? sper sa fie ok concediul in Ro si sa rezolvi cumva cu spitalul, daca e mai bine sa fii acasa. cresa? multi
de la noi.
Ioana cam asa e...cand ne grabim se duc mesajele
. somn usor sa aveti.
Silvia am auzit de saculeti de la o tipa din Germania, la noi nu se gasesc
. Bouncer cu vibratii am de la Fisher price. In el sta ziua, ca tace...
acum am comandat si un leagan electric din canada, tot de la Fisher-price, sa vad daca mi-l trimite vara-mea, pe matusa cand vine in 15 aug.
Ana al meu a urlat ieri non stop. am crezut ca o iau razna...iar noaptea imi era frica ca pic cu el...la cat de obosita am fost...nu puteam sta pe picioare. of...cu marco nu am trecut prin asa ceva...macar el avea o pozitie care-l linistea...Edi NU.
Ce haios si inventiv Alex...
. te cred ca ai avut emotii...gata ai copil mare!
din sept. ii duci la scoala si la cresa? va fii greu cu amandoi acasa, poate are si Cristi concediu....
Doamne ce schimbata este Anastasia...si ce ochi albastrii
. seamana foarte bine cu alex...in unele poze.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Marco se tot plange de dureri de burtica, inainte sa faca kk. asa ca azi i-am dus scaunul la analiza, am primit rezultatul ca fiind negativ. mai repetam si luni figura sa vedem.
_
Gio
de
bumbita spune:
marakina, deci esti pe fir...insa la intrebari nu-mi raspunzi.![]()
fetele din bucuresti nu va inghesuiti asa la invitatia facuta de mine ieri....
eu la 17 20 am plecat. am intalnire cu nutritionista, dupa care acasa. dseara intru de acasa. azi imi permit sa intru tarziu pentru ca stiu ca ma odihnesc maine la greu.
cristina, sper sa plece piticii aia....
o dupa-masa frumoasa sa aveti!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita marakina, deci esti pe fir...insa la intrebari nu-mi raspunzi. fetele din bucuresti nu va inghesuiti asa la invitatia facuta de mine ieri.... eu la 17 20 am plecat. am intalnire cu nutritionista, dupa care acasa. dseara intru de acasa. azi imi permit sa intru tarziu pentru ca stiu ca ma odihnesc maine la greu. cristina, sper sa plece piticii aia.... o dupa-masa frumoasa sa aveti!!! www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Bumbi mi.am amintit dupa ce am vazut numele tau ca ai postat
Agelos a inceput sa manance mai bine
si vad ca de doua zile vorbeste muult mai corect romanesteMonica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie noi nu iesim la picnic, mergem in parcul ala frumos cu lac si stam la terasa, luam pui la rotisor cu cartofi prajiti si Angelo se joaca la leagane.Imi place acolo pt ca au mese chiar la nisip unde sant leaganele
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
maraki ce fain ca aveti un asa parc. si de Silvia e fain cu picnicul.
Bumbi nu vreau fetele sa se intalneasca cu tine?![]()
astery de ce ai pitici? lasa-i Albei ca zapada, nu te mai incarca si cu ei
.
se vede ca e cuminte edi, inca doarme.(...tot merg la el, ca asa nu ma incred in baby monitor...tot mai bine e pe vazute. cred ca daca luam dintr-ala cu cam..atunci puteam sta linsitita...asa mi-e frica ca nu functioneaza
. doar la ce plamani are...cu siguranta il auzim si prin usa inchisa) mi-am terminat si eu prin bucatarie si trimit niste poze la neamuri prin mail.
am vb. cu cumnata, ne pune ap. la dispozitie...a zis ca unde vreau eu putem dormi
, acolo e cel mai bine...in 4 camere avem destul loc. in plus...putem dormi ca si acasa: eu cu Edi, Clau cu marco.
Ap. e aproape de mama si soacra, asa ca in 5 min. suntem la bunici, iar daca nu am chef de ele...am unde ma retrage
.
In ultimele 2 seri, marco a vrut sa doarma cu mine. aseara nu l-am lasat ca prea urla Edi si nu putea dormi, dar alaltaseara a adormit in bratele mele
. mi-e dor de el, sa mai dorm si eu cu el...of..of...
hai ca m-am aberat destul...daca am timp.
_
Gio
de
dobreclaudia spune:
cumpar premergator si scaun auto
va rog a ma contacta pe mail dobre_claudia@yahoo.com
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
asteryaro spune:
Hello si de la noi!
Mai intai, LA MULTI ANI ANA de France
! Multa sanatate si tot binele iti doresc, alaturi de familie! Nu stiu cum am reusit, dar nu ti-am urat cand trebuia, imi cer scuze.
Silvi, si eu ma minunez de ce iti iese din maini, pe buna ca nu stiu cand ai timp. Foarte frumos blogul tau culinar, l-am pus la favorite, sper sa am in curand timp macar sa scotocesc. Cu kg... avem o pb comuna doi doua
.
Asa...
Cristina, frumos tare povestesti tu de piticutii tai!
Gio, mai este si Bonisan si Gripe Water. Si ceva cald pe burtica, + masajul ala tot pe burtica, cu mana pusa caus peste buricel, si invartit cumva mana in sensul acelor de ceas, dar farqa sa ridici mana de pe pielea lui bb. Mai aveti de tras ceva cu colicii astia tampiti, mai rau ca dintii sunt.
Da...
Noi suntem bine, acum
.
Dupa doar 2 zile de cresa, Razvan a facut amigdalita. Simplu. Acum are Cedax si antitermice, n-a fost chiar rau de data asta, mie de febra imi este fff frica. Si cel mai nasol, NU MAI GASESC TERMOMETRUL. Deci, ori l-a pitit Razvan, ori... l-am dat la gunoi
, nu stiu. Mai caut. E singurul in care am mare incredere, e f. fidel, mai am vreo 3 dar......
Razvan... povesteste din Clona
, cum Said a certat-o pe Jade, cum lacrimile lui Jade au inceput sa curga... e MORTAL! Cum Albieri il striga pe Leo: Leeuooooooo! Leeuoooooooo! Exact asa pronunta, eu ma prapadesc de ras. Aseara pretindea ca vb la telefon cu Lucas, cu Jade... de coma.
In rest, desene, plimbat cu masina (zilele astea)... lectii n-are azi, si-a dormit putoarea pana la 19
.
Sunt pe aici.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)

1