Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)
Raspunsuri - Pagina 15
asteryaro spune:
Gata, vazut pozele, sunteti foarte frumosi si fericiti.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
cosmi1975 spune:
ASTERY uita te ca am pus cu Bianca o poza.....mnama ce ma asteapta....imi palce mult poza aia o sa i fac un poster urias
bumbita spune:
buna si de la mine!!!
bianca moaaama cate bagajeee!!!! las' ca sunt sigura ca o sa aveti o experienta inedita. si mie mi-ar placea o astfel de experienta...dar doar pentru doua-trei zile. nu mai mult.
ce curajoasa e bianca ca vrea sa doarma ea singura in cort.sunt curioasa daca sunt multi campati cu cortul in locul amenajat...sa ne zici...oricum peisajul, aerul de munte ...merita tot!!!
esti mortala, fata, cu scaunelul!!! cum naiba sa vii cu el la concert?! e musai sa ne intalnim atunci, auzisi????
aaa, cu cerealele, eu le-am luat din real, erau si d-alea cu surpriza din ice age, insa tot cini minies erau si d-astea cu cd....mai cauta ca sigur au!!!
pe negrut " il vom lua" cand vom avea bani....daca ar fi vreodata sa luam un animal in casa, sigur nu as lua catel...implica f multa responsabilitate...asta ca sa nu-ti bati joc de el...stiu asta de la ai mei, care au un terrier...tot programul lor se face in functie de ricki...
silvi vreau sa incerc si eu si paella si...clatitele tale ( astea mai exact maine dimi le fac lui sebi )....auzi, da' de unde stii tu frate sa gatesti asa de bine???!!!!sunt niste secrete pe care le stapanesti f bine....de unde le stii?
giova bubulinu' micu' cvred ca e tare lipicios...nu mai paote fara tine!!!! ar sta lipit de tine toata ziua, se pare!!! f bine, lasa toate "trebile" si stai numai cu el in brate, daca asa se simte el linistit...sunt sigura ca toti te-ar intelege si nu ti-ar reprosa/cere nimic... profita de aceasta perioada si nu mai afce nimic!!!! of, ce regret eu acum ca nu am stat cu edi al meu in perioada asta!!!!
la otivi am vazut si eu ca au numerele f mici si nu corespuns, insa mie imi place sa cumpar de la zara sau de la kotone unde, spre bucuria mea, corespund marimii 40. sunt sigura ca au ei modelele mai mari, ca nu cred ca am slabit eu atata....sa stapanesti sanataosa bluzita.
legat de crizele facute in cazul in care le fac inainte de a pleca undeva si constat ca nu am ince ma imbraca...nu-mi zice!!! le cunosc!!!!![]()
![]()
![]()
noi aseara am facut piata, am fost in real...am gatit, am facut baita. azi dimi ma tot intreba " cand vine? de ce nu vine ?" eu " cine, mami?" el "tanti".

inseamna ca e f bine cu ea. asta-mi zice multe...
maraki ce mai citesti de bone? am mai vazut si asera aun caz cu aia care statea lafaita pe canapea cu un picior pe pereti, ascultand manele si care o lovea pe fetita de 2 ani ca nu manca....

nu vreau sa ma gandesc.
oricum in wknd, mergem sa cautam camera.pentru siguranta mea.
azi sefa nu este...asa ca e mai lejereanu, pe aici...sper sa nu intervina...probleme urgente de rezolvat....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteryaro Nu pot fata, ca aici i-am colectat Cristina si Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
la scutece???? varsa-ti necazul daca ai vreo problema....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bumbi si parintii meu au tot un Ricky
si mai e un Rony
Am vazut aseara bona aia,mai eu nu le inteleg ce problema au cand nu mananca copiii
Poate vor sa scape mai repede de ora mesei si sa-i bage la dormit ca sa stea ele cu cracii in sus 
ma duc sa vad ce s.a mai scris acolo...
Bianca, fructele de mare sant astea:scoici, creveti, calamar, caracatita 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
maraki, da, asa este...nu cred ca au rabdare cu copii sa le dea sa manance la pranz...si ele epuizate vor sa s culce sau, mai stii, nu pot urmari linistite serialul preferat....in plus, mamica fetitei, ai vazut, ca a venit inopinant acasa si a gasit-o dezbracata in sutien, transpirata leoarca si cu fetita in brate, lipita cu gurita de pielea ei transpirata....horror!!!!
le dai ce ai mai scump pe lume, le mai dai si o "poala " de bani...si ele isi bat joc!!!!
ziceau astia sa facem contract cu ei, sa inseram art 197 C.pen in contract....ca sa le poti angrena raspunderea in caz ca...insa nu cred sa vrea.
eu nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, prefer sa-i acord prezumtia de nevinovatie...si sa ma incred in instinctul meu si in felul cum il vad pe sebi fata de ea.
mamica asta zicea ca in fiecare zi cand pleca la serviciu fetita plangea si o lua de gat si o ruga sa nu o lase cu bona....
tu ce mai zici? ce face angelos acum?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi la o cafea ca nu stiu daca mai reusesc sa intru azi ca am o multime de treaba.
Bianca merci de aprecieri, am uitat ca intrebai de lada frigorifica de masina. Aia la baterie cum ati luat voi e super, eu am avut din aceea de plastic cu tablete inghetate si acum am 2 tarnsformabile cu pastile inghetate dar nu rezista mai mult de vreo 12-15 ore deci nu ar fi fost bune la drum lung. Spor la impachetari si vezi luati ceva solutie de dat pe piele impotriva insectelor mau prietenoase sau neprietenoase este la farmacie . Paella aia e mancarea traditionala a spaniolilor cred ca e ca sarmalele la noi
si se face musai cu orez si carne si fructe de mare care or fi alea de la crabi, creveti, scoici..ce gasesti. Fructe de mare sunt la Metro par scumpe la kg, dar iei putine.
Bumbi merci de aprecieri am invatat vazand feluri de mancare explicate pas cu pas si incercand, e mai simplu decat ne gandim si eu eram o catastrofa in bucatarie, nu e mare filofofie. Ce frumos ca se intelege piticl bine cu bona
vine we si hoinariti impreuna!
Maraki facem exact cum a zis Bianca in tara si umblat hai-hui sper fara evenimente cu masina in Ro
ca nu am luat-o la mare sa nu avem pb pe acolo si sa scapam de trefic si la intoarceve era furat un capac de la o roata
care e fost "numai" 60 de euro. Voi mergeti sa faceti picnik-uri in parc? Chiar ma vrut sa te intreb ca noi rar eism asa dar atunci haleste Alain tot dupa o turade alergat.Avem un parc mare c banci si mese si ne asezam acolo si mancam ceva rece pus de acasa, duminica cand avem liber toata ziua.
Cosmina e super printesa ta parca te si vad pandind ceasul cand vine de la disco
, aveti o familie super !
Giova pupci si spor la toate sper sa scapati repede de colici vezi ca ziceau fetele la ceva subiect de ceva medicamente noi si de apa ai de la Humana inpotriva colicilor.
Gata ca scriu de 2 ore la mesajul asta printre altele, un we frumos va doresc si spor in toate !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:

am avut o noapte ingrozitoare...de la ora 24 la 3 noaptea a plans edi cu mici pauze...la un moment dat am inceput sa plang si eu ...eram varza de obosita, mainile imi tremuram de la cat l-am tinut in brate, cu nervii la pamant am fost...imi venea sa dau cu el....
L-am trezit pe sot si dupa ce l-am alaptat s-a calmat la el si asa am dormit toti pana la 8 dim.
I-am dat sab simplex, Gripe Water, Infacol...nimic frate...si urla la greu...imi era asa mila de el.
revin dupa ce-i dau sa pape.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)