Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Silvia caut si apa aia, mersi de info. nu prea am timp de forum ...din pacate.
L-am tinut si eu asa, si pe burta mea...degeaba...tacea putin si o lua de la capat. se vedea ca e chinuit saracul.
Maraki imi amintesc de Mirela...m-am gandit ieri la ea cand faceam conopida pane cu Edi in brate, la distanta de aragaz sa nu sara ulei pe el
.
Cosmi ai tras si rtu cu Bianca.
Bianca super fain ca mergeti, e mult mai racxoare sus, dar merita. eu am neamuri in Cartisoara...prin el treceti sa urcati sus.
am fost la dr. dupa concediu de lauzie, mi-a zis sa incerc si cu Debridat...sa vedem acum....
Bumbi as sta numai cu el in brate, dar musai sa mai fac si ceva de papa si sa mai adun de prin casa, vase la spalat, de calcat...of....in curand cred ca iau o femeie sa ma ajute...numai sa inceapa sa-i mearga iar proiectele lui Clau...caci asa nu rezist prea mult.
Mi-am luat si ceva haine si al 4-lea catel de la real...mai aveam un talon completat.
acum ma duc la somn, asta daca inceteaza mica urlatoare
.
na...s-a calmat in bouncer....il iau cu mine in pat, macar e langa mine...ce naiba sa fac...ii place leganat.
De dim. l-am costumat pe Marco in pirat, adica captain huk si l-am pozat. cica au fost multi pirati la gradi...
a inceput sa si le dea jos toate acolo, de abia a apucat karina sa-l pozeze.
gata...la somn, ca s-a linistit si bebu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andiaroro spune:
Fac ce fac si iar ajung "restanta"...de data asta chiar sunt neserioasa ca n-am mai apucat nici sa le multumesc celor care s-au gandit la mine. Chiar v-am citit, dar cum incepeam sa scriu, cum se "producea"ceva in jurul meu.
Silvia-Felicitari si drum bun!(vorbim cand te intorci)
Maraki-succes la gasitul gradinitei, chiar e imp pt Angelos.
Cristina-pupici la...pitici(glumesc). Nu mai fi suparici, noi te iubim!razvan este atat de duuulce!!!
Cosmi-Bianca e superbissima!!!
Bianca-e normal sa aiba reactia asta Nelu ca stiu bine ce smantanici si alte cele sunt pe la voi pe acolo ca doar am verisori la Vatava...si mama s-a uitat cu neincredere la legumele mele nefierte carora le ziceam supa, dar i-a placut dupa ce a gustat si vara trecuta imi povestea ca i-a facut lui tata o ciorba de "salata de rosii si castraveti", careia i-a adaugat bucatele de omleta cu kaizer si a fost mai buna asa....pt exactitate, "repet"-supa rece e spanioleasca.francezii au doar creme de legume(ce le cam mananca cu crutoane), ceva ciorbe de peste si ciorba de gaina cu legume taiate cu toporu(maaare), asa ca-s nevinovati la faza cu supele reci, dar de...mondializarea, mananca si ei de la altii.
Bee- ma gandesc mereu la tine in per asta...daca mai vrei idei de combinatii leguminoase "reci" spune ca eu sunt fan (ne mutam pe pm sa nu speriem lumea pe aici!)-nu va speriati, eu mamanc zilnic si proteine, dar tot legumele imi plac mai mult
giova,colega mea de suferinta, nu te-am uitat!!!!faci fatza, nu te speria, dar hraneste-te cat de bine se poate ca nedormita si doar cu o farfurie de ciorba nu rezisti la "drum lung"...eu am avut noroc cu anastasia noaptea , dar ziua sunt la program artistic complet!nu suporta sa dispar din raza ei viz...care anastasia e ragusita acum...chiuie cat o tin plamanii fara motiv, asa ca acum are sonorul la minim.
mi se termina vacanta (se sfarseste cresa lui alex:) )si sapt viitoare sunt cu amandoi acasa, asa ca de calc o sa ma pot apropia doar seara tarziu, daca voi mai avea ceva putere. cateva poze cu alex varicelosul si anastasia mirata ca ajuns pe burta
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2635846190059518639DpUiVf
a fost emotionant azi cand l-am dus pe alex....acum aproape 3 ani era la 4 labe si radea cu gura cheala si acum topaia ca un manzulet si zbiera la interfon: Bonjour,"Ma Thérèse"(Marie Thérèse). am o surpriza pt tine. Pe cadoasul ce i l-am pregatit i-a lipit un abtibild cu oui-oui cand isi la revedere. l-am intrebat ce vrea sa-i scriu si el a venit cu abtibildul.
peste o sapt are cristi concediu.noi cica plecam in vacanta.unde? nu se stia..initial, nu vroiam eu ca aia nu e vacanta cand alaptez intr-una si-s cu limba scoasa dupa alex. intre timp am fost "ajutata" sa-mi schimb ideile, dar aseara cica nu mai vroia cristi ca sa nu culegem de undeva "porcina"(taman a murit cineva si in franta)...famila perfecta
...cand vrea tica...etc...va mai tin la curent
cosmi1975 spune:
offf ca m am dus sa duc pe papan la mama si taman ce ziceam zilele trecute ca nu mai plangeee
cica nm a jelit 1 ora...unde i mmamea???a plecat dar cred ca vine ca zice ca s iubirea ei
unde i mama mea iubita????
a luat o pe mama cu frisoane....acu e n cumpana daca sa l ia sau nu la olanesti.....
Giova eu zic sa lasi calcatul si alte treburi si ineacrac as te odihnesti cand doarme puiul mic....te inteleg fff bine si cand povestesti mi se ridica parul amciuca ca mi aduc aminte de noptile cand plangeam si eu si bianca
Andiaroro pupa pui mici si tb neaparat o vacanta...cand despre superbissima cum zici tu...s a cam obraznicit![]()
cosmi1975 spune:
BUMBii ca tot ma intrebai....ultima data aveam 175 cm![]()
SILVII
tie nu stiu ce sa ti zic....strasnica femeie esti
MARAKi ce face roxana???
T_Ioana spune:
Am scris un km de mesaj si nu stiu ce naiba tasta am apasat pe laptopul asta si s-a dusssssss.........
Nu mai am nervi si rabdare sa-l reiau, poate mai pe seara, acum merg sa fac nani cu Ravan ca taica-su nu a reusit sa-l culce pana la ora asta
!
Pupici
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
silvi_2005 spune:
Giova hai ca am intrat inainte de a iesi in oras sa iti zic ca este ceva boncer cu vibratii...daca te ajuta ala? Eu ma avut de la Graco dar lui Alain nu ii placeau f tare dar alti copii cica tac mac acolo, eventual incercat in ceva magazin daca tace il el cand il apuca crizele merita banii
. Cred ca esti teminata dar cum zic si fetele ia-o mai moale cu restul si stai cu bb si dormi
.
Ana de France superbe poze mi-a placu f atre ai cu tine cu ei amadoi in bare, camobosita erai si tu mamico
ti-ai facut ceva suvite? F bine iti sta parul
puiutii tai sunt minunati impreuna imediat ti-o preia Alex. Si eu m-am emotionat cad aterminat Alain gradi
.
Cosmina esti simpatica
chiar ma uitam in oglinda ca ma pregatesc sa ies si cuvantul "strasnica" mi se potriveste de minune la cate kg am
parca vad iar ce de complimente adun de la vecinele de la tara
ultima data prietena bunicii mele care a murit pe care o stiu de 30 de ani mi-a zis ca "nu a crezut ca va trai sa ma vada asa faina si grasa
" am zis clar ca nu e de bine asta. Merci de compliment
esti draguta, uite la ce m-a dus mine gandul. 175 cm ? 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
mirela10 spune:
GIO.ce scumpa ai fost cand ai zis ca te gandeai la mine.sper sa-i treaca repede bebeului colicii,ca asta cred ca are.oricum cred ca nu o sa-l egaleze nimeni pe andrei la faza cu urlatul si statul in brate.nu va inchipuiti cat mai trag inca cu el...au inceput sa-mi zica si`prietenele ca daca ar avea un copil ca andrei ar fi deja la balamuc...
mirela10 spune:
vroiam sa vad daca merge mesajul de trimis ca ultima data nu mi l-a trimis.pai la cat absentez....
va citesc din cand in cand,printre picaturi cateodata la munca.cam rar,dar va citesc cu drag.mi-e tare dor de voi...
asa cum ziceam ,andrei ma omoara cu zile.nu mai urla asa tot timpul,dar tot plange destul de mult,din orice.si trebuie sa fie numai cu mine,altfel lesina de plans daca ma ocheste prin casa si nu-l iau el.va inchipuiti cat sufera dani...nu am timp deloc de el..taica-su nici atat...mi-e tare mila de el,aproape ca ma apuca plansul.cu fata din casa,alta experienta nasoala...oricum pleaca la sf lunii astea.
eu o sa incerc sa vad poate ajung la un acord cu spitalul sa ma dea afara ,sa raman in somaj sa pot sta acasa cu ei,sa nu mai aduc pe nimeni ca m-am saturat.numai probleme am avut si inca mai am...
dani e destul de slabut,ar manca numai prostii toata ziua si cateodata reuseste,ca n-am timp sa stau de el...asa ca mananca la bombonele si jeleuri cand prinde ocazia...are si el iesirile lui si crizute de rautate,dar cateodata il si inteleg...numai ca nu am rabdare cu el deloc...in rest e un scump...
andrei e destul de grasunel,mananca tot timpul,mai ales ca i se da sa manace ca sa taca.inca avem pb cu constipatia,a facut ceva fisuri anale ca urla cand tre sa faca si face si cu sange.apoi avem ceva pb cu putzulica,sper sa nu ajunga la operatie pt fimoza.
apoi inca se trezeste de o mie de ori pe noapte si asta cu tot cu sirop de somn ...pt ca am ajuns la disperare fara sa dorm noapte de noapte.a inceput sa pasheasca sustinut si numai asta vrea sa cerceteze tot...e tare pututros,vrea sa-l ajuti la toate alea.nu merge deloc deabushilea,nici nu se ridica.asa ca ma cocoshez.
cam asta despre noi...in mare.
la sf lunii merg in romania eu cu avionul si copiii si iulian cu masina.fiecare pe drumul lui.si stau cam 10 zile.zapaceala mare...
va pupic dulce.si ma scuzati ca-s egoista si nu va raspund la fiecare...